-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stigma
addikt
válasz
baitsee23 #9186 üzenetére
Hi, nem +1-ben vagyunk?
Asztali gépen más időzóna van UTC+1 amit használok, és automatikus
+2-ben van Brüsszel, Belgrád is ami a nekem való?Kipróbáltam az általam beállítot +1re és 7.30-as ébrsztésre , eddig működött.
Most nézem, volt egy ilyen az órán beállítva , hogy Automatikus Otthon óra, amivel más időzónát lehet beállítani...nem is értem miért volt automatikusan bejelölve és másik zóna magadva....
Ébresztőórának nem a MIUI féle órát használom hanem gondolom valami custom romról maradtat , szóval ha neked nincs is ilyen menüpont ne keresd -
Laci.M
senior tag
válasz
baitsee23 #9074 üzenetére
Igazad van, nem jó kifejezést használtam. Nem egyszerűbb, hanem tekintve a mostani díjcsomagokat, hogy van ahol mondjuk a FB nem fogyaszt, másiknál más nem számít bele nem biztos, hogy pontos értéket fogsz kapni. Másik ami miatt nem jó pl nálam, hogy én a céges netet használom amíg el nem fogy, utána kell átállnom a privát netemre. Ezt se tudja lekezelni, úgyhogy nekem egyszerűbb. Nyilván alapesetben egyszerűbb lehúzva megnézni, csak nem mindenkinél lesz pontos ugyebár.
-
stigma
addikt
válasz
baitsee23 #9027 üzenetére
Addig egy jóhír, szerintem kelleni fog a root
Tableten próbálkozom, majd nyomok rajta a napokban egy teljes újraindítást, de ha minden appot kiválasztok, akkor az APK-ról + External data-ról tudok mentést csinálni, de ha Complett Data kell, akkor kéri a root-ot sajnos.
Nembaj, mert TWRP-s mentést csinálok és kipróbálom a napokban. -
ricsi0307
senior tag
válasz
baitsee23 #9005 üzenetére
Parancsolj. Mind a kettőt végig próbáltam 27-30Wattig de konkrétan nem tölt vele a telefon folyton ki-be kapcsol a töltés.
-
walakyb
tag
válasz
baitsee23 #8943 üzenetére
Ha erre annyit irok, hogy gugli a baratod, megsertodsz?
kicsit hosszadalmas leirni a dolgot, de nagyon zanzasitva:
a bt kapcsolat alapvetoen a gyenge tomoritesi aranybol, es relative lassu adatatvitelbol fakadoan rendelkezik egy nagyjabol 1 masodperces csuszassal (felteve, hogy filmet, tv-t, ilyesmit nezel). Ezt hivatott "helyrerakni" az aptx, egeszen minimalisra csokkentve a csuszast
Ergo: olyan eszkozt kell hasznalni, ami tudja az aptx-et (fules, hangszoro, etc) -
Black&White
addikt
válasz
baitsee23 #8911 üzenetére
Vanced Manager
Először leszeded vele a MicroG-t.
Bejelentkezel.
Utána pedig a Vanced Youtube-ot szeded le a progin belül. -
Tacsilaci
tag
válasz
baitsee23 #8582 üzenetére
Én nemrég telepítettem, rendben működik. Időben megjön minden és a freemail címemet is könnyen kezeli! Ráadásul az órám a mail teljes szövegét megjeleníti! Gmail-nél csak a tárgyat... Csak azt nem találom hol lehet benne utólag állítani? Egyébként ez frissül magától? Vagy mindig nekem kell megkeresni apkmirroron a legfrissebbet?
-
Terentius
őstag
válasz
baitsee23 #7957 üzenetére
Itt a bökkenő a wifi. Mindenki odavan a hatalmas sotokért, de ha 2 simmel, gps be, mobilneten nyomjátok lemegy 3 órára vagy alá. Wifin lenni egész nap persze jól bírja 1 kártyával, szinte laboratóriumi körülmények között. De a való életben történő használat kiharap az akksiból rendesen.
-
dilajoska1
őstag
válasz
baitsee23 #7837 üzenetére
Igen én is félek ettől pedig ez gyári töltő amit kaptam a csomagban. Ezek szerint akkor a kernelben van valami módosítás. Inkább egy régebbi Samsung töltőt használok, igaz az sokkal lassabban tölt de majd nézek valami gyorsabb töltőt hozzá. A kernelt viszont nem akarom visszacserélni a gyárira mert az viszont nagyon jó.
-
Black&White
addikt
válasz
baitsee23 #7829 üzenetére
A 2. módszert kövesd: Installing System Apps using Sai Installer (non rooted method)
A végén pedig tallózd be SAI alatt az előzőleg letöltött apk fájlt.
-
Nangoo85
csendes tag
válasz
baitsee23 #7652 üzenetére
Egyelőre nekem működik, jönnek az értesítések is. Eon, gmail, sms, spotify megjelentek. Majd kiderül...
Még az zavart, hogy sötétben túl sötét a háttérvilágítás.
Van egy olyan feature, hogy alacsony háttérvilágítás esetén a kontrasztot is visszaveszi a készülék. Ez kikapcsolható a megjelenítés\sötét mód menüben.Kikapcsolva, mintha nem lenne olyan sötét a kijelző.
-
Nangoo85
csendes tag
válasz
baitsee23 #7644 üzenetére
[link] Dark mode fix
Zip letölt, majd, mint egy rom-ot, flasheled.
Én csak ennyit csináltam, csak egy egyszerű fix.
Mielőtt nekikezdesz, váltsd sötét módra a telót.
Flashelés után, ha világos módra váltasz, majd megint sötétre, akkor megint lehet flashelni a javítást, tehát nem fogja átírni a ROM-ot!
Tehát ez csak egy amolyan trükk, a beállításokkal babrál, amihez nem férünk hozzá másképp. Egy ideiglenes megoldás, míg a fejlesztők ki nem javítják. -
Black&White
addikt
válasz
baitsee23 #7190 üzenetére
Nem ma csináltam ilyet, de bootolj be TWRP-be, Mount menüpontban csatold a systemet.
A /system/app és a /system/priv-app mappákban találod a rendszer-alkalmazásokat, amiket törölni is tudsz.
A google cuccok talán a /system/product mappában vannak.De ez ROM függő is lehet.
Töröld, amit akarsz és restart.
Ha valami balul sül el, max újrahúzod a ROM-ot.
Ha TWRP helyettt OrangeFox-ot használsz, ott van erre dedikált menüpont is:
LINK -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
baitsee23 #6549 üzenetére
Remélem a mennyiség nem a minőség rovására fog menni..
Amúgy jól jártam. Gondoltam megnézem a 7.3-as gcamot, felfrissítette a 7.2-est.. Oké.. Próba. Fénykép jó, ha meg megnézem még az alkalmazásban, bedobálja,hogy hypercam alkalmazás leállt(szimultán fent volt a 6-os, 7.0, 7.2.), 7.3 ultrawide próba, a széleken rózsaszínes.. OKé, letörlés, vissza 7.2, az meg fekete képernyőt dob, de a fényképező gomb stb. látszik, engedélyek megadva, és mégsem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest