- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
konczy3
senior tag
válasz
aytukabozs #8499 üzenetére
Ja hát enyém már elmúlt 3 :) 105000
-
mekker
őstag
válasz
aytukabozs #8163 üzenetére
Magába roskadó neutroncsillag let az Android-gányolás. Pár indiai szexibb kívül mindenki rájött, hogy ennyi erővel akár pénzt is kereshetnének a tudásukkal.
Amúgy érdekes kérdés, hogy miért nem lehet sok mindent adb alól megoldani. Nyilván megvannak ezeknek. Akérdéseknek is a maguk banális okai.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
aytukabozs #7738 üzenetére
Na hát ez az!
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #7735 üzenetére
Heh, az a china stable volt a linkemen. :)
sry -
Lordus
senior tag
válasz
aytukabozs #7556 üzenetére
köszi a segítséget! jó néven veszem, félre ne érts!
én is erre jutottam, addig nem rakom fel az új twrp-t sem, amíg nem frissítem a rendszert...
ui: én is 4x-ről jöttem...MÁS:
IRTÓRA örülök, hogy az iphone kihozott egy kicsi telefont!!! - annak jobban örültem volna, ha nem ők hozzák ki, hanem a Xiaomi (mert így megint az iphone az úttörő), DE legalább a többi gyártó követni kényszerül és kénytelen lesz kihozni kisebb telefonokat.
ÉS hátha (számmra) a világ legjobb telefonja után (Mi2S) majd 10 évvel újra lehet kicsi, 5" alatti Xiaomi telefonom!!!
"Óriási" lenne, ha jönne a Mi12S - ami a Mi2S-t venné alapul méretben...
(még a mai napig működik, vész esetben tudom használni a gyári akkujával, 8 évesen...) -
Lordus
senior tag
válasz
aytukabozs #7552 üzenetére
őőő, én még nem akarok most romot frissíteni, CSAK a twrp-t raknám fel a frissebbet!
rom frissítés előtt biztos fogok backupot csinálni, de épp 2-3 hete frissítettem (pontosabban downgradeltem), és nincs kedvem megint lementeni mindent... -
balu1977
senior tag
válasz
aytukabozs #7552 üzenetére
Mivel ez olyan jól sikerült mobil,hogy nincs szükség barkácsolásra.
-
krysztyan
tag
válasz
aytukabozs #7529 üzenetére
Egy darabig nálam is így volt, hogy a fehér hátteret betette, de most valamiért nem így van...
Nekem nem nem ez a rom van szerintem 12.0.3 van. -
vince
őstag
válasz
aytukabozs #7529 üzenetére
Nálam nem jelentkezik ez a hiba, a 20.12.18-cal és az 21.1.6-tal is működik a recovery (TWRP-3.3.2B-0301-XIAOMI9SE-CN-wzsx150 van fent, ha kell valakinek, feltöltöm valahova), nem kell bűvészkednem vele, be tudok lépni az újabb romok telepítését követően is.
Ami viszont továbbra is zavar, az az, hogy az ujjlenyomat kikapcsolt AOD esetén csak akkor működik, ha a képernyőt bekapcsolom, korábban (10-es androiddal) ment kikapcsolt képernyővel is.
A másik, hogy az Unmute sound bár ki van kapcsolva, jelez a telefon, ha kikapcsolom a néma módot.Az első verzióban lévő control center elérésével kapcsolatos hiba javításra került.
Clean installhoz és/vagy próbaképpen downgrade-hez azóta sem volt kedvem/időm
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #7523 üzenetére
Na rájöttek a .eu-nál is hogy ez az OTA főverzió update félrement kicsit a mi telónkon :)
2 napig bénáztam különböző recoverykkel, majd visszaflasheltem egy gyári fastboot romot, és arra ezt a .eu Romot.
Egyelőre annyi hibába ütköztem, hogy az utólag behezlyezett sim pin kódját nem sikerült megadni, csak 2 reboot után, mert érzéketlen volt a billentyűzet az első próbálkozásokkor.krysztyan
Nálam nincs ilyen. A keresés mögé berak egy fehér hátteret,ami letakarja a kontakt listát.
(a fent említett 13.5 .eu rom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB újszerű, dobozában.
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest