- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregor 97
lelkes újonc
Én mindig bandrol indítom az edzést/futást és közbe megy a zenehallgatás is, a mért távolság mindig ugyanannyi. Ha a bandel megszakítod a bt-t, csak időt, kalóriát és pulzust mér, km-t nem, mert ugye a teló gps-ét használja a karkötő. Ha nem fontos a km, vagyis tudod mennyit futsz akkor éri meg csak megszakítani a kapcsolatot.De próbáld meg, hogy először elindítod az edzést karkötőn, utána csatlakoztatod a fülhallgatót a telohoz és úgy edzel, elvileg úgy kéne működnie.
-
Gregor 97
lelkes újonc
válasz
McLarenF1 #735 üzenetére
A nyugalmi pulzus az nekem is jó, vérnyomásmérovel egyszerre mérve 1-2 érték különbség van mindig, viszont sport közben nem mindig mér jót. Nekem is kb 130-140-ig mér rendesen , de amikor elkezdek hajtani 170-180 körülre ott már nem méri,90-100-at mutat, bár egy ilyen kis eszköztől igy is bőven meglepődtem, hogy ennyit tud. Azt vettem észre, hogy talán ha jobban rászoritom a csuklomra akkor könnyebben veszi a gyors pulzus ingadozást. Valakinek volt már hogy 170 fölött mérte és ki is írta rendesen a pulzust?
-
Gregor 97
lelkes újonc
Köszi az eddigi válaszokat! Nincs valami opció valamelyik appban amivel be lehet állítani, hogy banden is beállíthassam az ébresztőt custom módon, mint pl a DND-t?
-
Gregor 97
lelkes újonc
Valakinek van egy tippje, hogy miért merulok sokkal gyorsabban? Régen fw 1.0.1.84 verzióm volt, ment az alvás és pulzusfigyeles, értesítés, ébresztés stb és napi 6%-ot merült, utána felraktam az új fw verziót és pulzus figyelés nélkül is 10% fogyás az alap naponta.. lehet ennek köze az új fw-hez? Vagy pl letöltöttem a notifiy és fitnesst és az lehet?
-
Gregor 97
lelkes újonc
válasz
McLarenF1 #696 üzenetére
Pont most próbáltam ki edzésen, hiába húztam rá szorosra, kevésbé szorosra, semmit nem mer pontosan, csukló belső oldalan is ugyan annyit írt ki... Elipszis tréner 155-t mutatott, megnéztem a csuklomon saját magamnak a pulzust es az is 150-160 körül jött ki, a karkötő pedig 95-t mutatott 😂 itthon direkt levettem magamról a karkötőt és a fal felé irányítottam a szenzort, úgy indítottam pulzusmerest és 85-t mért a falnak, lehet valaki él a szobám falában, de nem hinném... Szóval teljesen használhatatlan a pulzusmeroje. Bár lehet nekem romlott el, lehet jovoheten vissza is viszem,bár két hónap után szép is lenne ha elromlana.Egyébként tudnátok mondani egy két hasznos appot amivel tudom alakítgatni a szerkenytűt? Mi bandage-t és notify and fitnesst találtam eddig, ezek közül melyiket ajánlanátok?
-
Gregor 97
lelkes újonc
Sziasztok, van egy ki problémám. Nemrég frissítettem a firmwaret. Előtte nagyon jó, napi 6%-os fogyasztása volt folyamatos alvás, pulzus figyelés, értesítések és napi másfél óra edzes után, frissítés után pedig most az elmúlt nap 17%-ot fogyasztott úgy, hogy kikapcsoltam a pulzus figyelést is ráadásul. Semmi pluszt nem adott ez az új Firmware. Csináltam factory resetet, bluetoothrol is leszedtem, hogy újra csatlakozzak, viszont bluetooth-ra már nem tudok kapcsolódni. Valami tipp, hogy hogyan tudok újra kapcsolódni és hogy tudom vissza rakni az 1.0.1.84 firmware verziót? köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az csak egy dolog, hogy szignifikáns fejlesztés nem történt, de az akkumulátorkapacitás és az üzemidő konkrét visszalépésként értékelhető.
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egérpad topik
- Windows 11
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- További aktív témák...
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest