Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • enzahobi

    aktív tag

    válasz kelly416 #6013 üzenetére

    Ki mondta hogy gyárilag úgy van belőve? ;]
    Gyárilag kb 3-500 ciklus jön ki kapacitás csökkenés nékül, 90ig töltve meg ennek a kétszerese. Nem egy két évre vettem a telót, és szeretném ha mindvégig közel úgy bírná mint most (8-11h kijelzőidők, játékkal, mindennel xD ).
    Mai nap is 4.5h SOT és még csak 60 % on vagyok. Appokat sose hagytam éhesedni, egy időbe még a google teljes keretrendszere is jegelve volt régebbi telóimon, csak akkor olvasztottam ki őket ameddig kellettek. Facebook nincs a telón, messenger max hívást jelez, a hálózati beállítást (LTE-UMTS-auto) meg majd automatizálni akarom bootoláskor (hülye replülő módhoz is már root kell). Még hiányzik a dubblakoppos lezárás ZÁRKÉPRENYŐRŐL, de ki tudtam rakni értesítésekbe (nem quicksettings!) egy nagy gombot, azzal lezár, szeretem kímélni a bekapcsgombot :K .
    Kéne még majd a csökkentett fényerejű zseblámpa üzemmód, meg hogy fényképezőbe hangerőgombokkal ki be lehessen kapcsolni a vakut, de ehhez meg xposed kell. Automatizálni akarom még hogy csak adott appoknál legyen gesztusnavigáció. Soroljam még? :B Miui+Tasker+xposed-al nekem nem kell custom rom.

    [ Szerkesztve ]

    [ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4

Új hozzászólás Aktív témák