- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
addikt
Redmi Note 9 Prot fogtam, ami méretileg ugyanakkora, mint a Mi 10T. Nem is a fogással van a legtöbb bajom, mar csak azért sem, mert nagyrészt a manapság mar mininek számító S7-et is 2 kézzel nyomkodom. A hordozhatósággal van gondom. Zsebben hordani alig lehet. Állva még csak-csak, de ülve már vagy kicsúszik a zsebből, vagy szétfeszíti a zsebet. Plusz súlya is van rendesen, egy nyári laza nadrágot talán még le is rántana :D Egy külön táskát meg nem akarok mindenhova cipelni csak a telefon miatt.
Az IPS pedig tényleg nem vészes, de aki sok éven át Amoledet használt, az javarészt megszokta a kontrasztos túlszaturált színeket, és főleg a mély feketéket. Na most ezek hiányozhatnak, különösen esti használatkor. -
Jakesz
addikt
Az üzemidejét leszámítva én még most is meg vagyok vele elégedve. De már nézem az utódját. Ezzel a Xiaomival is szemezek, a méretét és az IPS kijelzőt leszámítva nem is lenne vele bajom, de ezek elrettentenek, főleg a mérete. A frissítési dolgok kevésbé zavarnak, mint ahogy a fenti hozzálszólasaimból tükröződhet, pusztán illendőnek tartanám a hosszabb támogatást :D
-
atiska007
senior tag
We release monthly and quarterly security patch updates on Xiaomi devices for at least two years after product listing in the marketplace.
LEgalább két év...
De tudsz olyan telefont mondani, ami 3 évig kapott security patch-eket?Ilyen csak a Google Pixel vonal, szóval ha ez a legfontosabb, akkor vegyél Pixelt.
Mittudomain!
-
atiska007
senior tag
Nekem a Poco F1, ami két éves telefon volt, egészen a múlt hónapi eladásig kapott biztonsági) frissítéseket, ezért is vettem szintén "Sáomit".
Egy főverziót biztosan fog ez is kapni (11), és szerintem a 2 év security patch is várható, bár konkrét infót nem találtam.
[ Szerkesztve ]
Mittudomain!
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest