- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
barisssa #8647 üzenetére
Ezt a tokod húzza fel körben szerintem. Nekem is volt már rajta 3-4 üveg, nekem egyik se nézett így ki
nincs kerekítve a telefon kijelzője csak közvetlen az éleknél. ,
Én nagyon kreténül tartom a telefont és mindig a jobb sarka jön fel az üvegnek, most elegem lett és kipróbálom ezt a hidroizét -
ati2
őstag
válasz
barisssa #8647 üzenetére
Ez biztos jó, 4 hónap alatt még karc sincs rajta, és nagyon jó a felület kezelése is, polóval lejön az ujjlenyomat róla kb 3 húzásra [Enkay Hat Prince 2.5D full glue 4$]
Körbe kb 1 pixelt takar... -
Palos
tag
válasz
barisssa #8647 üzenetére
Én ilyet használok közel egy hónapja, de még egy hajszálkarc sincs rajta. Igaz ez fólia, de jól tapad, szinte nem is látszik, hogy rajta van, ujjlenyomat érzékelőt nem zavarja és üvegszerű a tapintása. Most éppen várni kell rá, mert nincs raktáron, de rendelek még egyet tartalékba. [link]
-
kelly416
veterán
válasz
barisssa #8647 üzenetére
Nekem a hydrogel fólia adta a megoldást. Nem üveg, a tapintása is gázabb kicsit, de elejteni nem szokásom, viszont por, fémpor, mocskos kéz érheti, így nekem ez a jó megoldás. Sajna mióta hajlított kijelzős telók vannak, szerintem kb. csak az uv ragasztós üveg válhat be az ügyes kezűeknek, ha nagyon üveg kell.
-
enzahobi
aktív tag
válasz
barisssa #6903 üzenetére
Gondold végig játékon kívül akarsz e majd használni bármilyen teljesítmény igényes appot? pl: bimostich panorama, -ez ugye normál egymásutánba fotózott képekből rakja össza a panót és eddigi telóimon iszonyat lassan ment mindig. Itt a 9T már biztos jótempóba tudna dolgozni azzal a snapi 730-al, de az sd855 szintjén sztem nem közelítené meg (17 kép, fullpanoráma, 3-4 perc alatt végzett)
Mindegyik 6GB ramos itthon, így a lapok közötti újratöltés ugyan annyira nem jellemző egyikre se.
Simával több a nyűg miui11 óta, ezt idővel.talán javítják majd, pronak jobb a supportja pl xda-m is.
Sztem ha csak 2 évre tervezel nem éri meg, de ha 3 esetleg 4 akkor már igen -és használtan is valszeg picit jobban fogja tartani a pro az árát.(#6904) IamSociopath
Nem, root nélkül nincs töltés kapcsolgatás :)
Max valami usb-s kínai csodakütyü, ami méri a felvett áramot és úgy kapcsol le, de még nem láttam ilyet. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest