- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
thomasa #8509 üzenetére
Egy hitvány, túlméretes, túlárazott kacat.... Full műanyag az egész.
Én is nagyon gondolkodom az utódon, és nem kizárt hogy inkább valamelyik kisebb, olcsóbb iPhone lesz a választás. Na nem most még, mert túl sok pénzt vertem el androidos szoftverekre, úgy meg dobhatnám ki mindet.... (Sygic for Android Auto, ilyesmik....)
-
sxxorp
őstag
válasz
thomasa #8485 üzenetére
Örültem, hogy az MM Árkádban élőben meg tudtam tapintani, nemhogy kamera-tesztet végezzek rajta :) Még addig sem jutottam, hogy a fórumát nézzem, csak néhány teszt szólt mellette. De nem volt olyan ütős érv az oldalán, mint a Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE mellett a könnyűsége, vagy a Samsung A52s mellett a frissítések, IP-védelem, szoftver (Bixby-rutinok, csak 85%-ig tölthetőség stb.).
-
vince
őstag
válasz
thomasa #8485 üzenetére
Nem pontos válasz lesz a kérdésedre, én végül két készülékre szűkítettem a lehetséges utódokat. A Realme GT Master Edition és a Samsung A52s közül pedig az alapján választottam az utóbbit, hogy az ígéretek szerint hosszabb ideig fog kapni kurrens szoftvert (majd ezt követően hibajavításokat), mint a Realme. Kamera tekintetében mindkettő kielégíti az én igényeimet, nekem ez nem volt vízválasztó.
Volt a kezemben egy Euronics üzletben a Xiaomi 12X, nagyon korrekt mind a mérete, mind a tapintása, minősége, de nevetségesen drága, ha ennyi pénzt adnék egy telefonért, az szinte biztosan nem Xiaomi lenne (mondom ezt úgy, hogy eddig csak tőlük volt okostelefonom és a családban is mindenkinek Xiaomi telefonokat vettünk). -
válasz
thomasa #8454 üzenetére
Biztos hogy nem lesz xiaomi. Pont most szívtam meg ezzel is hogy a készülék még jó, de a szoftvert kihúzták alóla ...
Egyébként a fél centi az elég sok, barátnőm redmi note 8t-je is már nagy, nem akarok akkora telefont. És jelenleg a reputációjuk is elég véleményes a szememben. A redmi kamerája pedig pont annyival rosszabb, hogy már nem választanám. Sajnos ez van, én vagyok az a szűk réteg, akinek kis telefon kell, és akár sokat is fizet érte -
sxxorp
őstag
válasz
thomasa #8236 üzenetére
Egyre inkább megérdemli az új akksit, mégha újat veszek is
Ismét egy pletyka Xiaomi 12X: [link]
Reméljük ezzel és a Pixel 6 a-val most már eleget zörög a haraszt egy jó Mi 9 SE alternatívához. Most ment szét a gyári szilikon tokom, azért vannak jelek, hogy érik a csere -
mekker
őstag
-
konczy3
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen videókártyát?
- HP notebook topic
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest