- Az idei év valószínűleg leggyengébb készülékét mutatta be az Alcatel
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
98bja
senior tag
Hali!
Az értesítéseket elég gyakran kétszer küldi ki a telefon. Legtöbbször Instagram és Facebook értesítésekkel van ez. Egyszer megkapom, megnézem, rákattintok, aztán kb 5-10 perc múlva megjelenik ugyan az. Nem mindig csinálja, de idegesítő tud lenni
Nektek szokott ilyen lenni?Mi 9T legfrissebb verzió
-
98bja
senior tag
válasz instantwater #2687 üzenetére
Akkor még én jártam jobban
-
98bja
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami jó custom romot? A PixelExperience-el szemezek, tetszik az alap androidos kinézet, és úgy megmarad a korlátlan tárhely a google fotókban is. Valaki használja innen? -
98bja
senior tag
válasz AcCEsS #15708 üzenetére
De, nagyon jót mondasz, általában verziófrissítésnél érdemes egy factory resetet csinálni, mert sokszor megoldja a problémákat. De nyilván ezt egy átlag user nem feltétlenül tudja/vagy nem akarja megcsinálni.
Sok androidos telefonom volt már, sokat custom romoztam, sokat frissítgettem, és 99%-ban a teljes visszaállítás eltüntette a bugok legnagyobb részét. -
98bja
senior tag
Sziasztok!
Volt már valakinek gond az előlapi kamerával? 2 és fél év után beszart, nem akar előjönni. Mennyi lehet a javítása? -
98bja
senior tag
válasz slayernick66 #16200 üzenetére
Már nem
-
98bja
senior tag
Gyári romon rootal megoldható, hogy Pixelnek érzékelje a Google Photos a telefont? Jó volt régen a korlátlan tárhely a fotóknak
-
98bja
senior tag
Sziasztok
Van egy Mi 9T-m. Nagyon szeretem, egy baja van, de ez is inkább szoftveres probléma... Egy jó ideje már a messenger chat fejek nagyon bugosan működnek. Nem kör alakúak, sokszor nem lehet rájuk kattolni, és ha sikerül is kinyitni, akkor csak a képernyő 3/4-ét tölti ki, de a billentyűzet meg eltakarja egy részét... Újratelepítettem már, de mindig ez van. Ha kikapcsolom a chat fejeket, még akkor is megjelennek. Egyelőre a gyári visszaállítást mellőzném, mert rohadt sok adatot kellene lementenem, és utána visszaállítanom. Van rá valami egyéb megoldás? -
98bja
senior tag
válasz Steve_Brown #16389 üzenetére
Redmi 9T és a Mi 9T nem ugyan az a készülék.
39.990Ft-ért megcsinálják neked: [link] -
98bja
senior tag
Melyik custom romot érdemes most feltenni? Pixel Experience Plus-al szemeztem, de látom hogy decemberben befejezték a támogatását.
Kellene nekem valami stabil, gyors ROM, amiben van korlátlan google fotók tárhely, jól működő kamera, és nincsen tele buggal. -
98bja
senior tag
Sziasztok.
Tegnap este óta 3 olyan dolgot tapasztalok a DCOSX-ben, amit nem teljesen értek.
1. Sokat akad. Akár egy egyszerű weboldal pörgetése közben is elég durván belassul. De ugyanúgy videók közben, képek lapozgatása közben, vagy például gépelés közben, mikor pl ékezetes magánhangzót akarok írni stb stb. Ez sajnos nagyban rontja a felhasználói élményt.
2. Néha mikor fel akarom oldani a kijelzőt a legutóbb megnyitott alkalmazást dobja be, viszont semmit nem enged úgy csinálni. Ha másodszor próbálkozom akkor dobja be magát a feloldóképernyőt.
3. Ez nem olyan eget rengető, de nem tudom a chrome-ot frissíteni. Play áruházban hiába kattintok az update-re, semmi nem történik. Próbáltam egy külön apk-t leszedni és úgy feltenni, de utána meg simán nem indul el az app, hiába írja hogy sikeres volt a telepítés. Más alkalmazással nincs gond.
Ezekre van valami fix?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
98bja
senior tag
válasz Mr Dini #16441 üzenetére
Na jó, elbaszarintottam. Letöltöttem a DCOS twrp-jét is, de megszokásból a simát tettem fel rá, és így a rendszert is azzal telepítettem. Lehet hogy a hibák emiatt lépnek fel.
Kérdés: ha felteszem a DCOS TWRP-t és azzal újrahúzom a rendszert, elég lesz egy wipe dalvik cache, vagy inkább adjak neki egy factory resetet is?
Megpróbálnám először az újrahúzást, és ha a hibák továbbra is fennállnak, akkor ásnám bele magamat jobban.[ Szerkesztve ]
-
98bja
senior tag
Sajnos a DCOSX nem váltotta be a hozzáfűzött reményeimet.
Már megvolt egy teljesen tiszta újratelepítés is, de ugyanúgy belassulgatott, gyorsan merült, eléggé instabil volt. Meg rá kellett jönnöm, hogy sok olyan MIUI alatt már megszokott funkció hiányzik, amikre nem is gondoltam volna előzetesen.
Úgyhogy így rákerült a legfrissebb Xiaomi EU rom.[ Szerkesztve ]
-
98bja
senior tag
-
98bja
senior tag
válasz helixP #16537 üzenetére
Nem értek egyet. Olajfestmény?? Pariban van az S21-el? Hagyjuk már azért tényleg
A GCam-nek két előnye van. Tud RAW-ban fotózni, és az éjszakai módja verhetetlen (Főleg az Astro mód)
Normál körülmények között viszont tulajdonképpen ugyan olyan mint a gyári alkalmazás. De mellékelek 2 példát is. Kérlek találd ki melyik készült Gcam-el:
Van 1 nappali fényes, meg egy rosszabb fényviszonyos.
-
-
98bja
senior tag
Hali!
Ki hogy áll képernyőidővel? 3,5 éves a telefon, még az eredeti akksival. Mostanra jutottam el oda, hogy 50 perc a képernyőidőm, és 45%-on van az akksi. Akik akksit cseréltek, nektek hogy bírja? -
98bja
senior tag
válasz nfsu17 #16713 üzenetére
Igen, ez a bajom nekem is, hogy annyira tetszik ez a telefon, hogy sokkal mélyebben kéne a zsebembe nyúlnom ha tényleges előrelépést szeretnék. Mai napig sem egy lagg, sem egy fagyás nincs. Azonnal reagál, szép a kijelző, nincs kameralyuk, fotók, videók jók.
Xiaomit már nem vennék, most a Pixel telefonokkal szemezgetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest