- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
Tisztelt Topik"lakók" szeretnék tájékoztatni benneteket, hogy mától jUUh kollégával ketten visszük a topikot. Eddig is sokat segített nektek és nekem is a topikon belül ez a továbbiakban is így lesz. Továbbá felajánlotta, hogy segít emészthetőbbé tenni az összefoglalót (aminek a naprakészen tartására az elmúlt hónapokban nekem nem volt annyi időm mint szerettem volna) így hamarosan elkészül az új frissített összefoglaló.
-
hito
nagyúr
válasz
Noukoum #4605 üzenetére
Rendben, holnap töltök fel néhány szemléltető képet
Maist: köszi az infót, akkor óvatosan frissítek. Gondolom BL nyitás miatt a banki appok nem hisztiznek, csak CR és root miatt.
fujifilm1: asztali PS. Mobil változat sajnos ilyenekre alkalmatlan. Éjjel nem nagyon szoktam mobillal fotózni. Max beltérben egészséges megvilágításnál, szükséghelyzetben. Éjszakaira leginkább a fényképezőmet használom
Egyébként a mobilt általánosságban csak akkor fogom be fotózásra, ha nincs kézközelben a rendes gépem. Akkor viszont kitaposom belőle, amit csak lehet.
-
válasz
Noukoum #4493 üzenetére
Náluk úgy jön ki a 2 főverzióváltás meg a rengeteg frissítés hogy mindenféle fejlesztői(dev,eu,miuihu,stb) romokat hegesztenek a telóikra.Én hivatalos a gyártó által kiadott stabil global romra gondoltam.Persze hogy hetente frissül ha fejlesztői romot használ de az nem hivatalos.
-
törölt tag
Hasznos az infra meg minden, én is használgatom a jelenlegi telefonomon, de nem érzem deal breaking dolognak, ha hiányzik. Mondjuk engem zavar hogy nincsenek fizikai gombok és egy hangerő állítás miatt is a kijelzőt kell bámulni a helyett hogy megnyomom a szokásos gombot a távirányítón.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest