- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatvani
tag
Lehet nem volt rem fázisod?
-
hatvani
tag
Zölden mutatja az alvásnál , ha mi band 5 van neked.
-
Ronyn
senior tag
Hát, lehet hogy pontosabb, a REM fázist külön mutatja is, de én nem szoktam nézegetni, meg alapvetően nem is használom a MiFit-et, a Mi bandage az ami nem tud mit kezdeni a kapott adatokkal, ez 2-3 óra alvást mutat a +fekvés.
Bár az alvás érzékelése sosem volt az erőssége (mármint az appnak)
Egyébként úgy emlékszem valamelyik thirdy app a Band 4-el is kezelte a napközbeni alvást (talán a Notify?)
Úgyhogy ez - szerintem - nagyban az apptól függ, nem az óra verziójától. -
hdtomi
senior tag
Én megrendeltem a 4-et MM-től, de elsősorban a pontosabb szenzorok és a részletesebb alvást figyelés miatt vissza mondtam a rendelésem.
Erre még se olyan pontos az 5?
Mivel nem sürgős a dolog várok egy ideig, aztán max Kínából megrendelem olcsón valamelyiket (még az is lehet jön új verzió véroxigén méréssel). -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
#30610944 #277 üzenetére
Bocs, de ha már "tipikusmagyarmentalitásozunk", akkor az inkább az általad is védett trógerkedés, amit a kétkarkötős arc előadott. A "mekkoraéletcsászára vagyok, mekkoraüzletetcsináltam" melldöngetés. A "mertnekemezjár, a nagy gigamegamulticég megérdemli". A kifogáskeresés, a sunyiskodás, a terelés.
-
Sokan fognak most szerintem akciós mi band 4- et venni inkább.
-
hatvani
tag
minden ékezetes betűt megjelenít? Nekem nem...
-
Teagol
aktív tag
Ha jól tudom, nem jelenít meg ékezetes betűket.
Asszony kezén simán kiírta, amikor hívtam, hogy "... céges" .
Akkor most tudja, vagy küldjük vissza, hogy nem jó? (Irónia). -
Ronyn
senior tag
válasz
octopus75 #268 üzenetére
(#277) LiVeGa
"... Tipikus magyar mentalitas. De lassan az egesz PH ilyen, Bog is megirta."
Szerintem, nem pont erre a szituációra gondolt, amúgy meg ez így egy kicsit idétlen.
Másrészt a magyar mentalitás már kiderült, mint ahogy a tiéd is 😃 😃(#267) DaDa
"mivel kínai barátaink ott vágnak át, ahol tudnak sokszor így kár az etikát egyáltalán szóba hozni."
Nem tudom, ha én etikus (becsületes) vagyok, azt nem azért teszem, mert a partner is az, hanem magamért, a saját lelkiismeretemért.
Másrészt most "magyar barátaink" vágják át a kinaiakat éppen...
(#266) LiVeGa
"Nagyobb bukta lett volna neki ha te irsz ott egy negativ kritikat es lehuzod mint hogy ezt az utat valasztotta."
Ez elég gyenge magyarázat így, tehát azért tarthatja meg az órát, és a vételárat is, mert az eladó örüljön egyáltalán hogy nem írt neki egy csúnya negatív kritikát is Értem. Végülis zsarolásnak nem rossz.
Egyébként nem hiszem hogy szándékos lett volna az elírás, átverési célzattal, mivel nekem is a MiFit "Mi Smart Band 5 NFC" - t ír ki, holott nincs benne NFC, - szóval ezzel az NFC - vel volt valami kavarás.Másrészt világosan le lett írva, hogy eladásról van szó, ha az eladó vissza adja a termék árát akkor az ügylet meghiúsul, és a termék (újra) az eladó tulajdonát képezi. Az teljesen mindegy hogy a termék az e amit a vevő szeretett volna, vagy sem, úgyhogy elég szánalmas dolog ezzel takarózni.
Az már más kérdés, hogy ők nem kérik vissza, mert nekik nem ér annyit az egész.
De azért ha kínait látsz, köszönj neki előre, mert ők voltak a korrektebbek...
-
Sinesol
veterán
-
chatran
őstag
Ez így igaz, gondolom nem sok Band 5 tulaj van jelenleg, ezért megy a folyamatos off-olás. Várni kell pár hetet mire beindul, és témába vágó hozzászólások jönnek.
Band 5 tulajként, kérdeznék valami relevánsat. Úgy emlékszem olvastam olyat, hogy az új Band már képes az éjszakai műszakosok nappali alvását is mérni. Az utóbbi 3 napban éjszakáztam, reggel 7 körül feküdtem le és kb délután kettőkor keltem. Na ebből a Mi Fit annyit mutat, hogy déltől kettőig volt egy két órás szundim és ennyi. Az előtte lévő alvást nem rögzítette.
Valahol be kellene kapcsolni a nappali alvást, ez nem automatikus? -
k-adi
nagyúr
válasz
Csocsesz75 #276 üzenetére
teljesen igazad van.
csöcs meg ez
semmi értelmes komment. -
törölt tag
válasz
Csocsesz75 #276 üzenetére
Osszegyultek azok az emberek akik semminek senkinek sem tudnak orulni csak a panaszkodas. Tipikus magyar mentalitas. De lassan az egesz PH ilyen, Bog is megirta.
-
Csocsesz75
őstag
Agyam eldobom, kéne egy factory reset ennek a topiknak.
-
törölt tag
Ahogy kivettem a hozzaszolasabol nem azt kapta meg amit hirdettek. O ezt megreklamalta erre szo nelkul visszaadtak neki a penzt. A legtobb ceg ilyenkor megkerdi mit szeretnel. Penzt vissza vagy kuldjunk egy masikat. Itt viszont egybol szo nelkul visszakuldtek amit o nem kert. Csak reklamalt. Az elado egy szot sem szolt hogy kuldd vissza a regit ezert aminek nyilvan csak ugy lenne ertelme ha allna a postakoltseget. De ahogy leirtam ez neki eleve buko mert lebukott hogy atverte amiert csalt, ki tudja hany embert vagott at ami a buznisze veget is jelentene. Nyilvanvaloan inkabb lenyeli ezt minthogy tovabb reklamaljon a vasarlo. En is jartam mar ugy hogy reklamaltam es megtarthattam a regit es kuldtek ujat. Ergo buko volt nekik de megis kisebb mintha en ezt nyilvasossagra hoznam es elvennem a sok vasarlo kedvet.
-
hatvani
tag
Nézd kedves "octopus75" én jogász vagyok, ezzel foglalkozom kb 13 éve. Nem vitatkozom veled, nem megyek be jobban a hatályos magyar vagy eu-s szabályozásba, mert úgysem hallgatnál rám. Igaz kérés nélkül de jó szándékból próbáltam segíteni Neked. Cselekedj belátásod szerint de sem jogilag, sem erkölcsileg sincs igazad.
-
Ezekiell
veterán
-
DaDa
senior tag
válasz
octopus75 #264 üzenetére
Egyetértek, itt ha lehet vitázni valamiről az a minimális etika, hogy saját becsuletből esetleg visszaküldeni de mivel kínai barátaink ott vágnak át, ahol tudnak sokszor így kár az etikát egyáltalán szóba hozni. Még csak az sem jó megoldás, hogy visszautalni az árát mivel ő nem ilyet kért. Egyetlen megoldás a termék visszaküldése Kínába anélkül, hogy a tulaj kérte volna. Most tegye mindenki a szívére a kezét és gondoljon bele, hogy elmenne - e a postára, feladna - e két csomagot a saját pénzen azért mert ők hibásan teljesítettek? Ha viszont kínai barátunk kifejezetten kérné ezt és elküldené a postaköltséget előre, na akkor talán illene vissza küldeni, de ugyebár ez nem történt meg. Szóval fogadjuk el, hogy ez megtörtént, és ne hibáztassuk már inkább örüljünk, hogy valaki jól járt. Még csak nem is ő kérte a pénzt vissza. Keep calm és....
-
törölt tag
válasz
octopus75 #264 üzenetére
Teljesen egyetertek veled. Hibazott az elado aki becsuletesen visszakuldte a lovet de ugye kozben a termek is megjott. Nagyobb bukta lett volna neki ha te irsz ott egy negativ kritikat es lehuzod mint hogy ezt az utat valasztotta.
Ilyen egy korrekt customer service.
A beszolokkal ne foglalkozz csak ocsarolni jarnak ide mar miota megnyilt ez a topik. Jobb dolguk nincs. -
Ezekiell
veterán
válasz
octopus75 #264 üzenetére
Ha én elküldök neked egy olyan dolgot amit nem akarsz akkor azt kifizeted nekem?
Nem, azt visszaküldöm neked. És látható, hogy mennyire nem akarod őket, amikor itt tapsikolsz, hogy juhúú dejó van 2 "ingyen MB5-öd", és alig várod h beüzemeld.
Szóval értem, jól jártál, de inkább húzd meg magad ilyenkor ha már nem küldöd vissza becsületesen, és ne legyél büszke is arra, hogy csalsz. Tudod, mindenki hugyozik néha a szabadban, mert kell, de nem a tér közepén délben kiabálva hogy "Hugyozoooook" -
octopus75
tag
Te ezt végiggondoltad?
Ők csaltak, nem azt hírdették amit eladtak nekem! Amikor ezt szóvátettem szó nélkül elismerték és visszafizették a pénzem... Nem reklamáltak és fröcsögtek, veled ellentétben. Most van nálam két olyan termék amit nem rendeltem! Miért fizessem ki? Gyengébbek kedvéért vasgolyót rendeltem, de krumplit küldtek... Ha én elküldök neked egy olyan dolgot amit nem akarsz akkor azt kifizeted nekem? -
hatvani
tag
Abban az egyben van igazad, hogy így Téged olyan költség terhel (hisz Te egyet kértél) amiről nem feltétlenül Te tehetsz. De másban nincs.
-
hatvani
tag
Küld! Ptk szerint jogalap nélküli gazdagodás, Btk szerint akár jogtalan eltulajdonítás is lehet belőle.....(főleg ha itt még sokszor megosztod ) becsület meg ügye....
-
octopus75
tag
Ma akciósan hozzájutottam kettő db. MB5-hez! Gearbest-en rendeltem amikor még NFC-nek volt írva a global változat. Majd a globalról levették az NFC-t értelem szerűen. Ekkor reklamáltam, hogy akkor most milyet küldenek! Válaszként visszautalták a pénzt... És ma ennek ellenére megjött mind a két darab vámmentesen 😅
Tehát azt kell mondjam a MB5 sokkal olcsóbb mint a MB4! 😂
Fent vannak a töltőn este beüzemelem őket! Már alig várom!😀 -
McCartman
őstag
válasz
FireFox1996 #71 üzenetére
@FireFox1996: , @pusszycat: Nesztek.
; ) -
hatvani
tag
Gyorsan teszem hozzá, anyumnak Mi Band 3 van. Neki levétel után nem mér (nyilván)..közelebb áll az eredménye (polar m400 mellkasövvel tesztelve) gondolom még messze nincs optimalizálva...de akkor a francnak adják ki, ha egy 3as pontosabb egyelőre. Ja és a tesztelés két hete tart kb.
-
hatvani
tag
Nekem a legnagyobb bajom a pulzusmérés.....
Leteszem az asztalra, csinálok egy mérést es az eredmény 76...barátnőm mi band 5 dettó!..mért 133-at..leveszi a kezéről es felmegy 140ig....
-
törölt tag
Olvass kicsit akkor hogyan is szamolja a lepest a mi band:
[link]
Ma voltam setalni es minden adatot rogzitett kiveve a Pace, Altitude es a terkepen nem latom merre voltam. De ezt mondtam is ehhez kell GPS, de engem ezek nem erdekelnek.
A lenyeg hogy a step count-hoz nem kell gps es ugyanugy pontos step count-ot kapsz ha be van kapcsolva ha nincs! -
Mezcal
addikt
válasz
#30610944 #244 üzenetére
A GPS nélkül nem kapsz pontos adatokat a megtett távolságról, és ahhoz még térkép sem kell. Mehetsz te GPS nélkül, de az távol lesz a valóságtól.
Most mondok még meglepőt, a lépés sem lesz annyi, amennyit jelez a karkötő, ugyanis az is egy becsült érték. De higgy csak másban, hívőkkel nehéz vitatkozni. -
törölt tag
GPS csak ahhoz kell hogy ha pontosan akarod latni a terkepen hogy outdoor merre futottal, tekertel vagy gyalogoltal. De ez csak 3 a 11 edzesbol. A tobbihez nem kell. Nem a GPS-tol fogja pontosabban szamolni a lepest peldaul. Bebaszna! Akkor szerinted indoor hogy merne GPS jel nelkul a fenti harmat?
Miert beszelsz ismet hulyeseget komolyan edestistenem. -
-
törölt tag
Hallod, elmondtam hogy gyakorlatilag edzesen kivul (jelenleg) mindent merek vele csak nincs a 24/7 szinkronizalas. Attol meg mer. Amugy meg nem is tudom ki jott ide egy mi Band 4 screenshoot-al egy mi Band 5 topikba okoskodni es azota sem hagyod abba csak tolod a vakert.
geyik?
Amugy sosem ertettem miert kell birtokolni valamit legyen ez egy okoskarkoto hogy az ember ertsen hozza. Nem vagyok festo sem bakker azt megis kifestettem a hazat...kb. hasonlo a szitu itt is.
Szerintem hanyagolj a hulyesegeddel a jovoben! -
Mezcal
addikt
válasz
#30610944 #238 üzenetére
Mindenbe belekötök, igen, ilyen vagyok. omfg Nem belekötöttem, furának találtam, hogy aktivitásmérőt veszel sima karórának, majd összevissza beszélsz üzemidőkről. Eleve, te okoskodtál úgy, hogy geyik karkötőd sem volt meg. hagyjuk is, ez nekem túl "magas"
Ronyn: Bezony, én ezt nem értem, e intellektuális magasságokba már nem érek fel. Bocsánat. Kappa
-
törölt tag
Igen kutyat nem erdekli kiveve azt aki akarja tudni mennyivel is emeltek a tavalyihoz kepest. Ezert nem csak hogy felrevezeto a ketszeres arral takarozni hanem nevetseges is.
Mezcal: Ebresztesre hasznalom igy a parom nem ebred fel mellettem a telefonomra. Alvas monitorozasra (ami pontosabb es tobb adatot mutat mint a 4 tud), illetve lepes, kaloria egetest, heart rate-et is nezem azert ha nem lattad volna leirtam nap vegen beszinkronizalom az appba. Ha meg a lanyom megy suliba lesz vegre idom talan a hazimelo mellett kicsit edzeni amikor pedig jol jon majd.
Ja es mindezek mellet kepzeld orakent is hasznalom, hogy lassam az idot es datumot.
De nem is ertem minek tepem a szam neked mikor bindenbe belekotsz. Nem tetszik neked ahogy hasznalom, megkerdojelezed minek vettem!PowerBuldog:
-
Mezcal
addikt
válasz
#30610944 #232 üzenetére
Ha nem aktivitásmérőnek használod, s nem is telefonhívásokhoz és még Blutoot kapcsolat sincs a telóddal, akkor mi a fenének kell ez neked, és ami még fontosabb, ehhez miért kellett egy Mi Band 5?
Ezek után meg nem vagizhatsz az üzemidővel, mert körberöhöglek.
joey04 : Ez a lényeg, aki ezt akarja venni, azt a jelenlegi ár érdekli. Olyan ez, mint szolgáltatóknál a listaár, szart nem ér.
-
törölt tag
válasz
PowerBuldog #233 üzenetére
Mennyi ido alatt szallitottak ki?
En is gondolkodtam hogy onnan veszem de nem akartam annyit varni. 20-40 napot irt. -
törölt tag
Nezd en igy szoktam hasznalni nem fogom a kedvedert folyamatosan benyomni a Bluetooth-ot.
Most ezt komolyan mondod akkor mi a fenehez kene hasonlitani az arat?! Ha igy vesszuk MINDEN tavaly megjelent cucc joval olcsobb egy ev utan mint a most megjelent utodja.
Ne akasszal mar hasba ezzel a logikaddal mert ez mar baromi ciki. -
Mezcal
addikt
válasz
#30610944 #230 üzenetére
És miért vennénk más árat?
Aki ma akar karkötőt venni, azt nem érdekli a megjelenéskori ár. Felejtsétek el ezt a hülyeséget. Én egyébként 10K-ért vettem megjelenés után.
Kínából nem rendelnék ilyet, mert csak global verzió kell, a kínait mókolni kell. Szal hagyjuk a kínai árakat.Na, ha nincs folyamatos blutooth kapcsolat, akkor felejtsd el, nem érdekel, lófüttyöt sem ér úgy az egész. Blu nélkül 4-en 2 hónap is meglenne. Se edzés, se blu, hagyjuk is.
-
törölt tag
De az is el lett mondva hogy a ketszeres ar az ugy ketszeres hogy a mostani arat veszuk a 4-nek ami mar jocskan lement es az 5 arat. Ha viszont a megjelensi arukat nezzuk az kozel sem ketszeres. Nagyon kicsi a difi. Be is tettek ide hany euro illetve font volt a 4 megjelenesi ara es az 5 is most. Keress vissza. Ja es en a hivatalos Xiaomi bolti arakrol beszelek mert ha kinabol rendeled akkor ahogy irtam pics@fustbe kerul mindketto.
Mutatok kepernyomentest ha gondolod.
En ugy hasznalom ahogy minden korabbi okos karkotom hasznaltam.
Bluetooth napi egyszer van csak bekapcsolva amikor szinkronizalom az aznapi adatokat, tehat ertesites nincs.
Fenyero felenel van
Ebreszto napi szinten
Raise to wake funkcio be van kapcsolva
Szivritmus folyamatos 5 percenkent mer
Edzeni nem edzek -
Mezcal
addikt
Neked mi köpködés van abban, hogy valakinek nem tetszik, hogy üzemidő a negyedére csökkent? Ha neked ez köpködés, akkor a baj nem nálam van. Világosan elmondtuk, a teszt is ezt mondja, hogy jelenleg nem éri meg a kétszeres árat. Lehet finomítgatni, de felesleges.
LiVeGa: Én is kíváncsi vagyok az üzemidőre, majd mutasd be grafikonon, de ne készenléti időt, hanem aktivitással, részletezve és alvásfigyeléssel.
-
törölt tag
Az elso hianyossag az hogy nem mutatja mennyit lepcsoztem. Bar ezt a korabbi modellek sem tudtak ha jol tudom. Fitbit-et hasznaltam meg nagyon regen az tudta.
Ja meg nincs sotet mod IOS-en. -
Ronyn
senior tag
Ez a látványos elállás, nagyrészt a lazára hagyott szíjnak köszönhető, de tény hogy változott a kialakítása, viszont úgy vettem észre, hogy puhább is lett a szíj, így hajlékonyabb is, jobban illeszkedik, ott is ahol a szíj rögzítése szokott lenni. (Persze kis hézag marad, de az minden hagyományos cserélhető szíjnak is van) Szóval az új kialakítás, és a puhább szíj valószínűleg összefügg.
Szerintem a vékonyabb csuklójú emberekre próbáltak gondolni a megváltozott kialakítással, plusz lyukkal, és puhább szíjjal, így ellensúlyozzák a nagyobb? a méretet.
-
chatran
őstag
Ez igaz, ezért beszéljünk is valami témába vágóról.
Titeket nem zavar az újfajta szíj kialakítása? Ha megnézitek a képet, amelyen Alice kezén van a 3 és a 4 látható, hogy milyen szépen illeszkedik a csuklójához. Ezzel szemben az 5 látványosan eláll. Ezen nem segít az sem, ha jobban meghúzom a szíjat, a kialakításából adódóan mindig ott az a kis hézag.
Egy kis válzozás még a korábbi szíjakhoz képest, hogy már 13 lyukú lett, szemben a korábbi 12-vel.
-
Skillet
addikt
Hmmm. Én mondjuk vártam nagyon, és szerettem volna venni, de nem fogok, mert kaki. És sajnálom, hogy kaki, mert tényleg vártam
de ettől a tény még tény marad.
Üzemidőt mondjuk én elengedem, mert a Honor Band 5 sem bírja tovább kb 10 napnál, a magyar nyelv hiánya sem akkora érvágás, de van, akinek zavaró. Viszont az, hogy még mindig nem ismeri az ékezeteket... szerintem szánalmas. -
Ronyn
senior tag
Egyrészt ez így nem igaz, (Nem is értem miért olyan nagy probléma ez, hacsak nem valaki kéthetente jön elő a dzsungelből, de mindegy, ez van. ) másrészt, igen tudjuk, csökkent az üzemidő, ez a tendencia, várhatóan az újabb verziónak sem lesz számottevően nagyobb (inkább kevesebb), szóval ezt tudjuk, egyéb?
Én is nagyon vártam az NFC-t, de nincs, kész.
Tisztára mint a gyerekek, akik nem azt kapják karácsonyra, amit vártak.Ideje volna már túllépni ezeken, és a köpködés helyett valamivel konstruktívabb hozzászólásokat produkálni.
Egyrészt ez a topik a Mi Band 5-ről szól. Vagyis, akinek nincs, és nem is akar venni, azt mi a sz@rt keres itt?? Benézett köpködni egy kicsit!? -
Teagol
aktív tag
Én ezt nem értem. Olyan szar a 4-es, hogy váltani kell róla? Akkor meg nem tök mindegy, a másik miért veszi az újat?
Nekem Xiaomi Mi2-m, asszonynak Mi3 van. Az övét is mondhatnám visszalépésnek az enyémhez képest, de neki tökéletes amire kell és az enyém is teszi a dolgát, szóval nem szükséges lecserélnem.
Mondjuk a következő majd biztosan nem Xiaomi termék lesz.
Az ember használja, ha nem elégedett vele, nem a következő modelltől várja a megváltást, hanem hozzátesz egy jelentősebb összeget és vásárol egy komolyabb eszközt.Minden cikk arról szól, hogy semmi előrelépés sőt ...! (Nem csak ennél a terméknél). Akit nagyon zavar, állhat neki valami újszerű és eredeti dolognak, mint a csávó, aki kilőtte az autóját a rakétájával az űrbe.
Egy BKK havi bérlet árából kijött, örülök hogy ennyit is tud.
-
törölt tag
Na most jott meg.
Anyaghasznalat franko, konnyu kenyelmes a kezemen. Eleg stabilnak tunik a szij meg benne a cucc. Nincs az az erzesem, hogy kipottyan a helyerol.
Kijelzo szep eles es eleg fenyes is. Levettem felere a fenyerot. Boven eleg a szememnek.
Az app franko, a watch face-ekbol nincs valami sok de amik vannak azok is eleg gagyik. Mintha ovodasoknak terveztek volna. Maradtam a gyarinal csak kicsit testreszabtam.
46%-al bontottam ki. Most tolton csucsul. A magnes kurv@a erosen berantja a helyere. Jopofa.
Ja volt update is mikor kivettem a box-bol. Fekete szijjal vettem de lehet majd nezek hozza valami vidamabb szijat. -
Teagol
aktív tag
Ma lett feltöltve 1,5 óra alatt.
Az alvásfigyelés azt mutatja, nem tudok aludni, az stresszfigyelés meg hogy ideges vagyok, mert már rettegek attól, hogy esetleg 1-2 hét múlva újra kell tölteni.
Sajnos mennem kell, mert a telefonom mindjárt lemerül, utoljára este töltöttem! -
Ronyn
senior tag
válasz
#30610944 #207 üzenetére
Ugyan, egy telefon esetén ez nem tűnik fel, mert ott van 1000+ típus, kategórián belül nagyjából mind ugyanazt tudja, semmi nagy újdonság, csak esetleg két ponttal többet kapott a kamera a teszten, meg hajlított kijelzőt(ami szerintem "nettó hülyeség 🤪, de legalább trendi), de ezt a 4-es után mindenki nagyon várta, nagy reményekkel, és hát sokaknak csalódást okozott(becsapva érzik magukat). Erről szól ez a topik. Meg a kisebb akkuról
Lehet mondani hogy India a célközönség,, mert ez csak ott éri el az "ingerküszöböt", a lényeg hogy többet vártak az új verziótól.
-
Ronyn
senior tag
Nem mondtam hogy örülni kellene neki, de ez egy tendencia, hogy egyre több a funkció, nagyobb a kijelző és kisebb az üzemidő, akár telefon, akár más esetén. Ez van. Itt persze még kisebb is lett az akku 🔋, ami tényleg sz@rügy, de - énszerintem- ez az üzemidő még belefér. Mint írtam a telot is kell tölteni naponta, egy komolyabb okosórát is sűrűbben kell töltőre tenni.
Ha valaki a jobb üzemidőre hajt, az az általánosságban, a funkciók terén visszalépést jelent (akár, egészen az említett óráig).
Erre próbáltam célozni (bár - úgy tűnik - nem sok sikerrel) -
lócitrom
őstag
válasz
#30610944 #207 üzenetére
eddig is rá lehetett húzni. más kérdés, ha ez valakit nem zavart vagy nem érdekelt. igen, india a célközönség, mert le vannak maradva. ott még bármit el lehet adni. mondjuk elég rákeresni youtube-on arra, hogy hogy kell bekapcsolni egy Xiaomi telefont. lesz rá 999999999 indai „techvideó”. kína nem véletlenül szállt rá indiára. india meg nem véletlenül kezdett az elmúlt időszakban belerúgni kínába emiatt.
-
lócitrom
őstag
felesleges ez. valaki megérti, hogy nettó hulladéktermelés zajlik, valaki nem. nem azon a tetves 1000-2000-5000 forinton megy a rugózás, hanem azon, hogy a célközönség egy átlag indiai. ott még ez megüti az ingerküszöböt, hogy színes meg rezeg. akkor is, ha a sokadik színes meg rezgő tárgyról beszélünk. most kicsit más a színe. hurrá, újdonság.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az csak egy dolog, hogy szignifikáns fejlesztés nem történt, de az akkumulátorkapacitás és az üzemidő konkrét visszalépésként értékelhető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest