Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
Feltettem én is, de nekem továbbra is villog a képernyő kikapcsoláskor, annak ellenére, hogy a changelog szerint javításra került ez a hiba: Fix - Screen flickers when turning off the screen
Valamelyik decemberi verzióval jött egy átdolgozott engedély-rendszer, aminek a mellékhatása, hogy egy csomó app csomó engedélye elállítódott. Az Amazfit Bip nálam megszűnt jelezni a bejövő hívásokat (Mi Fit + Mi Bandage van fent), ezt végül úgy tudtam megoldani, hogy a Mi Fitben leválasztottam az órát és csak a Bandage maradt, önálló működésben. Most már jelzi a hívást, viszont az óráról nem tudom elnémítani a telefon csörgését és fogalmam sincs, hogy milyen egyéb engedélyt kellene még megadnom neki. Az Erste Mobile Pay-jel is kizárólag normál módon tudok fizetni (telefon felold, mobilnet bekapcs, app elindít, nfc fizetés kiválaszt, kártya kiválaszt, ujjlenyomattal jóváhagy, telefont a terminálhoz tesz), a turbó fizetés nem megy (képernyő bekapcs, telefont a terminálhoz tesz).
Érik egy clean install
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest