- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
Köszi a tippeket. Érdekes amúgy hogy iphonnal nincs ilyen gond.
Fall-N: azért nem hiszem hogy telefon mert 4 különbözövel próbáltam, oneplust és oppókat használtam mostanában. Azt hiszem samsungon is csinálta, de arra már nem emlékszem. Lehet előásom a honor band4-emet a szekrényből azzal nem volt ilyen probléma. -
mrThomi
addikt
válasz
kelly416 #1505 üzenetére
Köszi a választ, én is csak bejelentkezek googleval a fit appba és ott van minden beállitás mentve, nem is ez a baj. Párosítani nekem kell minden esetbe, mindig minden permission elfogadva, fut háttérbe stb...de letöröltem már a mi fit appot, leszarom már...nyugodt ember vagyok de annyira felcseszett hogy kihajítottam a kocsiból. Akit érdekel pécs-komló útvonalon a mánfai kihajtónál keresgéljen. Ilyen szarokat többet én nem veszek
Szerk: ne keresgéljetek visszamentem érte
-
mrThomi
addikt
Valaki elárulná nekem hog miért b@szódik el az app értesítés a bandon minden telefon újraindításnál ????
Már vagy 4 különböző telefonon is megnéztem, és mindegyiknél ugyan az. Béállítom a perecet, a mi fit appot is, majd újraindítom a telót annyi volt ... Csak a band FR segít ezen
-
mrThomi
addikt
Sziasztok.Valaki meg tudná nekem mondani hogy mi a retekért nem kapom meg az app értesítéseket, és miert irja ezt ki [kép] amikor engedélyeztetve van az a rohadt permission ???
meghajítom ezt a szart már komolyan b@***a meg
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Azt hol lehet bekapcsolni hogy csak akkor kapjam meg a bandon az értesítéseket miközben hordom ? Már rég levettem de még mindig itt rezeg mellettem
-
mrThomi
addikt
Elszomorító hogy ahol fejlődhetett volna ott nem tették meg. A töltés megoldása pozitív, de az szükség szerű volt. Mi band 4-et, topikjába írtam hogy vissza kellett vinnem és átcserélni egy huawei bandra mert több dolog hibásan működött, pl a felébresztés karemelessel. Akartam volna ennek adni egy esélyt de sajnos a szoftveres téren kr. elött ragadtak... az egyetlen ami tetszik benne, az a design, és hogy az éttesítéseket adott ikonnal jelenítí meg, de itt ki is fulladt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az csak egy dolog, hogy szignifikáns fejlesztés nem történt, de az akkumulátorkapacitás és az üzemidő konkrét visszalépésként értékelhető.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Külpolitika
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest