Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bepken #21005 üzenetére
nem adom meg, gyalultam az appot
azonnali hatállyal
mellesleg találtam egy elég érdekes archivumot az appban, /okhttp3/internal/publicsuffix/ mappában, ebben van egy szép nagy url gyűjtemény, köztük az amazonaws szerver címekkel,ugyan ez a gz archivum megtalálható simán az apkban.
NoRoot firewall meg érzékelt egy kifele menő kérelmet 80-as porton ami az USA területére vezet...meg egyet a 443-on ami Singapúrba...meg találtam Mi Remote apk-ban még egy belső appot, /bin/JieYa.apk névvel ami csak a belső tárhelyhez kér hozzáférést...meg egy class fileban találtam hivatkozást a teljes log hozzáférésre... egyre jobban taszít ez a márkaleszedtem a peel remote-ot is, ez majdnem rosszabb mint a mi remote:
hozzáférés és vezérlés: akku státusz,teljes helyszolg.,rep mód?!,intent.action.quickboot_poweron,location extra commands,body sensors!?!?,receive mms?!?,meg hasonlók...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest