- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabis
őstag
Ismerkedésem az MI8-al.
Most hétvégén lehetőségem nyílt több időt eltölteni az MM-ben, azon belül is az okostelefon részlegen.
Első találkozás az MI8-al. Valami okostojás átállította az üzletben szokásos feloldó kódot, ezért az ismerkedés már nem is kezdődött zökkenőmentesen. Mivel a kétgombos indítást követően kínai karakterek tömkelege tárult elém, ezért a nálam lévő telefon segítségével sikerült megfejteni mi micsoda, és indítottam egy fr-t. Mivel ha jól emlékszem még a 9.5-ös EMUI volt fent, ezért kerestem a nyílt hálózatok között olyat, amin internet is csordogált, és felfrissítettem 10.0.3-ra (vagy valami ilyesmi). Ezek után teszteltem a kicsikét, már amennyire egy lopásgátlóval felszerelt telefont lehet.
Egy-két kisebb röccenéstől eltekintve, nagyon fluid rendszer. Ráböktem...megnyílt. Görgettem... már az alján is volt (ez már nekem túl gyors is volt, oda kellett figyelnem mert legtöbbször túlpörgettem a weboldalt, vagy az alkalmazásváltót).
Nekem a 9.5-ös értesítési sáv jobban tetszett mint a 10-é, de ez én vagyok.
Ujjlenyomat érzékelés piszok gyors. Arcfelismerés szintén. Megkértem egy szintén telefont tapicskoló úriembert, hogy legyen kedves az MI8 felé hajolni, mert kíváncsi lennék valamire. Rögtön rávágta, hogy ő nem itt dolgozik, de miután elmagyaráztam neki mit is szeretnék, nagyon segítőkész volt. Mellesleg kicsit hasonlított is rám, de mégsem tudta becsapni a készüléket.
A kamera az ottani fénycsövek által nyújtott megvilágítás ellenére is hozta a számomra megfelelő szintet. A részletek kevésbé mosottak mint pl. egy Huawei esetén.
Ami feltűnt, hogy 9.5 alatt szépen a memóriában tartotta a chrome-ban megnyitott oldalakat, de 10 alatt már újratöltögette. Az igazat megvallva nem is tudom, hogy találkoztam e olyan készülékkel ami nem ezt tenné (lehet, hogy 9.5 alatt is huzamosabb használat mellett ezt produkálja).
Sok mindent szerettem volna még kipróbálni, de tegnap már a biztonsági őr hívta fel a figyelmemet, hogy igazából már 5 perce bezártakma pedig a helyhez kötöttségég szabott határt a további teszteknek.
Egy szó mint száz, szép volt Xiaomi, így tovább (kár, hogy Telekom kínálatában nem kapható mert akkor már arról írtam volna ezt a kis beszámolót).
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Mass Effect
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- PlayStation 1 / 2
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Örülhetnek a tankok szerelmesei, jön a Spearhead 2
- NBA és kosárlabda topic
- BestBuy topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged