Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
Sziasztok.
Feltelepítettem én is az Android 11-es frissítést. Azóta sajnos nem lehet beállítani a Nova launcherhez a kézmozdulatos rendszervezérlést.Tehát nem engedi a gesztus vezérlést. Tud erre valaki valami megoldást?
-
Brekecs
senior tag
Sziasztok !
Google Chromban, be hozom például a prohardvert, és jobb felül a három kis pontra nyomva, be jön hogy kezdőképernyőre, akkor ki kellene tenni egy ikont, de semmi sem jelenik meg, hol kell ezt engedélyezni, tudja valaki?
Üdv -
kszthly
senior tag
válasz
hubertus33 #442 üzenetére
-
hubertus33
tag
Üdv!
Honnan tudom letölteni a telefonomra az Android 11-et? Jelenleg 12.0.9.0 QJSEUXM van fent.
-
kszthly
senior tag
-
Felinstalláltam én is az update ot. Csak nem lesz gond
-
Dimond G
senior tag
válasz
mortalhand #438 üzenetére
Ha a kamera a fontos, akkor a Xiaomi Mi 10T Lite 5g - t ajánlom. Nekem volt mind a két másik telefonom. Mi 10T Lite 5g nyert nálam. Külsőre a Velvet nagyon jó, az amoled panel is szép, de kamerafronton elvérzik.
Mi 10t lite meg a kettő között van kamerás képességek tekintetében. Más baj nincs vele. Szerethető telefon.
Én ha most vennék és ez a három lenne az alternatíva, Mi 10T Lite 5g - t venném. -
mortalhand
csendes újonc
Sziasztok.
Telefonvásárlás előtt állok az alábbi készülékeken gondolkozok:
Samsung galaxy note 10 lite, Lg velvet, Xiaomi mi 10t lite.Inkább a kamera lenne nekem fontos és hogy minél tovább legyen hozzá támogatás, ti ezek alapján melyiket ajánlanátok?
-
-
doongoo
addikt
Kijött az Android 11 stabil
-
a note 5-el próbáltam, de a flasher mindig arra panaszkodik, hogy a bootloader zárva.sehogy sem sikerül. na mindegy. lehet a jövőben inkább nem rakok fel frissítéseket csak ha már eltelt jó pár hét és még mindig nincs visszavonva.
a note5-öt nagyon sajnálom, de ez a teló is nagyon állat! marha jó a fényképező, nagyon jó az akksi is. az accubattery 5000mAh felé kalkulálja az akkukapacitást a megadott 4800 helyett. a kijelző is gyönyörű. most kapott egy spigen tokot. remélem ellesz az elkövetkezendő ~3 évben -
van értelme a bootloadert kinyitni??
csak gyári rommal használnám a telót. viszont akkor már lennének kockázatok és a készülékeresés sem működik - írj a xiaomi.
csak azért kérdezem, mert egy másik xiaomim téglásította magát és ezért kellett a topic telefonját vennem. vagyis választottam.
csak gyári romot használtam, viszont legutóbb volt visszavont frissítés rajta és erre gyanakszom, hogy csinálta a bajt. ezután viszont nem tudtam újrarakni, mert a bootloader zárva.
kérdés, hogy a jövőben is fog-e ez előfordulni és akkor tartsam a teló a gyári romon de nyitott bootloaderrel?? vagy ilyen 1x van csak 100 évente 2x nem üt be menykű -
kszthly
senior tag
-
Csaszi87
tag
válasz
rolandrepasi #406 üzenetére
Na végre, hogy nem vagyok egyedül
Eljátszogattam most vele, hogy a világos szobából átmentem a sötétbe, oda-vissza szépen pakolássza a fényerőt, tehát az érzékelővel nincs baj. Szerintem szoftveres gond lehet...
Alig várom, hogy jöjjön valami frissítés, nem folyamatos a hiba, de naponta többször előfordul, így is elég idegesítő. -
Csaszi87
tag
Nektek szokott olyat csinálni, hogy pl Face lapozgatása közben leesik a kijelző világítás?
Nem kapcsol ki a kijelző, mert sötéten üzemel tovább, csak elmegy a világítás.
Ilyenkor lehúzom és látom hogy a fényerő beállítás viszont nincs leesve a sávon, ha megmozgatom akkor visszakapcsol a világítás, de addig hiába tapicskolok akár mit nem világít újra.
Már tényleg tiszta hülyének kezdem érezni magam, hogy csak velem fordulnak elő ilyen f@..ágokAlapvető bosszúságok amiket még semelyik más telefonban nem tapasztaltam eddig, és tényleg nem fikázni akarom mert ez biztos, h nem normális állapot.
ROMO-t is valamelyik héten frissítettem tudjátok, már újra is indítottam a telefont.Beszélgetés befejezésnél se mindig kapcsol vissza a kijelző, így a hívást se tudom simán kinyomni :/
-
Ájvé
veterán
válasz
ChiliChili #402 üzenetére
Mi 10 Lite AMOLED kijelzős és Snapdragon 765G-s, így egy kategóriával jobb készülék mint a Mi 10T Lite. 4160-as akku van benne ez gyengébb mint a Mi 10T Liteban, AMOLED miatt persze kevesebbet fogyaszt de SoC pedál már nem, valamivel gyengébb összegében az üzemideje, de nincs ok így se a panaszra bőven jó üzemidővel bír.
Konkrét tapasztalatokért a topikjában érdeklődj.
765G-vel gyors, felső közép kategóriás SoC napi használatra bőven elég. -
ChiliChili
tag
Sziasztok,
Xiaomi Mi 10 Lite 5G 6/128
1. A linken nem szerepel T a 10 után. Ez más készülék, vagy valójában erről szól ez a topik? (Nem tévedtem el, érdemes olvasgatnom a tapasztalatokat.)
2. Mennyire ajánlott ez a készülék?
3. Átlagos használat mellett egy töltéssel kb. mennyit bír ki?
4. Megbízható, elég gyors, stb.?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es panel, infra, jack, gyorstöltés és 5G: csak nevében lájtos a legolcsóbb 10T.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest