Hirdetés
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 5 összefoglaló
Kérlek olvasd át mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
Sziasztok!
Sajnos egy jó ideje tönkrement a készülékem (bepárásodott), nem éri meg javítani.
Vissza maradt egy sötétkék szilikon tok, és két kijelzővédő fólia.
Előre egyeztetett időpontban az első érdeklődőnek ingyen és bérmentve oda adom, de csak személyesen budapesti XIII kerületi címen! (postázni nem postázom) -
Lifeforce
őstag
válasz
bjames #13039 üzenetére
Sajnos biztos, hogy hardveres.
Mindegyik rommal csinálja, gyakorlatilag újraindul, de nem rebootol hanem kikapcsolás után úgy elhal, hogy bekapcsoló gombbal sem lehet visszakapcsolni (hosszan nyomva sem).
Így akku le és vissza, majd újra be lehet kapcsolni.
Sajnos 5 percenként csinálja, így használhatatlan.
Teljesen szétszedtem, kitakarítottam, de a helyet ugyan az.
Nekem 2 dolog fontos, hardveres home, és infra, az infra miatt kevés a versenyző. így Huawei Honor 9 a kiszemelt.
Bár a P10 jobban tetszik, de abban nincs ir -
Lifeforce
őstag
Úgy gondoltam, hogy 2 embernek okozok egy kis kellemes karácsonyt
1. Ha van köztetek olyan akinek betört a készüléke kijelzője, jelentkezzen nálam, karácsonyra megkapja.
Sajnos beszerelni nincs kapacitásom most karácsony előtt.2. Ha valaki sokat dobálja a készülékét, annak szívesen oda adom karácsonyra a jó minőségű gumi tokot (mélykék), illetve kap hozzá egy üvegfóliát.
-
Lifeforce
őstag
Köszönöm az eddigi segítségeket, leköszönök ettől a témától.
Sajnos tönkrement a készülékem, kiárusítom a belsejét és a külsejét. -
Lifeforce
őstag
Sziasztok!
Jó régen jártam errefelé, ami nagyon jó, mert számomra azt jelenti, hogy problémamentes a készülék
Most viszont belefutottam olyan hibába, hogy a készülékem örökre elalszik.
Olyan mint ha kikapcsolna (lehet ki is kapcsol vagy szét fagy alvás közben).
Eddig nem volt ilyen problémám, frissítésre gyanakszom.
ROM:
LineageOS 14.1-20171107-NIGHTLY-gemini + root
Elég gáz, mert nem érnek el, nekem meg fogalmam sincs mikor fagyott ki.
Tapasztalt-e ilyet más is ezen rom használók közül valaki? -
Lifeforce
őstag
válasz
Karavik #10508 üzenetére
Te találkoztál már ezzel a jelenséggel?
Csináltam egy jelentős frissítést, ami miatt elhalálozott a készülék.
Természetesen semmi gond, ha már rászántam magam, feltettem a legutolsó fastboot romot, majd rá a legutolsó xiaomi.eu romot ((8.2.2).
Használom egy ideje nagy megelégedéssel, ám tegnap észrevettem egy furcsaságot.
Elkezdtem rá felmásolni a régebbi képeimet, és egy kis idő után hibákat dobált, majd kiírta, hogy kevés a tárhely.
Megnézem, a 128gb-ból 16gb-os verziót csinált
Ötlet, hogy hogyan lehet megjavítani? -
Lifeforce
őstag
válasz
Karavik #8628 üzenetére
Amiket leírtál mind mind megoldható előtelepített alkalmazással.
Sőt, ha tovább megyek, lazán megoldható előtelepített, kiválasztható, beépülő modulokat készíteni.
Nem csak ötletesebb, felhasználóbarátabb, vásárló csábító, de debug szempontjából is sokkal előnyösebb.
Arra akartalak rávezetni, hogy egy telefonban, a boot, telefonálás, és az általános használathoz teljesen felesleges funkciók.
Az MiCloud esetében pedig nem a használók és nem használók közé tenném a mérleget, hanem a MiCloud és Google drive használat közé... androidról lévén szó.
Szerintem nem gondolkodok bután, mert a google telefonokat is használhatod mindenfajta bejelentkezés nélkül, és drive szinkron is teljesen fagyasztható, mert modulos.
Az-az ha lefagyasztod, a beállítások menüből eltűnik, pontosan ugyan úgy ahogy a névjegyszinkron egy gapps mentesítés esetén.
Tehát továbbra sincs fogalmam arról, hogy köztük te is miért ragaszkodsz hozzá ennyire, és miért ne lehetne ennél sokkal jobb.
És még egy dolog, dl módban minden romnak, loginnak, készülékkeresőnek annyi, amihez semmilyen regisztráció nem szükséges.
Egy szerviz szoftverrel pedig az IMEI átírása is 1 perc. -
Lifeforce
őstag
válasz
Karavik #8613 üzenetére
Nem vagyok egy feladom típus... (különben nem tudok aludni)
Mondom már csak azért is kiirtom belőle az expeerimental screent.
Visszaraktam, kiszedtem belőle amit szoktam, most pedig működik.
Két lehertőség van, vagy tényleg egy olyan bug ami másnál nem jön elő, mivel nem piszkáljátok a xiaomi szoftvereket, vagy egy kezdeti beállítás rögzül a data/data könyvtárban.
Majd még írok ezzel kapcsolatban, hogy mire jutottam, egy hr után.
Már ha valaki kíváncsi rá. -
Lifeforce
őstag
válasz
Tomtailor85 #8621 üzenetére
Azokkal sincs gondom.
Hozzászoktam, hogy pontosan kell tapizni őket. -
Lifeforce
őstag
válasz
Karavik #8613 üzenetére
Már teljesen mindegy, a lényegen nem változtat, hogy felkerültek.
Lehet én voltam a béna, és továbbot nyomtam ezzel kiválasztva a default
Ha nem céges dolgokról van szó, és semmi nem történne, akkor is zavarna.
Az MI felhasználót pedig egyenesen hagyjuk is, mert irritál.
Ha látnám egy csekélyke értelmét ennek az egésznek elfogadnám, de nem látom.
Lehet most sem vagyok normális, de valaki árulja már el, hogy miért fontos egy login egy készülék indulásánál? És neked/nektek ez miért annyira fontos?
Milyen hátrány származna bárkinek is abból ha menet közben lehet működésre bírni?
Kérem a készülékkeresőt... ehhez jelentkezz be. (külön szoftverként, előtelepítve)
Vajon azért fájna mert olyanok is használnák akik irtóznak az ide-oda bejelentkezéstől?
Nem értem. -
Lifeforce
őstag
Jó kérdés, én a 6.9.15-öst használtam (ott be volt kapcsolva alapból), és nem frissítettem tovább. mert jól működött.
Amikor feltettem, ez történt, ezért az első reakcióm az volt, hogy kigyomláltam minden olyat ami kapcsolatos a szerverükkel.
Meg amúgy is, minek egyen bármilyen erőforrást aminek semmi értelme számomra. -
Lifeforce
őstag
Én céges telefonnak is használom, és rengeteg pénzt érő fotók vannak a készülékemen.
A 7-es verzióban már kikapcsolt állapotban van a felhőszolgáltatás az első boot alatt, de 6-os verzióban nem volt, mire eljutottam addig, hogy kikapcsoljam, az összes kép fent volt a szerverükön amivel nagyon vissza lehet élni. (nem rosszra gondolni).
Semmi rosszat nem látok benne, ha ezeket a szoftvereket eltávolítom, aminek köze sincs a rendszerfájlokhoz.
Hogy ha rendszerfájlokká tették őket, akkor igen gáz, és liszensz sértés határát súrolják, vagy át is lépik.
Ha nyugodt vagyok gáznak tartom, ha bosszankodom akkor sz...-nak.
Nekem nagyon tetszik a miui és a xiaomi romok, jól összerakott, átgondolt, és jól használható romok. Ha ezt a hibát kijavítanák, használnám tovább, ahogy tettem ezt a 6-os verziókkal. -
Lifeforce
őstag
válasz
Karavik #8603 üzenetére
Az ujjlenyomatolvasós, PIN-es, elhúzós lockscreen helyett egy barna hátterű, felhasználónevet és jelszót kérő oldalt dob, ami a miui szerverére szeretne bejelentkezni.
Ezért írtam, hogy ennyit elviselek és elfogadok egy készülék használatba vételéhez, de nem működik.
Karikázik... karikázik... karikázik, sem visszalépés sem semmi nem segít.
Ez benne volt a 6-os verziókban is, de működött, pedig ott tényleg mélyen belenyúltam a rendszerbe.
És ez egy bug, akárhonnan nézem. -
Lifeforce
őstag
Hogyan határoznád meg a rendszeralkalmazás fogalmát?
Nálam a működéshez elengedhetetlenül szükséges kódot/programot jelenti, és nem azt amit Ciaong Miang kitalált (jelentkezz be), amivel feszegeti az erre vonatkozó liszensz határait.
És még egyszer leírom, hogy még ezzel sincs bajom ha működne, de nem működik. (És nem véletlen nem találsz róla semmit, jól el van rejtve... vajon miért? -
Lifeforce
őstag
válasz
Karavik #8597 üzenetére
Hogy fagyasztok-e egy alkalmazást (ami egy működő opciónak kell lennie), vagy szimplán kiszedem a romból az a használat szempontjából egy és ugyan az.
Nem azért sírtam mert a settinsbe és egyéb dolgokba belenyúltam, és az összeomlik. (Nem így volt)
Ha sértődés helyett figyelsz, akkor rájössz, hogy a frissen telepített romba még csak bele sem nyúltam. (elkezdtem fagyasztani ellenőrzés céljából).
Lefagyasztottam 4db, igen, 4db alkalmazást (xiaomi login, felhő, biztonsági és a "takarító" alkalmazást.)
Ezzel idáig még mindig nincs probléma, stabilan "működött" tovább.
Ami kicsapta nálam a biztosítékot, az a screenlock alkalmazásba épített, erőszakos, félbehagyott/nemműködő kód (ezért neveztem meg, (experimental screen)), és én ezt sz@roztam le, nem a csapatot, és nem a romot.
És miért bosszant ez az egész hozzáállás?
Mert akinek nem tetszik az android szabadsága, vásárolja meg az ehhez szükséges liszenszt, és zárja le a készülékét (ld: Amazon) . Akkor tudom mit veszek/vagy nem veszek, és sok millió magammal, elkerülöm a készüléket.
Ezért nincs sem iphonom sem windowsos telefonom, és nem is lesz. -
Lifeforce
őstag
Szóval egy kis infó a lineage-14.1-20170131-nightly romról:
Teljesen kitakarított,kinai, bloatware, xiaomi, és miui mentes.
Nincs login, felhő, ezáltal készülékkereső szolgáltatás sem.
Ezt írhatnám negatívumnak ha látnám az értelmét, de aki talál/elvesz egy ilyen készüléket, és nem akarja visszaszolgáltatni, búcsút int a romnak és az IMEI számnak, így totál értelmetlen.
Nagyon kicsi, gyors, és stabilan működik.Pozitívum:
- nincs kiakadt widget (hurrá, amióta megvan az mi5 minden romon küzdöttem velük)
- bloatware, xiaomi, és miui mentes, nincs login, lezárás, felhők ...stb
- kibővített vészhívás (autósként nagyon ötletesnek tartom)Megszokott/megszokható:
- ujjlenyomatolvasó tökéletesen működik
- kamera tökéletesen működik (jó sok funkcióval)
- infra tökéletesen működik
- nem lehet a jelzőfények színeit állítani (vagy csak még nem találtam meg)
- nincs hívás rögzítés (automatizált sajátot használok amúgy is)Negatívum:
Az órához letölthető időjárás szerviz fc-zik, (engem nem zavar mert sajátot használok, ezért le sem töltöm) -
Lifeforce
őstag
válasz
Karavik #8589 üzenetére
Pontosan ez az az ok amiért nem frissítek romot.
Számomra a frissítés javítást, és/vagy újdonságot hozzon, ne visszalépést.
Az android verzióváltást nem tartom annak még akkor sem, ha általánosságban nem használt újdonságot hoz, egy általánosságban használt funkció/k tönkretételével, vagy eltüntetésével.
És igen, bosszús lettem, mert négy napja használhatatlan volt a telefonom, amit üzletre is használok.
Hogy az én hibám lenne, ha egy beépített funkciót mint az általam nem használt szoftver letiltása nem működik megfelelően?
Szerintem nem, ha csak direkt nem akarnak rám/ránk erőltetni egy adathalászatra alkalmas program használatát.
Hogy ez kinek mennyire sz... azt pedig mindenki döntse el saját maga. -
Lifeforce
őstag
válasz
Karavik #8586 üzenetére
Igazad van, elnézést.
Viszont ha elolvasod amit írtam, abban benne van, hogy számomra. (az-az másnak ettől lehet tökéletes)
Ám ha végignézed, az emberek többsége irtózik az efféle adatszolgáltatásoktól.
Építsék bele, azzal nincs bajom, de letiltható legyen, egyéb esetben értelmetlen adathalászatnak tartom.. (próbálkozásnak)
A struktúra megtartása meg ezt eredményezi, hogy egy xiaomi romban benne marad egy miui login információ amiről fogalmatok sincs.
Nem véletlen neveztem meg pontosan a problémám okát...
És ez nem csak az enyém.
Számomra csak volt...
nincs... -
Lifeforce
őstag
válasz
Tomtailor85 #8584 üzenetére
Összecsinálom magam...
Ha megadom a felhasználót, és baleset ér, akkor a vészhívás gombra minden adatot kilök.
Nevet, kit kell értesíteni, vércsoportot, gyógyszer alergia ...stb.
Kész vagyok.
Eddig mindent visz ez a rom -
Lifeforce
őstag
válasz
Tomtailor85 #8582 üzenetére
Köszi, még arra nem jártam.
Pakolom vissza a képeimet, csöngő és egyéb hangokat, programokat, aztán jöhetnek a beállítások.
Nem vagyok olyan gyors
Egy biztos, a szenzorokat már most nagyon jól használja, már most jobban állítja a fényviszonyokat.
Pedig még semmilyen beállítást nem végeztem.
Akkor lesz teljes az öröm, ha az óra is olyan amit szeretnékUpdate:
Juhúúúú és az ébresztő is zsíííír -
Lifeforce
őstag
Viszont a gombok fordítva működnek, kicsit szokatlan.
-
Lifeforce
őstag
válasz
Tomtailor85 #8579 üzenetére
Amúgy sem tenném azt fel, csak a picot.
Nem használok mindent a googletól. -
Lifeforce
őstag
válasz
Tomtailor85 #8573 üzenetére
Hálás köszönetem, ez lesz az én romom
No komment...
Ennyit a kínai loggoló és vacak felhőszolgáltatásokról.
Kicsi, csupasz, magyarul is tud, és übergyors...
(Kamera, ujjlenyomatolvasó, infra megy rendesen...) -
Lifeforce
őstag
válasz
Tomtailor85 #8573 üzenetére
Egyre jobban felcsigáztál, mert így számomra használhatatlan sz.. a xiaomi.eu. (kár volt lebombáznom a 6-ost)
Így most felteszem gyorsba.
Ezt kezdtem feltenni.(lineage-14.1-20170131-nightly-gemini-signed.zip )
-
Lifeforce
őstag
válasz
Tomtailor85 #8566 üzenetére
Van bármilyen login és felhő alkalmazás integrálva?
Működik a kamera, ujjlenyomat olvasó, és az infra rendesen? -
Lifeforce
őstag
válasz
Karavik #8560 üzenetére
Nem szeretnél véletlen beszólni a fejlesztőknek, hogy távolítsák már el vagy szedjék ketté a MiuiKeyguard-ból az experimental lockscreen-t?
Nagyon de nagyon bosszantó.
Vagy csinálják meg működőképesre, vagy szedjék ki, mert így semmi értelme.
Mivel én mentesítem a készülékemet a teljes xiaomi loginoktól és felhőktől, ezért életbe lép a MiuiKeyguard experimental screen (bejelentkezés a miui szerverre).
Ha működne (tudna felhasználónév és jelszó ellenőrzést folytatni egymagában) még csak csak elviselném, de így nagyon kiakasztó. Addig is visszaköltöztem a 6-os verzióra.
Úgy emlékszem, hogy a 6-os verzióban volt előébresztés és sleep, a 7-es verzióban pedig nincs (elég fapados). -
Lifeforce
őstag
válasz
Karavik #8478 üzenetére
Nem kellett, újra raktam az egészet.
Viszont bosszankodom, mert nagyon megkutyulták az egészet.
A screen lockot teljesen összefűzték, nagyon bosszantó.
Részemről kipakolom mindig a készülék keresést, az összes xiaomi bejelentkező, "biztonsági", felhő és backup vackokat, a kezdő varázslóval együtt.
Most pedig nem lehet, mert összekötötték a lockscreent a varázslóval. -
Lifeforce
őstag
válasz
Karavik #8472 üzenetére
Ha röpribe frissít az ember, akkor bizony bele.
Itt a következő probléma: IMEI szám lekérése nem sikerült.
Hibás eszköz ID.
Megnéztem , és valóban...
IMEI rendben van, de az ID így néz ki: ID::XXXX
Elnézést ha most write onlynak tűnök, de mostanában nem nagyon volt időm olvasni. -
Lifeforce
őstag
válasz
tibcsi0407 #8471 üzenetére
Köszi
-
Lifeforce
őstag
Ma rászántam magam a frissítésre.
Nincs is ezzel baj, de amikor rootoltam, utána azt írja nincs sim kártya... -
Lifeforce
őstag
válasz
Multikiller #6544 üzenetére
Egy érdekesség, és ezt írtam amikor megjött a telefonom.
A mi usb-c kábelünkkel ment a deepflash, pedig nem az.
Nekem is meghalt a telefonom, így szét kellett nyitnom, és összeérintve amit kell, a mi univ. usb-c kábelünkkel ment a deepflash. Megrendeled weben, bejössz érte, aztán elállsz ha nincs szükséged rá vagy neked nem működik vele. -
Lifeforce
őstag
válasz
bencsikgab #6442 üzenetére
fastboot módban nem lehet, csak bootloader módban.
A baj csak az, hogy nincs mit flashelni, mert csak gyári fastboot romok vannak. -
Lifeforce
őstag
-
Lifeforce
őstag
válasz
VANESSZA1 #5674 üzenetére
Nálam az a bug van, hogy a gmail-el nem tudok levelet küldeni csak fogadni.
Csak küldi csak küldi...
De gyárival sem megy amibe nem piszkáltam bele.
Így aztán befűztem a másik levelezőbe, de azért bosszantó.
Az értesítés vagy van vagy nincs, de inkább nincs... (érthetetlen)
Ki fogom próbálni a global romot, de nem sok kedvem van átköltözni -
Lifeforce
őstag
Ezért irtam, hogy teljesen mindegy.
Ez olyan, mint teljesen mindegy mennyivel tud menni a kocsid ha csak 70-el mehetsz vele
Nem mérvadó, már csak azért sem, mert a háttérben futó alkalmazások mindenkinél más és más.
A teszt közben pont vibereztem
Tőlem 70k is lehetne, pont nem érezném semmivel a különbséget -
Lifeforce
őstag
válasz
enginev3.0 #5613 üzenetére
Ha magad megfrissíted akkor igen.
Ezért nem szívesen adom közkézre, mert én nem vagyok frissítgetős, ha nekem jól működik.
Viszont lehet neked lesz benne bug amit te használsz alkalmazásokkal, így frissítgetnem kéne.
Arról nem beszélve, hogy én szívem szerint minden biztonsági alkalmazást kigyomlálnék, ami nem biztos, hogy másnak jó lenne. -
Lifeforce
őstag
Egy érdekesség... 40 órája töltöttem a készüléket, és 65%-on van az akksi
Azóta ilyen jó, amióta kipakoltam amik nem kellenek. (előtte sem volt rossz, de számomra nagyon kellemes a samsung napi töltése után) -
Lifeforce
őstag
válasz
Karavik #5522 üzenetére
Nem vagyok egy elájulok típus egy készüléktől, de nem vicceltem, és nem csak azért írtam, mert ezt használom.
Vettem ez előtt egy LETV-t, de Samsung feeling, magyarítani alig lehetett, állandóan összeborult.
Az is igaz, hogy nagyban hozzájárult az 5.X android instabilitása, de az már túlzás volt.
Érdekesség, abban a készülékben megtaláltam a xiaomi maradványokat, tehát az sem elképzelhető, hogy xiaomi készülék, és xiaomi szétvágott rom volt rajta. A Yellov Pages pedig meg is erősített ebben.
Azzal csak az volt a gond, hogy nem akartam magyarítani romról romra, így elpártoltam.
Samsungomat állandóan töltöttem (éljen az amoled), usb betegségeivel és az állando fc-vel együtt a második helyre csúszott
HTC ugyan ez, Sonynak a kijelzője és bootloadere vacak, LG-t hagyjuk (kici kínai műanyag játéktelefon, rossz minőségű lcd-vel, egy vicc), Nagy nevekből ennyi is.
Motorolajnak annyi, de Lenovora érdemes azért még figyelni.
Huawei kicsit jobb mint a Xiaomi, de drágább is.
Összes többi kuka...
Összességében sosem gondoltam volna, hogy a Samsungrol valaha is lemondok, azért ez nem semmi -
Lifeforce
őstag
válasz
#16820480 #5519 üzenetére
Igen, valóban.
A Motorola nekem is stabil volt (a menürendszere nagyon nem tetszett) az Opoval meg az egyik kollégám van nagyon megelégedve (Nexust hagyjuk, a samsung féle még valahogy csak-csak, de a többinek a minősége... pfff.)
Linux alatt csak romolok, sajna win alatt adb-zek, így nem tünt fel még. -
Lifeforce
őstag
AntHalService (nem használom soha)
KingSoftCleaner
KSICibaEngine
MiuiScanner
uimremoteclient
XiaomiAccount
XMRemoteController
MiuiCompass
CloudService
CloudBackup
CleanMaster
FindDevice
MiDrop
YellowPageMiuiVoip (üres könyvtár)
MiuiKeyguard (ez a képernyőzár, és sajnos össze van építve a miui felhasználóddal)
Ha nem lenne összeépítve, repíteném az összes biztonsági vackot (de nem adtam fel). -
-
Lifeforce
őstag
válasz
#16820480 #5511 üzenetére
Őszinte leszek...
Nem értem a problémád lényegét.
Bár nem régóta használom az Mi5-öt, de el kell mondjam, hogy nem volt még ennyire beton stabil androidos készülékem.
Pedig hidd el, végig jártam az utat... HTC, Sony, Samsung, és mindig a legújabb.
Örök elégedetlen rom buher létemre kell ezt mondanom.
Mindegyik készüléknek volt valami nyűgje, ami elég súlyosnak tünt.
Feltettem a xiaomi.eu romot, kiszedtem a felesleget (amit ki lehetett szedni), és le a kalappal.
Számomra a backup, cloud, készülék kereső és az összes hasonló "big brother" funkció ment a levesbe (FC nélkül).
Egyet sajnálok csak még, a miui "big brother" funkciót leválaszthatták volna a képernyő zárról, de ennyit még elviselek.
Ha samsungból kiszedtem valamit, úgy borult minden, hogy a rom háromnegyedét át kellett hegesztenem, hogy úgy működjön ahogy én szeretném.
Ezért minden egyes tesztnél vagy 5x kellett újra raknom az egészet, no itt 1x...
A bizonyos funkciókon ülö fc-ről pedig inkább nem is írok.
Szóval nem tudom milyen készülékeid voltak ezelőtt, milyen funkciókat használtál belőlük, és milyen romokkal, de én összeteszem a két kezemet.... -
Lifeforce
őstag
Van egy érdekesség ami aggaszt...
Valószínűleg valamelyik programom csinálja, de vajon melyik.
Beszélgetés közben újraindul a telefonom (csak beszélgetés közben).
Esetleg másnak ilyen gondja? -
Lifeforce
őstag
-
Lifeforce
őstag
válasz
enginev3.0 #5178 üzenetére
Igen, a 6-ost végre megcsinálták rendesen, de az nem azt jelenti, hogy az úgy jó.
Ha meg már az ember egy csomó időt rászán, megcsinálja rendesen. -
Lifeforce
őstag
válasz
enginev3.0 #5174 üzenetére
Erre írtam, van belőle két dolog amit kigyomlálnék.
Szeretnék egy teljesen "üres" romot, de nagy meló mert mélyen van integrálva. (az-az más funkciókat is érint, mint pl. a beállítások) -
Lifeforce
őstag
válasz
enginev3.0 #5170 üzenetére
Sajnos nagyon kevés az időm, az integrált modulok kiszedése és beültetése hatalmas meló.
Erre nincs kapacitásom, ezért örültem annyira a xiaomi.eu romnak, hogy szépen ki van takarítva.
Azért nem adtam fel, hogy teljesen kitakarítsam (van két ilyen modul amit kiszednék belőle szívem szerint), de most egy kicsit élvezem a buhera mentes napokat -
Lifeforce
őstag
Mivel majdnem az összes sebesség ilyen lassú, egyértelmű mi a gond.
A telefonra fejlesztők ezt a beállítást nem szokták piszkálni, mert a sebességkülönbséget sokan nem érzik, nem használják ki.
Viszont én médiaboxokat fejlesztek többségében, ott viszont nagyon számít, és a kici kínaiak sajnos erre a beállításra pont nem szoktak figyelni.
Esetünkben is így történt, kíváncsian várom a tesztet. -
Lifeforce
őstag
válasz
Karavik #5157 üzenetére
Szépen is működik.
Tehát innen letölthető a network patch a xiaomi.eu_multi_MI5_6.9.15_v8-6.0 romhoz.
Ha ez a romod van, próbáld ki ezzel a sebességet, és írj működik-e rendesen.
Ha másik romod van akkor ahhoz is megcsinálom szívsen a patchet, nem egy nagy művelet. -
Lifeforce
őstag
Ez a készülék tényleg 5 csillagos ajánlat
A total recall appom is tökéletesen működik alatta.
Már most unatkozom.
Oda is adtam a samu note 3-at a kisebbik kölöknek
Azért nem tökéletes, nekem néhány widget leakad újraindítás után, kifehéredik, így újra kell kitennem bizonyos widgeteket. -
Lifeforce
őstag
válasz
Barthezz2 #5123 üzenetére
Köszönöm, akkor ez rendben is van.
Az átpörgetés alatt azt értem, hogy nekem a fő képernyő a középső...
Ha a pörgetem a home felületet, akkor az utolsó lapnál nem megáll és visszafelé kell pörgetni, hanem átpördül vissza az elsőre.
Még egy dolgot véltem felfedezni, a viber bejövő üzenetnél nem villog a led.
Nem egy nagy probléma, de azért jó lenne látni ha jött üzenetem -
Lifeforce
őstag
válasz
enginev3.0 #5119 üzenetére
Én jelentem ma teljesen beköltöztem az enyémbe. (xiaomi.eu_multi_MI5_6.9.15_v8-6.0)
Megvallom őszintén, kicsit féltem, mert a kínaiak nem nagyon vannak toppon az ébresztésben, de rendben volt minden.
Tökéletesen működik eddig mind a 79 appom
3 apró dolog hiányzik csak nekem:
Ébresztőből az elő ébresztés (samsung sajátosság és nagyon jó ötlet)
Nekem halk madárcsicsergéssel kezdődött, ha pedig nem keltem fel rá akkor jött a kürt...(két ébresztéssel megoldva)
A home felületből az átpörgetés, és a kezdőképernyő megadása. (utóbbi lehet van benne de nem találtam.) -
Lifeforce
őstag
válasz
tomi510 #5068 üzenetére
Próbáld meg fastbootban:
fastboot erase userdata
vagy:
fastboot format userdata
Ha sikerült (és nem azt írta ki, hogy nem lehet mert zárva van a készüléked, akkor:
fastboot reboot
És vársz szépen jó sokat, hogy bebootoljon a készüléked (elvileg működie kell)
Előszeded a fejlesztői beállításokat, USB hibakeresés pötty...
adb driverek fel (az MI flasher könyvtárában benne vannak), majd adb reboot edl.
Ha sötét marad a kijelződ, és az MI flash felismeri a készülékedet, akkor örül...
Betallózod a teljesen kicsomagolt fastboot-os global dev romot (.tgz), és élvez amíg nem jön az sms...
Vagy meg nem oldom az unlockot -
Lifeforce
őstag
Elég gyorsan unlockolták
Szóval "nem küzdök" tovább.
Viszont egy kérdés...
Ha most unlockoltam, és most vissza is zárom, ugyan azt a készüléket tudom újra unlockolni ma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.
- Elemzés A B20-as 4G nyomában
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7 CPU-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest