- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- CES 2025: Hatezer madárfajt ismer fel a Birdfy etetője
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Semmi nem változik, illetve a verziószám emelkedésével egyre rosszabb lesz az Android és a MIUI is.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
De miért kellene A13? Pár hónapja A13-t használok és senkivel sem jobb mint az A12, sőt. Megint kavartak csak az értesítésekkel és csak a szívás van velük. Egy A12L sokkal kiforrottabb volt.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
MODERÁTOR
Egyetértek. Másfél éves az enyém, de semmi bajom vele. Se újraindítás, se lefagyás, se semmi. Hamgninőség is tökéletes. Talán első telefonom amin a beszédhangerő se maxon van, mert megsüketülnék.
Üzemidő nekem még most is tökéletes. Igaz nem gyári, hanem eu ROM-al:
144Hz-es kijelzővel. Ha nem nyomom egész nap, pl hétvégén, akkor sima 2 napot is elmegy.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
ricogsm
őstag
Meg mindig nem adtam el a Mi10T prot, sztem örök darab lesz. Arultam itt 90e ért Kutyat nem érdekelte , nem is bánom már.
A52s 5G bol felüdülés volt visszatérni .
iphone 12pro se győzött meg, autóban alig látom lencsével.De még keresek jól hangzású minőségi telefont a hallásom miatt.
Samsung s22 szériákra kollégák panaszkodnak a GPS pontatlanságára.
Ami engem bosszant ,hogy időnként elmegy a net a mi10T pron…..
[ Szerkesztve ]
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest