Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 5 összefoglaló
Kérlek olvasd át mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Kőkemény ez a kis teló.
Volt már Redmi Note 2 és MI4c is a birtokomban, amikor újdonságok voltak, és mindkettő nagyon jó volt. De apróságokban mindig elvéreztek és éreztem a különbséget egy komolyabb samsunghoz képest. Itt most végre minden részlet, apró szenzor/integrált akármi, és annak működése összeáll, nem érzem, hogy a SOC-on kívül mindenütt rommáspórolták magukat.A kijelzőn meglepődtem, hogy tényleg mennyire jó LCD létére. Korábbiak is nagyon jók voltak, de mindig fakó, szájhúzós volt samoled után. Itt nem.
Viszont kérdés: Lehet valahogy kalibrálni a kijlezőt? A Piros egy leheletnyit bordó árnyalató, nem tökéletesen vörös. Mintha egy hangyafingnyi narancs hiányozna belőle. Variáltam display beállításoknál, de warm üzemmódban viszont teljesen sárga a fehér. Vmi aprólékosabb cucc kéne.
Kamera szoftra van valami 3rd party megoldás? Szerintem a túltömöríti a képeket High-ban is, többet kéne tudnia a hardvernek. Csak ebben az aspektusban vártm tőle többet. Samu Note4em koronálya nincs veszélyben, de talán még az MI4c is jobb. Persze ez sem probléma, mert mind2 másik telefon a legjobbak között van, de kicsivel többet várnék tőle. A videót meg nem is értem hogy gondolták, hogy ilyen SOC mellett csak egy crop videóra futja, ami nyílván szerény minőségű lesz.... a FHD-t meg nem is értem. A szenzor és a SOC is kőkemény megoldásokat tudna, de itt valahogy nagyon biztonsági játékot játszottak (nem is említem a Note4 mennyivel jobb, az mindent visz szinte, sztem így 2017ben is)
Amin viszont betérdeltem, az az üzemídő. Felkészültem hogy merülni fog mint a a tégla. most járok 3óra kijelzőidőnél és 55%-nál, 11órája bekapcsolva(1%ot merült este )
. Úgy hogy kap a szájába rendesen, vagy 30perc konstansan kamera ON, antutu, restartok, telepítések, pörgetés 1000-el. 2-3 töltési ciklus után, ha beállt minden, és csak szimplán használom, akkor ezek alapján akár 7 óra SOT is beleférhet. Ez zseniális
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.
- Elemzés A B20-as 4G nyomában
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest