- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulár
senior tag
válasz
ALgore2 #5861 üzenetére
Nem vagyunk egyformák és mindenki védi a saját igazát.De egyelőre úgy áll a helyzet,hogy többen elégedettek(köztük én is)a hangzással mint amennyien nem.Ez nem jelenti azt,hogy mi vagyunk a hülyék vagy éppen te.
Én Eu.Dev.Romon vagyok Root stb stb és használok Viper4Android Fx-et ami lehet,hogy placebo ês csak a hangkêpekkel jàtszik de mégis ég és föld a különbség a gyári állapothoz képest.Mindezt egy 5 ezer forintos vezetékes Xiaomi fülessel aminek a típusát fejből nem tudom megmondani.És àtlag emberként használom.Melóban bedugom a fülest és csapatom a kis szir-szarjaimat.Többnyire Metàlt és klasszikus Rockot de néha előkerűl Rap vagy hardcore Tecno is.Sose szóljon ennél rosszabbul egy készülékem sem!
Elfogadom a véleményedet mert a leírtak alapján nyílván jobban benne vagy a témában mint egy àtlag felhasználó de pont az áltagon van a hangsúly!Egy átlagos felhasználó talán észre sem veszi azokat a dolgokat amikről írtál!Off:Hát persze,hogy a heti Eu.dev már megint a sima Mi9t-n maradt el! :)
-
enzahobi
aktív tag
válasz
ALgore2 #5846 üzenetére
Akkor kívánom, hogy egy életen át ne legyen gond a füleddel! Mert abban biztos vagyok hogy a max hangerő még így is bőven elég hangos, hogy halláskárosodást okozzon tartós használat során. De lehet hogy szimplán olyan jó cuccaid vannak hogy a jel - keltett hang arány gyenge. De még azt is elfogadom, hogy alacsonyabb hangerőn annyival másabb a hangkarakterisztikája a füleseknek ami neked nem felel meg!
A fülzúgásról meg annyit mivel nem hosszantartó terhelés miatt alakult ki, -egy koncert kellett mindössze- így tesztek alapján nincs is halláskárosodásom, sőt amióta megvan kifejezettebben érzékenyebb vagyok a hangokra!Zenéket meg jó ha csináljátok, mert 7 éve azzal kelek fekszek és nincs elég xD!
-
silver10
aktív tag
válasz
ALgore2 #5818 üzenetére
Svájci régión vagyok. BT APTX-es Meizu MP51-el (nem egy csúcs)Poweamp lejátszón hangos és szerintem jó dinamikával szól. Komolyzenét, Jazz-t, Jazz Rockot még nem hallgattam vele az igaz, de az unplagged Scorpions, vagy egy Oldfield lemez, kellő hangerőn és mondhatni, hogy elég definiáltan szólalt meg. MP3 nem FLAC.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest