Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
Topikgazda
válasz
Neerpelt #16204 üzenetére
Szerintem minden ROM-on jól működik az ujjlenyomat olvasó és a pop-up kamera is.
Custom ROM-ok közül a xiaomi.eu hasonlít a gyarira.
Viszont ha elengeded a MIUI felületet akkor tudom ajánlani a DavinciCodeOS-t vagy a pimpelt változatát a DCOSX-et, többen ezt használjuk hetek óta. Stabil és jól gazdálkodik az öreg aksival. -
zsolt501
nagyúr
válasz
Neerpelt #15899 üzenetére
Nem tudom, nem értek hozzá, gondolom valahogy kitakarítják, sok esetben e fogkefés módszer is segít, de ha bejut a szennyeződés azt nem lehet csak úgy lekefélni.
Akku cserét túl sokáig nem érdemes húzni, mert nem tudom meddig lehet még hozzá alkatrészt kapni, mert ugye már egy ideje nem gyártják ezt a modellt.Nálam is a sokat nyom a döntésnél hogy elrejthető a kamera, illetve nem a kijelzőből vesz el, és ahogy nézem a 60 és 100 mega pixeles kamerákkal ellátott telefonok is csak jobbára a marketingről szólnak, valódi haszna nem igazán van, pláne amilyen képet csinál némelyik...
-
crok
nagyúr
válasz
Neerpelt #15895 üzenetére
Optimalizációs lehetőségek?
6GB RAM -> max. kapsz egy gombot hogy bekapcsolhatsz 1GB swap-et amit a belső tárból vesz el - amit az XDA népe 10 éve elvetett amúgy. Ennyi a nagy Enhanced. De nem kell aggódni.. a MIUI 13 is csak egy rebranded 12.5.
-
twollah1976
őstag
válasz
Neerpelt #1092 üzenetére
Nekem kinaiabol jott par uvegem, par sorral, vagy egy oldallal feljebb mar belinkeltem.
Ketto ebbol olajos amit az uveg szelere kell feltaknyolni, hogy elfedje a lifegest, a masik kettorol nem tudok nyilatkozni.Rendeltem vagy 7-8 fele uveget, szoval mire megjonnek addigra a Mi 9T Pro is megveheto lesz.
Itt irtam rola.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyon kellemes volt az Mi 9-paletta korábbi két tagja is, viszont a megjelenés, a teljesítmény, az üzemidő és az ár a T-s változattal lett leginkább harmonikus.
- Eredeti játékok OFF topik
- Opel topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen alaplapot vegyek?
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Cyberpunk 2077
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest