Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 5 összefoglaló
Kérlek olvasd át mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
válasz
Karavik #8560 üzenetére
Nem szeretnél véletlen beszólni a fejlesztőknek, hogy távolítsák már el vagy szedjék ketté a MiuiKeyguard-ból az experimental lockscreen-t?
Nagyon de nagyon bosszantó.
Vagy csinálják meg működőképesre, vagy szedjék ki, mert így semmi értelme.
Mivel én mentesítem a készülékemet a teljes xiaomi loginoktól és felhőktől, ezért életbe lép a MiuiKeyguard experimental screen (bejelentkezés a miui szerverre).
Ha működne (tudna felhasználónév és jelszó ellenőrzést folytatni egymagában) még csak csak elviselném, de így nagyon kiakasztó. Addig is visszaköltöztem a 6-os verzióra.
Úgy emlékszem, hogy a 6-os verzióban volt előébresztés és sleep, a 7-es verzióban pedig nincs (elég fapados).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.
- Elemzés A B20-as 4G nyomában
- Ford topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- Egér probléma
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest