- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Imlos
csendes tag
válasz
Terentius #9963 üzenetére
Nem. Az 5G még annyira nem elterjedt(majd idővel, addigra meg lehet csökkeni fog a technólogia ára) ráadásul azért a MI 10T Lite kicsit más kategória(IPS, bár ez egyéni preferencia, de Amoledről lehet nehéz lesz visszaállni) ráadásul a kamerarendszer is más szintű ott. Egyedül talán az akku meg a 120Hz frissítési ráta az ami talán plusz. Én biztos cserélném.
-
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
Terentius #8051 üzenetére
Teljes mentést elvileg csak roottal lehet készíteni, de próbáld ki ezt az appot, mit enged anélkül. (Alternatív, ADB-s megoldások persze vannnak, itt egy példa arra is.)
-
Banderasz74
tag
válasz
Terentius #8036 üzenetére
Szia. Szerintem reális ár. Nekem anno a Honor 8 cseréltek aksit picit drágábban. Persze ott hátlap,újjlenyomat olvasó,keretet cserél. KB. ennyi volt a munkalapra írva. Persze garanciában cserélték. Voltak srácok akik kintről rendelték az aksit,jóval olcsóbban. 🙂 Gondolkodom én is aksi cserén. Neked sikerült kedvezőbb áron,légyszíves jelezd majd. Érdekelne. 🙂 👍
-
mizoli
addikt
válasz
Terentius #7986 üzenetére
Keveredés van, egyszerűsítsünk.
A képeket, zenéket, dokumentumokat, vagy a felmásolt romot nem törli a format data.De minden beavatkozás nem várt következménnyel járhat, ezért kell mindig menteni. Vagy mondjuk mellényomsz a recoverybee. A mentéssel bebiztosítot magad, tedd meg.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Terentius #7230 üzenetére
Cseréld le a devet
Ahány rom annyi SOT de általánosságban elmondható hogy átlagos használat mellett 4-5 óra SOT a normális. Akksit nem cseréltetnék mert ahhoz meg kell bontani a házat eladni meg nem adnám mert nem nagyon van alternatíva helyette az idei flagship felhozatalban az árak tekintetében. Max egy O+7Pro csere de az is bőven ráfizetéses mulatság.
-
-
gorcsev27
tag
válasz
Terentius #6479 üzenetére
Hát, ha szétnézel a spéci kábel és adapter árak között, a 35 dollár messze nem viszi el a pálmát. De a box tényleg jobb megoldásnak tűnik.
Más: nem tudja valaki, hogy lehet életre keltenei a wifi directet ezen a telón? Szerintem már mindent bekapcsoltam, ami kellhet hozzá, de inaktív maradt, akármit csinálok.
-
Black&White
addikt
válasz
Terentius #5794 üzenetére
Az Orangefox is egy TWRP fork, igazából kényelmi funkciókban nyújt többet:
-Modernebb UI, témázható (ha van, aki gyönyörködni jár recovery módba
)
-Automatikusan feloldja a titkosítás (ez Mi 9-en is működik, nem kér feloldáshoz PIN-t, stb)
-Kicsit gyorsabb rendszermentés, visszaállítás
-Támogatja az OTA frissítések telepítését is
-Pár apróbb feuture, amit itt szerintem senki nem hiányol.Aki használt már előtte, az valószínű szereti és most lehet vált is rá. De az alap dolgokhoz tökéletesen elég a jól megszokott TWRP is.
-
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
Terentius #4524 üzenetére
Igen. De óvatosan, én kicsit megszívtam, egy nappal elszámoltam magam és véletlenül ahelyett, hogy lekértem volna a hátralévő időt megcsinálta a nyitást és azonnal mindenem törlődött így pár órát egy valóban szűz rendszerrel kellett eltöltenem.
Persze készültem rá így nem volt igazán belakva, hazaértem és kb 40 perc alatt már az EU DEV ROM bootolt a kicsikén...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest