Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
válasz
novakalex #14067 üzenetére
https://xiaomifirmwareupdater.com/firmware/davinci/
Ha EEA kódú ROM-mal kaptad a telefonod, akkor az eu régióst (12.0.3), Ha Global ROM-mal, akkor a global-t (12.0.5).
Ezt a fájlt telepítetted az első lépésben, amikor tetted fel az új ROM-ot. Egyszerűen csak bemész a twrp-be és telepíted a zip-et.Nekem egyszer jött elő, hogy nem volt hang, amikor először telepítettem a statix-ot. Amikor másodszorra raktam fel, vagy más ROM-ot telepítettem, nem találkoztam ezzel a problémával. Nem tudom mitől függ, hogy előjön vagy nem.
-
Siriusb
veterán
válasz
novakalex #13833 üzenetére
Szia!
XDA-n csak ezt a linket találtam.
https://forum.xda-developers.com/mi-9t/development/recovery-unofficial-twrp-xiaomi-redmi-t3960726Telegram-on fent van minden, az OrangeFox is, Magisk is.
-
oska24
tag
válasz
novakalex #11252 üzenetére
Elég egyszerű.
Én is Orangefoxot használok. Nekem fent volt alapból a V11.0.5.0.QFJEUXM gyári firmware. Persze az ilyen művelethez nyitott bootloader, custom recovery, root az alap.
Factory reset(Orangefoxban a manage(!) partitions-nál data, be kell írni hogy "yes"). A wipe főmenüben ne próbáld a data-t törölni, csak a manage partitions-nál fog működni az előbb leírt módon(legalábbis nálam így volt).
Semmi mást nem szabad telepítés előtt törölni, mert nálam mindig bootlop lett a vége.
Szóval factory reset, és már mehet is a rom, utána ha szeretnéd felrakod a Magiskot.
Nálam eddig hibátlanul működik, az ujjlenyomat olvasó használható, az OTG tökéletes.
Backuphoz a Migrate appot ajánlanám. -
jUUh
addikt
válasz
novakalex #11252 üzenetére
XDA-s topikjában van hozzá használati utasítás.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyon kellemes volt az Mi 9-paletta korábbi két tagja is, viszont a megjelenés, a teljesítmény, az üzemidő és az ár a T-s változattal lett leginkább harmonikus.
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Tőzsde és gazdaság
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Router gondok
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Cyberpunk 2077
- Bestbuy játékok
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest