Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a OnePlus 13T
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikinda2
tag
Akkor nem lesz semmi baj, ha előtte nem lett a bootloader kinyitva, gyári rendszer van rajta. Ha gyári a rendszer a nyitott bootloadert vissza szabad zárni, egyébként nem.
A SJDEUVF alapján Vodafone-os telefonról van szó, ami lehet, hogy szolgáltató lock-os, nem biztos, hogy simán tudod frissíteni. Kérni kéne feloldókódot a Voda - One -tól.Végső esetben leírás és letöltés:
https://mipcsuite.com/mi-flash-tool/De kezdheted az egyszerűbbel is:
https://mipcsuite.com/Innen tudsz elvileg ROM-ot tölteni:
https://roms.miuier.com/en-us/devices/apollo
https://xdaforums.com/t/firmware-xiaomi-mi-10t-mi-10t-pro-redmi-k30s-ultra-apollo-auto-updated.4250289/page-7Mindenek előtt olvassad el a topic összefoglalót!
-
kikinda2
tag
válasz
akibor000 #6234 üzenetére
A gyártótól valószínű, már nem lesz frissítés. Kinyitod a telefon bootloader-ét és telepítesz egy alternatív android-ot, ha a frissítés fontos neked.
-
kikinda2
tag
válasz
Alabástrom #6223 üzenetére
Örülök, hogy találtál egy neked megfelelő megoldást. Nekem az ArrowOS jött be és azt használom nagy megelégedéssel.
-
kikinda2
tag
válasz
Alabástrom #6218 üzenetére
GitHUB OK.
-
kikinda2
tag
válasz
rolandi350 #6216 üzenetére
Viszlát. Vágyni fogsz vissza.
-
kikinda2
tag
válasz
instantwater #6192 üzenetére
Még nem cseréltem, mert nem volt szükséges. Az akku kapacitását az AccuBattery alkalmazás nálam elég precízen kiszámolta. Igaz nekem a PRO van belőle, nem tudom az ingyenes mennyit segít.
-
kikinda2
tag
Szervusz!
Íme.
Ha így sem menne, próbáld meg másik kábellel, vírusvédelmet kikapcsolva.
Megpróbálhatod SIM kártya nélkül is...
crDroid ROM hivatalosan már nem támogatja a telefonunkat. Pár hete kikerült több tucat telefon a támogatottak közül. Nem tudom hogyan működik, nem próbáltam. -
kikinda2
tag
Vagy nem keresel új telefont, hanem telepítesz egy 13.1-es ArrowOS vagy crDroid ROM-ot és használod a telefont tovább boldogan.
-
kikinda2
tag
válasz
tassika #6144 üzenetére
Szervusz!
Mennyire melegedik? Ha játszol vele akkor biztosan rendesen, én még soha nem játszottam rajta, így ebben nem tudok segíteni.
ROM fejlesztés van a készülékre, itt tudsz olvasni jónéhány Android 13 ROM-ról.
Hivatalos A13 már valószínűleg nem lesz a készülékre.A Xiaomi.eu ROM-ok jók és megbízhatóak. Én is ezt használom. BL nyitás természetesen ehhez is kell mint minden más nem teljesen hivatalos megoldáshoz. A12-nél nem lesz ebből sem frissebb, mert a hivatalos kínai MIUI 14 ROM-ra épül.
Lineage OS-t még nem próbáltam. A kamera esetében mindig valamilyen Pixel klón alkalmazást használok pl. ezt. Gyönyörű képeket készít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Majdnem-csúcsmodell, egyáltalán nem csúcsközeli árazással. Vannak kompromisszumok, egy nagyobb és több kisebb, de cserébe tényleg vonzó az árképzés.
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Realme GT2 pro 12/256gb makulátlan,dobozos,8k,mikroszkóp kamera,2k amoled,sztereo,snapdragon 8gen1
- Iphone 6s
- Újszerű, karcmentes Xiaomi 13T Pro 12/512GB, 12 hónap garancia!
- Iphone 15 pro 128gb,karcmentes,full tartozék,3 év garis,plussz tartozékokkal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - 128 gb, fekete, guess tok, szervizelendő
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest