- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
retesz147 #1821 üzenetére
4. TWRP recovery-ben válaszd "Keep Read Only" vagy "Swipe to Allow modifications" (opcionális) majd > Wipe > Advanced Wipe > jelöld be: Dalvik/ART Cache, Cache, System, Data, Internal Storage és Swipe to Wipe
5. TWRP recovery főmenü > Wipe > Format Data > írd be: yes (ez eltávolítja az encryption-t a data partícióról)
Ezek megvoltak, hogy tiszta legyen.
6. TWRP recovery főmenü > Reboot > Recovery > Itt kicsit paráztam, mert rinyált, hogy tuti újraindítom-e OS nélkül.
Amúgy ha ez megvan, akkor érdemes visszazárni a telefont? Vagy felesleges? Alapvetően nem tervezek ugrálni a romok között, talán a root-on még gondolkoztam (adaway), bár lehet céges megoldásként jön AdGuard, szóval akkor már az se kéne, tehát amíg meglesz a telefon, addig szerintem marad az eu dev rom.
-
havri1
félisten
válasz
retesz147 #1805 üzenetére
Hm, akkor ez változott. Úgy tudtam, az engedély accra van, nem készülékre. Legutóbb egy ismerősnek nyitottam bl-t, nem kellett csatolni a fiókomhoz, legalábbis nem emlékszem rá. Fastboot-al szoktam általában telepíteni, de köszi az infókat.
Akkor egy ideig használom majd a global rommal.. Vagy ami fent lesz. Remélem nem webshopos hulladék, zárt bl-el.. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
retesz147 #1638 üzenetére
En ezt nem neveznem cicaharcnak.
Igen is hozzatartozik a topikhoz az osszehasonlitas, es aki ide jon tajekozodni, legyen e teren is infoja.
Nagyon szeretem az s9 plus-t, de szeretem a xiaomit is, igazabol az utobbi idoben ezeket a markakat cserelgettem.
Ha elolvasunk egy xiaomi tesztet, allandoan lehuzzak a kamerat, holott mar a mi mix szerianal nagyon jo volt, de az eloitelet az emberekben benne volt, van.
Egy telefontol (a gyartotol, az ott dolgozoktol) ne vitassuk mar el az elonyuket, elorelepeseiket.
Itt, ennel a markanal igenis nagy elorelepes van! -
szabog74
aktív tag
-
siskad
őstag
válasz
retesz147 #1322 üzenetére
Nekem is volt mind2, bő egy hete jöttem át Mix2s-ről Mi8-ra. Az amoleden kívül szerintem a Mi8-nak előnye, hogy sokkal jobb az üzemideje, illetve jobb a fogása (és könnyebb is). A Mix 2s-nél így, hogy lent van a kamera, meg ugye a szenzor sincs benne nekem nem nagyon akart működni az arcfelismerés, a Mi8 pedig még vak sötétben is azonnal felismer. Egyetlen hátránya talán a Mi8-nak, hogy nem támogatja a vezeték nélküli töltést (mondjuk ez engem nem érdekel). Egyébként mind a 2 nagyon faxa telefon, megint rájöttem, hogy soha többé Samsung.
(pedig a Mix2s előtt S8-am volt majdnem egy évig)
-
zsocy
őstag
válasz
retesz147 #1292 üzenetére
Tudom én hogy meg lehet nézni, csak ugye nem jelzi sehogy amikor éppen történik hogy "hé, én most fel le lépkedek a tornyokon mert épp nincs jó 4g kapcsolatom, úgyhogy indítom és leállítom párezerszer a rádiót!"
Csak azt látod hogy szokatlanul merülLassan jöhetne már az én két tokom is, az egyik pont egy szövetes Mofi, a másik egy fekete ló, vagyis piros
Majd beszámolok ha végre lesz miről!VANESSZA1 : kínai Quality controllba belefér ekkora eltérés, és itt fél milliméter már tud lötyögni.
-
Griff55
senior tag
válasz
retesz147 #692 üzenetére
Aliról rendeltem Goldway Hongkongtól. Kifizettem a 26$-os szállítást, nem kellett se áfa sem vámot fizetni, 11 nap alatt itt volt. Gariztatást nem érdemes a kínaiakkal csinálni.. drága odaküldeni és nincs rá garancia h visszakapod. Inkább beviszed egy magyar kínai mobil szervizbe ha bajod van vele... Valamit valamiért. Ha olcsón akarod megvenni akkor ezt vállalod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horizon Forbidden West
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest