- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BudaII
csendes tag
Sziasztok! egy kis segítség kellene...Android auto rákapcsolva a járműre nem működik. Eddig az alkalmazás listában azért ott volt, most nincs. Gyári visszaállítás megvolt...Tudtok segíteni?
-
BudaII
csendes tag
válasz
kvojnovics #7875 üzenetére
Visszaállítottam....egy nap után újra kezdte...
-
BudaII
csendes tag
Sziasztok! A telefon kb. percenként magától újraindul...van ötletetek, hogy ezen hogyan tudok segíteni?
-
BudaII
csendes tag
válasz
adamfriday #7859 üzenetére
Akkor előbb-utóbb lesz...Csak az a fura, hogy a Mi 8 stabil meg már tudja...
-
BudaII
csendes tag
válasz
adamfriday #7857 üzenetére
11.0.9.0 QFAEUXM - megtartanám a MIUI launchert...ez a legújabb?
-
BudaII
csendes tag
Sziasztok! segítséget kérnék...alkalmazás listát kerestem, de úgy fest valamiért ezen nincs ilyen opció. Mi 8 -on a kezdőkérenyőben volt egy App Drawerrel lehetőség és ezt beállítva az appokat lentről felhúzva tudtam kiválasztani. Valami ötlet?
-
BudaII
csendes tag
válasz
LilProphet90 #7549 üzenetére
Köszönöm szépen! Ez segített! Nagyon hálás vagyok!
-
BudaII
csendes tag
válasz
Sweet Lou 6 #7538 üzenetére
Főleg a Chrome-ban és a gyors elérési kártyáknál...
-
BudaII
csendes tag
Sziasztok! Volt szerencsém Mi8-ról Mi 9-re váltani..És azt tapasztaltam, hogy a Mi 9 görgetésnél - kivéve a Facebook - laggol. Mi 8-nál ezt kevésbé tapasztaltam. A telefon merülése is rosszabb, mint a Mi 8-on volt. Gondolom ez így nincs rendben. Újra telepítettem és a probléma nem szünt meg...EEA gyári, legújabb van rajta. Van valami ötletetek ezen problémák kiküszöbölésére?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest