Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gabis

őstag

válasz retesz147 #2093 üzenetére

Használnám, mert jókat lehet vele művelni, csak sajnos a mostani Huawei-em előszeretettel kilövi a háttérben. Szóval leginkább csak a próba erejéig fut, részben ezért is keresem az utódját.

• Gabis

őstag

Ismerkedésem az MI8-al.
    Most hétvégén lehetőségem nyílt több időt eltölteni az MM-ben, azon belül is az okostelefon részlegen.
    Első találkozás az MI8-al. Valami okostojás átállította az üzletben szokásos feloldó kódot, ezért az ismerkedés már nem is kezdődött zökkenőmentesen. Mivel a kétgombos indítást követően kínai karakterek tömkelege tárult elém, ezért a nálam lévő telefon segítségével sikerült megfejteni mi micsoda, és indítottam egy fr-t. Mivel ha jól emlékszem még a 9.5-ös EMUI volt fent, ezért kerestem a nyílt hálózatok között olyat, amin internet is csordogált, és felfrissítettem 10.0.3-ra (vagy valami ilyesmi). Ezek után teszteltem a kicsikét, már amennyire egy lopásgátlóval felszerelt telefont lehet.
    Egy-két kisebb röccenéstől eltekintve, nagyon fluid rendszer. Ráböktem...megnyílt. Görgettem... már az alján is volt (ez már nekem túl gyors is volt, oda kellett figyelnem mert legtöbbször túlpörgettem a weboldalt, vagy az alkalmazásváltót).
    Nekem a 9.5-ös értesítési sáv jobban tetszett mint a 10-é, de ez én vagyok.
    Ujjlenyomat érzékelés piszok gyors. Arcfelismerés szintén. Megkértem egy szintén telefont tapicskoló úriembert, hogy legyen kedves az MI8 felé hajolni, mert kíváncsi lennék valamire. Rögtön rávágta, hogy ő nem itt dolgozik, de miután elmagyaráztam neki mit is szeretnék, nagyon segítőkész volt. Mellesleg kicsit hasonlított is rám, de mégsem tudta becsapni a készüléket.
    A kamera az ottani fénycsövek által nyújtott megvilágítás ellenére is hozta a számomra megfelelő szintet. A részletek kevésbé mosottak mint pl. egy Huawei esetén.
    Ami feltűnt, hogy 9.5 alatt szépen a memóriában tartotta a chrome-ban megnyitott oldalakat, de 10 alatt már újratöltögette. Az igazat megvallva nem is tudom, hogy találkoztam e olyan készülékkel ami nem ezt tenné (lehet, hogy 9.5 alatt is huzamosabb használat mellett ezt produkálja).
    Sok mindent szerettem volna még kipróbálni, de tegnap már a biztonsági őr hívta fel a figyelmemet, hogy igazából már 5 perce bezártak :B ma pedig a helyhez kötöttségég szabott határt a további teszteknek.
    Egy szó mint száz, szép volt Xiaomi, így tovább (kár, hogy Telekom kínálatában nem kapható mert akkor már arról írtam volna ezt a kis beszámolót). :R

Új hozzászólás Aktív témák