-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
-
Zsoleszhun
addikt
-
bloggiold
tag
OTA frissítésként raktam fel az 9.9.26-ra, azóta folyamatosan újraindul, álapotsáv nem működik stb. Szóval nehogy felrakja bárki is. Tiszta telepítsel felrakva is használhatatlan! Visszaraktam a 9.9.26 pénteki kiadást, az jó. Mivel visszafelé frissítettem (downgrade) kírta, hogy elopták a telefont, lépjen be a Mi fiókba. Beléptem, probléma egy szál sem.
-
Astery
senior tag
A play áruházból 1 órája frissítettem néhány alkalmazást, akkor simán lement. Most van néhány új frissítésre váró ami jelenleg nem megy ... valószínűleg az áruház hibája. Az automatikus feladatok a Battery & performance alatt vannak.
Szerk: közben lefrissültek a függőben levők is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest