Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• piocasember

tag

Léci segítsetek hozzáértők! Honor 9-ről váltottam. Szerettem, mert soha nem volt vele semmi kompatibilitási gond, minden egyszerűen ment. Az már csak az én ...ságom, hogy rá vagyok kattanva az AMOLED-re és ezen belül az AOD funkcióra, ezért örültem, hogy végre találtam egy nem Samsung telefont, ami tudja. Szeretem is és nem ez az első Xiaomi termék a családban, de sajnos meggyűlik vele sokszor a bajom a beállítások miatt. Pl. az AOD csak a nem fogadott hívásokat és az sms-eket hajlandó jelezni, a Gmailt már nem, pedig esküszöm mindent engedélyeztem. Ráadásul az AOD fél óra urtán már semmit nem jelez ki, még az órát sem mutatja. Aztán a tegnapi Win 10 frissítéssel is megjött a rég várt Csatolt telefon alkalmazás, de persze ez sem akar működni, pedig itt is minden engedélyezve van. Nem sorolom tovább a sok apróságot, inkább azt szeretném kérdezni, hogy melyik rommal van a legkevesebb gond? Hátha ez a baj. Jelenleg MIUI Global 10.0 van a készüléken. Van ennél megbízhatóbb vagy törődjek bele ezekbe az apróságokba? Bocs, hogy hosszan fogalmaztam! Köszönöm szépen!

Új hozzászólás Aktív témák