- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Hivatalos videón is karcsú a Find N5
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisbatyu75
tag
Megint képernyőt kell cserélnem, fiam sajnos megint leejtette. Amit régebben rendeltem aliról, annál az eladónál már nincs. Van esetleg valakinek egy tuti linkje, vagy elfekvőben egy kijelzője?
mobil: Xiaomi 14; PC:intel i5-8600
-
Kisbatyu75
tag
Nekünk megérkezett a Nohon akku az aliexpressről. Hát ezzel újból megvan a kétnapos üzemideje feleségem telójának. Egyenlőre nem tettem fel neki a Mokee rom-ot, megelégedett a legfrissebb MIUIHU-val. (azt használta már, nem akar váltani). Nekünk is marad még egy ideig.
-
Kisbatyu75
tag
Fel szerettem volna tenni feleségem Mi 4c-jére a Mokee féle 8.1-es stabil ROM-ot. [link]
TWRP Recoveryben errorr-al megállt, azt írta, hogy ez librához való. Pedig egy libra telefonra akartam feltenni. Mi lehet a gond?mobil: Xiaomi 14; PC:intel i5-8600
-
Kisbatyu75
tag
Meg tudja valaki mondani, hogy a firmware az pontosan mi célt is szolgál?
Itt [link] lehet letölten iaz Mi 4c-hez is, csak nem tudom, hogy kellene-e nekem bármi okból is frissítenem, ha mondjuk a Mokee féle 8.1-es romot szeretném feltenni. Most a miuihu 10 8.9.13 van fenn. Recovery-ből pedig Team Win Recovery Project 3.1.1-0. Ebből kellhet a 3.1.1-1-es? Vagy melyik most a legjobb recovery?mobil: Xiaomi 14; PC:intel i5-8600
-
Kisbatyu75
tag
válasz
Because #9821 üzenetére
Köszi a linket!
Erre a jó kis telefonra melyik a most elérhető legfrissebb ROM?
Most a legutolsó miuihu van rajta. Olvastam itt, hogy páran a Pixel experience ROM-ot használják. Mi a tapasztalat vele? Hol lehet azt elérni?
Köszi az infókat!mobil: Xiaomi 14; PC:intel i5-8600
-
Kisbatyu75
tag
-
Kisbatyu75
tag
Van valami nyom a régi akkun, hogy fel lenne púposodva? Én a Redmi note 3-asomon hittem, hogy az akksi púpos, mert nekem meg meghajolt a kijelző. Kijelzőre fordítva hintáztathattam. Sajnos (vagy nem), de nem az akksi volt a ludas. Hogy mi, arra nem jöttem rá.
-
Kisbatyu75
tag
A mi telefonunkon így néz ki a helyzet:
Érdekes, ha a *#*#64663#*#* kóddal belépek a hardware test menübe, a touch screen tesztben mintha jó lenne a kijelző. Találtam egy fórumot, van egy-két tipp, ha esetleg software hiba lenne. Végig csinálom hátha.
[link]
A 25-ös hozzászólásban van egy youtube videó link, de nekem nincs olyan menüm.mobil: Xiaomi 14; PC:intel i5-8600
-
Kisbatyu75
tag
Inkább kijelzőt keresek. Akkuból Nohont már vettem a Redmi note 3-hoz, az megfelelő nekem.
-
Kisbatyu75
tag
Ez érdekes, mert a miénken is kb középen van ha nem is öt folt, de ott foltosodott be. Ha esetleg akksi csere mellwtt döntesz, majd tedd be ide a linket, higy mit vettél. Én még megvárom a hatvan napot, ha addig nem jön meg, visszakérem az árát és rendelek másikat.
-
Kisbatyu75
tag
Sziasztok!
Rendelt mostanában valaki kijelzőt ehhez a készülékhez? Sajnos bizonyos pontokban nem érzékel a telefon, így a szövegbevitel is problémás.
Rendeltem egyet Ali-ról ([link]), de úgy néz ki elveszett, mert már két hónapja nem ért ide.
Van valakinek megbízható alkatrészoldal linkje? Jöhet Ali-s link is, ha megbízható az eladó.
Esetleg a csere mikéntje is érdekel, ha van róla tapasztalat. A hirdetésekben általában van keret nélkül és kerettel is kijelző. Gondolom könnyebb a keretes verziót cserélni, de drágább is valamivel.
Érdemes lehet egyúttal akkut is cserélni?[ Szerkesztve ]
-
Kisbatyu75
tag
Sziasztok!
csengőhangnak beállított mp3-at használ feleségem, de az a problémája, hogy a csengőhang erősödve szólal meg. Nem találtam a hang menüben ehhez kapcsolót, mint az én sonymban. Van erre valami lehetőség?mobil: Xiaomi 14; PC:intel i5-8600
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meghozta az RTXMG és RTXNTC fejlesztőkörnyezetét az NVIDIA
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Politika
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PayPal
- További aktív témák...
Állásajánlatok