Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
Na ma meg jött egy doboz a wayteqtől benne az eredeti készülékkel meg a TMX-es munkalappal hogy a szerintük a telefonnak nincs semmi baja és "nyazsgem" .
Írtam a wayteq supportnak ők meg mondták hogy valami kavarodás történt és a GLS holnap vissza viszi a készüléket.
Fogalmam nincs hogy a xiaominak vagy a wayteqnek hogy jutott eszébe a TMX-el szerződni, legendásan szar az ügyintézésük. -
Benipajti
csendes tag
Sziasztok, a legutóbbi biztonsági frissítés óta, a chrome mintha akadozna mikor görgetem. De csak a chrome, semmi más. Más is érzékelte?
-
kutga
nagyúr
Az új SE nekem az akku miatt nem kellene, jó dolog a support, de nem megyek vele semmire ha egy fél órás videótelefonálás kinyírja az akksit. Emellett a mérete és a kijelző felbontása miatt sem igazán alkalmas telefonáláson kívül sok mindenre.
Xiaomi úgy tudom a miuit frissítgeti rendszeresen, főverziókkal nem tudom hogy állnak. Én végül Samura mentem, ott most ígértek hosszú supportot, előtte majdnem megvettem ezt a telefont.
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kiss006
csendes tag
Sziasztok, igazából nézegettem mostanában a telókat és váltani szeretnék.. tudom hogy a kettő merőben különbözik egymástól de az iphone se 2020at illetve ezt nézegettem, igazából az időtállóság a fő szempont hogy 2-3 év elteltével akár ne nagyon lassuljon be a rendszer, ne "röcögjön"
ti melyiket ajánlanátok ilyen szempontból? azzal tisztában vagyok hogy az iphone még 4-5 évig fixen megkap minden frissítést, ez meg nem biztos azért, bár annyira nem is ez a lényeg hanem hogy ha régebbi android is fut rajta akkor az stabilan fusson..
meg mondjuk ezen kívül ez talán jobb lenne, szebb kijelző, nagyobb akksi, talán kamera is jobb stb.. de ezek már csak másodlagosak -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
atiska007
senior tag
Ma reggel megjött az Android 11 frissítés, viszont az a problémám, hogy a nova launcher gesture vezérlés egyszerűen megszűnt működni.
A default miui launcher működik szépen, de ha átváltok bármilyen más launcher-re, akkor hiába állítom kézmozdulatra, nem működik.Tapasztalt ilyet valaki?
Hogy lehet ez megoldani?
Vagy ez valami Android 11 limitáció?Mittudomain!
-
atiska007
senior tag
+1
A csere készüléken nálam is látszik a sárgulás, de nem olyan erős. Majd ha a gyári fóliát leveszem, akkor kiderül, hogy fólia vagy mégis kijelző probléma.Poco launchert az F1-en használtam, szerettem, de valamiért meg-megtorpan.
Szóval én inkább lecseréltem Nova-ra, mérföldekkel jobb.Mittudomain!
-
atiska007
senior tag
válasz Viktor0610 #435 üzenetére
Megtörtént, de nem lett jobb.
Így is tök erősen oda kell nyomnom az ujjamMittudomain!
-
MODERÁTOR
-
addikt
válasz atiska007 #433 üzenetére
Abszolút igaz minden amit írsz.
Kicsit szokni kell a feloldást a gyári után, de nem vészes.Viszont tényleg sokkal jobb mint a gyári, ami kissé csúszós...
Ami külön tetszik, hogy a sarkainál meg van vastagítva a nagyobb védelem érdekében.
A kameránál pedig extra magas keret, így bátrabban merem letenni.A frosted valóban hajlamos néhány levétel és pár hónap után elpattanni, repedni a felső sarkainál ahol nincs bevágva. Alul ahol be van vágva ott meg lepattan néhány eséstől.
[ Szerkesztve ]
-
atiska007
senior tag
válasz instantwater #431 üzenetére
Én is a szürke TPU-t rendeltem
A TPU-val viszont az a bajom, hogy a szélein annyira "vastag", hogy a feloldáshoz jobban oda kell nyomni az ujjamat. Viszont a kamera körül is magasabb a perem, szóval asztalra tenni talán "biztonságosabb"A frosted viszont ridegebb/keményebb anyag, egy rosszabb mozdulat miatt könnyebben elpattanhat.
A Poco F1-en lévő frosted mondjuk kb. 1 év után adta meg magát, ami azért nem rossz.
Picit csalódás, mert enyhén ez is csúszós, de nem vészes.A gyárinál mindkettő mérföldekkel jobb!!44!
Hunter2 : igazából tök ugyanaz, mint az Ali-s képeken, semmi humbuk.
Mittudomain!
-
addikt
válasz atiska007 #429 üzenetére
Nekem a TPU jött meg nemrég, szürke színben, így ha esetleg sárgul majd kevésbé fog látszani.
Volt frosted a 9T-men, de csúnyán megkopott a széle.
Végül azért rendeltem a TPU Nature modellt, mert ennek van extra érdesítés az oldalán, így stabilabb a fogása.
Innen rendeltem: [link]
-
atiska007
senior tag
Megjöttek az Ali-s tokok, 2 Nillkin.
1. [Super Frosted Shield]
2. [TPU Ultra Thin Case]Hát, a frosted még mindig viszi a pálmát...
Mittudomain!
-
Hunter2
addikt
válasz tomboy0013 #396 üzenetére
nekem jelenleg is Poco F1 van és azzal semmi probléma.
Az Mi 10T-t viszont visszaküldtem. Meglátjuk mi lesz. -
Jakesz
addikt
Redmi Note 9 Prot fogtam, ami méretileg ugyanakkora, mint a Mi 10T. Nem is a fogással van a legtöbb bajom, mar csak azért sem, mert nagyrészt a manapság mar mininek számító S7-et is 2 kézzel nyomkodom. A hordozhatósággal van gondom. Zsebben hordani alig lehet. Állva még csak-csak, de ülve már vagy kicsúszik a zsebből, vagy szétfeszíti a zsebet. Plusz súlya is van rendesen, egy nyári laza nadrágot talán még le is rántana :D Egy külön táskát meg nem akarok mindenhova cipelni csak a telefon miatt.
Az IPS pedig tényleg nem vészes, de aki sok éven át Amoledet használt, az javarészt megszokta a kontrasztos túlszaturált színeket, és főleg a mély feketéket. Na most ezek hiányozhatnak, különösen esti használatkor. -
kutga
nagyúr
A mérete kapcsán azt tudom mondani, hogy kézbe kell venni, ki kell próbálni. Kisebb telefonok sajna már mind kompromisszumosak, a gyártók a nagyobb irányába mentek el. Az IPS pedig, ha jó minőségű, nem lesz rosszabb mint az Oled, utóbbi nekem minimum fényerőn is túl fényes.
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Jakesz
addikt
Az üzemidejét leszámítva én még most is meg vagyok vele elégedve. De már nézem az utódját. Ezzel a Xiaomival is szemezek, a méretét és az IPS kijelzőt leszámítva nem is lenne vele bajom, de ezek elrettentenek, főleg a mérete. A frissítési dolgok kevésbé zavarnak, mint ahogy a fenti hozzálszólasaimból tükröződhet, pusztán illendőnek tartanám a hosszabb támogatást :D
-
atiska007
senior tag
We release monthly and quarterly security patch updates on Xiaomi devices for at least two years after product listing in the marketplace.
LEgalább két év...
De tudsz olyan telefont mondani, ami 3 évig kapott security patch-eket?Ilyen csak a Google Pixel vonal, szóval ha ez a legfontosabb, akkor vegyél Pixelt.
Mittudomain!
-
atiska007
senior tag
Már ha a Mi 10T csúcskategória lenne. Inkább felső-közép kategóriában játszik.
Poco 8.1-el jött, megkapta a 10-et is, bár az picit más vonal, de szerintem 2 főverziót ez is fog kapni, a 11 már úton van.Más gyártókkal összehasonlítva azért ez nagyon is jó.
Samu néha még ennyit sem ad.[ Szerkesztve ]
Mittudomain!
-
atiska007
senior tag
Nekem a Poco F1, ami két éves telefon volt, egészen a múlt hónapi eladásig kapott biztonsági) frissítéseket, ezért is vettem szintén "Sáomit".
Egy főverziót biztosan fog ez is kapni (11), és szerintem a 2 év security patch is várható, bár konkrét infót nem találtam.
[ Szerkesztve ]
Mittudomain!
-
atiska007
senior tag
Csak pár hozzászólást kellett volna visszaolvasni [link]
Annyire nem pörög ez a topic, 400++ hozzászólássalA cseretelefon már jobb, de ott is van kicsi sárgulás.
Ezek után már gyanakszom a gyári fóliára, de amíg nem jön meg az üvegfólia, addig nem húzom le.Mittudomain!
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Nem volt még Xiaomi a családban, de ezen megakadt a szemem. Általános használatra keresek valamit, a speckó alapján rendben is van, a kérdésem inkább a szoftveres részre vonatkozik, mennyire stabil, hibamentes, és a legfontosabb, meddig lesz támogatva a készülék? Főverzió annyira nem érdekel, inkább a biztonsági frissítések.
-
-
MODERÁTOR
válasz ProEvoFan #405 üzenetére
Nem használok ilyesmit, az alkalmazás topikban crok mester biztos, felhomályosít, ha kérdezel.
Ő keni vágja ezeket.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
iceQ!
addikt
válasz ProEvoFan #409 üzenetére
Nincs, nekem Samsungon van Android 11,de 10es rendszeren ugyan úgy mutatta az akku statisztikát.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
ProEvoFan
nagyúr
-
iceQ!
addikt
válasz South Velen #407 üzenetére
11ben töltéstől, töltésig mutatja. Samsungnal ugyan ez volt. Szerintem 11be javítva lesz ez is.
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
válasz South Velen #402 üzenetére
10es vagy 11es droid?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Viktor0610 #403 üzenetére
Melyik külső programot ajánlod erre?
Már kettőt letöltöttem, de egyik sem mutatja rendesen. -
South Velen
addikt
válasz Viktor0610 #403 üzenetére
Rendkívül okos ez tőlük, gratulálok nekik.
-
MODERÁTOR
válasz South Velen #402 üzenetére
Nincs, csak külső appal.
A Biztonság app egyik frissítése hozta ezt, de az összes Xiaomin.Xiaomi 13T
-
South Velen
addikt
Hali,
van valami mód arra, hogy az akkustat ne csak az utolsó 24 órát mutassa?
gondolom feature akar lenni, ami miatt még idegesítőbb...
most vagyok az első töltés utáni ciklusban, nagyon jó az akksi, de fogalmam sincs így, mennyi SOT fog kijönni. ráadásul 40% körül voltam a 24 óra végén és azt mondta 4100mA-t használtam el, és nem ártott volna tudni, hogy az mA felhasználást jelzi rosszul vagy a %-ot... így már csak tippelni tudok
nem tudom tesztelni se a 144Hz vs 90Hz-t akku hatását se rendesen.jó telefon amúgy de vért kell izzadni, hogy pár értesítés időben megjöjjön, dehát már 7 éve is ilyen volt a miui :'(
gondolom az is csak root-tal állítható, hogy ne legyenek ilyen kandúr méretűek a betűk az értesítési panelen (tudom globális dpi-t tudok állítani a fejlesztői menüben (így is 423-ra lőttem) de akkor minden kisebb lesz)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- OpenMediaVault
- Ukrajnai háború
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic