- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10 5G (UMI)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black&White
addikt
válasz
Real_Necro #2299 üzenetére
Nekem volt Spigen tokom, minőségi cucc tényleg.
De szerintem sokat ront az esztétikán... -
Balzak83
senior tag
válasz
Real_Necro #2295 üzenetére
Spigen Rugged Armor egesz jó, pontosabban jobb mint a gyári. Amazonon 10euro +7 körül van a posta. Ez itthon sem lenne olcsóbb. Viszont mivel fóliáztattál, azt esélyes hogy fel fogja tolni oldalt a tok. Nekem liquid crystal van, és magasabb az oldalsó perem, mint a gyárinál.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #2295 üzenetére
Ilyennel készült a fólia: [link]
-
Real_Necro
veterán
Holnap lejár a 168 óra. Már várom.
Közben rakattam helyben gyártott fóliát a kijelzőre. A lekerekített részeket is védi. Kíváncsi leszek mennyire lesz tartós.
Tokot viszont nem tudtam venni. Hol érdemes olyat keresnem, ami véd annyira, mint a gyári, de semennyire sem áttetsző?
-
falabu88
aktív tag
válasz
Black&White #2293 üzenetére
Igen, elég ritka telefon. Azt se tudom mennyibe hirdessem meg, még mindig iszonyat gyors telefon. Igazából azt se tudom miért cseréltem le.
-
falabu88
aktív tag
válasz
Black&White #2291 üzenetére
SoT hasonló az eu és a gyári rom között? Mi mix 3 5G-ről jövök, ott jobb volt a global rom fogyasztásban (plusz be is fejezték elég hamar az eu rom frissítését)
-
Black&White
addikt
30W-ot tud vezetékesen, MIUI tárcsázó csak Indonéz, China és xiaomi.eu ROM alatt van. Indonéz alatt viszont Dual-SIM támogatás nincs.
-
falabu88
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #2288 üzenetére
Itt a mobilarena tesztben írja, hogy a Pro 65W-jához képest "csak" 50W vezetékes és 30W vezeték nélküli töltést tud.
-
falabu88
aktív tag
Sziasztok! Most jutottam egy ilyen telefonhoz (használtan, dual sim, gsm gari, indiai rom). Biztos lesz majd néhány kérdésem.
Első körben: ahogy olvastam 50W töltést tud a telefon, viszont 30W töltő volt a dobozban. Gyárilag csak kisebb töltőt adnak mellé?
Másik: utálatos ez a google tárcsázó/üzenetek, valahogy fel lehet varázsolni rá a miui tárcsázót romolás nélkül? Apkmirror-ról letöltöttem, de nem működik. -
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #2285 üzenetére
Ok, ez meg egy driver installal meglett. 1 hét múlva folyt köv.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #2284 üzenetére
Következő problémám. Hol kellene lennie a Mi Unlock programon belül az Unlock gombnak?Ok,ez friss verzióval előkerült, most nem látja a telefont.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Black&White #2283 üzenetére
SDK Platforms tools telepítésénél elakadtam. A windows-os path-t kellene átírni?
"%USERPROFILE%\AppData\Local\Microsoft\WindowsApps"
-
Black&White
addikt
válasz
Real_Necro #2282 üzenetére
1.
Attól függ...Ha végül a xiaomi.eu-t választod, kelleni fog.
2.
Nem, a tényleges nyitás 168 óra leteltével léphető meg. Kezdésnek csak elindítod a folyamatot a Mi Unlock progiban.
3.
Nincs hatással a régi teló MI fiókjára.
Az új telón (Mi 10)ne lépj ki, amíg le nem jár a 168 óra várakozási idő.
4.
A nyitás factory resettel jár, szóval külön nem kell megtenned.
5.
Nem, a nyitás után tudsz olyan ROM-ot telepíteni, ami támogatja a Dual-SIM opciót.
Gyári indiai, vagy custom xiaomi.eu.
6.
Mindkét említett tudja ezt.
7.
Nem lesz, sőt egy xiaomi.eu már újabb/jobb miui camera-t is tartalmazhat, mint egy európai régiós.
8.
GCam éjszakai felvételek esetében előny lehet. Nappal, de főleg videózás esetében nincs előnye. -
Real_Necro
veterán
Kérdések kétsimre varázsláshoz:
1.) SDK platform tools mindenképpen kell vagy csak a miui unlock?
Profil van.
2.) A 168 óra nyitást hogy értsem? 1 hétig gépen kell lógnia a telefonnak?
3.) Ha bejelentkezek profilba és nem szabad kijelentkezni, tudom közben régi telefonon használni mi home appot bejelentkezve?
4.) Nyitás után kell bármilyen factory reset stb új, még nem belakott telefon esetében?
Természetesen az usb kapcsolathoz ugye valamennyire túl kell jutnom az első lépéseken.
5.) Ha nyitva lett, már van kétsim, vagy ahhoz kell telepíteni rendszert?
6.) Ha gyárilag frissülőt szeretnék, mit rakjak fel?
7.) A kamera minősége ugye a fenti procedúra után nem lesz rosszabb?
8.) (Bónusz kérdés) A kamera lehet jobb is? Hogyan?Köszönöm, ha valakinek van türelme.
-
LouiS22
veterán
válasz
Real_Necro #2279 üzenetére
Megnézem majd. Emlékeim szerint 30,de lehet, hogy csak 20W-os. Az biztos, hogy hófehér.
-
LouiS22
veterán
válasz
Real_Necro #2277 üzenetére
Nem tudom, de a google csodája éppen az, hogy ezeket is ki lehet vele deríteni
-
LouiS22
veterán
válasz
Real_Necro #2275 üzenetére
Nekem a gyáriban pörög egy venti a töltés ideje alatt, nyilván nem véletlenül tervezték így a Xiaomi mérnökei.
-
LouiS22
veterán
válasz
Real_Necro #2273 üzenetére
120W totál felesleges (30W wiress charging a max a Mi10 esetében), maximum ha a jövőbe nézve vásárolsz wireless töltőt, akkor fizess ki rá annyit, amennyibe kerül.
-
Real_Necro
veterán
Wireless töltő mennyire kíméli az akkut? Érdemes használni? Ha igen, melyiket érdemes, 20W vagy 55w illetve 120W hűtött?
-
Black&White
addikt
válasz
Real_Necro #2270 üzenetére
eu stabilon vagyok, nincs gond a kínai szerverekkel.Sőt, ilyen jellegű gondom még soha nem volt, pedig már járt pár ROM a telón.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Real_Necro #2270 üzenetére
Ahogy Black&White írja, neked a xiaomi.eu stabil fog kelleni.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Black&White #2269 üzenetére
Szeretem ha gombnyomásra frissül. Kínai szerveren futó Mi Home menjen. Van 43 eszközöm...
Szerk.: nem rakom át őket orosz appra vagy más szerverre.
-
Black&White
addikt
válasz
Real_Necro #2268 üzenetére
Ha minimalizálni szeretnéd a buherálást (egyszer megcsinálni, majd ritkán frissítgetni), akkor neked a xiaomi.eu stabil, vagy az indiai ROM, ami ajánlott.
-
gretzky77
veterán
válasz
Real_Necro #2266 üzenetére
Milyen Romot tennél fel!? Xiaomi.eu esetén kell bootloadert nyitni ami gyalulja a telefont
-
gretzky77
veterán
válasz
Real_Necro #2264 üzenetére
Ha még nem laktad be akkor teljesen tiszta lappal indulsz nem? Vagy arra gondolsz,hogy nem állítasz vissza semmilyen biztonsági mentést?
-
Real_Necro
veterán
Sziasztok!
Nem tervezetten, de P20 után úgy tűnik MI 10-re váltok, így gondoltam beköszönök.
Érdekel a dual simre alakítás, mert T és Digi kártyákat használok.
Ha még nem laktam be a készüléket semennyire, érdemes teljesen tiszta lappal indítani? -
Balzak83
senior tag
válasz
Black&White #2261 üzenetére
És mit tudok tenni, hogy írjam, olvassam a tartalmát? Vagy ez twrp hiba?
-
Balzak83
senior tag
Én is a twrp-vel küzdök. Eu romon vagyok, és az custom ikonokat ki szoktam ütni a romból, mert nem tetszenek. A system/media/miuimodsicons foldert szoktam törölni, de ezt ennél a telefonnál nem tudja felmountolni a twrp. (minden más xiaomi telefonnal ment a dolog) Tudtok erre valami megoldást, esetleg adb-ből fel tudom csatolni a törléshez?
-
Csibe78
tag
válasz
Black&White #2258 üzenetére
A gondom a köv. volt: elsőre nem ment fel a lírás alapján a TWRP, ahogy írtam mert a leirás alapján nekem telepités után a TWRP nem bootolt "fastboot boot recovery twrp.img" nálam úgy bootolt ahogy zsoleszhun irta nem kell bele a "recovery" tehát simán "fastboot boot twrp.img" erre írtam a példát hogy a xiaomi.eu-n is ez van irva de nem az ő leírásukat követtem. A többi úgy volt ahogy leírtam, nálam nem veszett el a TWRP install és reboot után viszont a telefont nem látta a sz.gép igy nem is tudtam instalállni a "no_replace_twrp_avb2.zip"-t ezt kihagytam és a vbmeta.img flasheltem a leírás alapján végig ment reboot és utána már látta a sz. gép a telot utána már ment minden ahogy kell. Ennyi volt nem tudom én a legújabb twrp-t raktam fel ami a leírásban lévő linkben volt.
-
Black&White
addikt
válasz
Csibe78 #2254 üzenetére
Tehát végigmentél az összefoglalón és nem sikerült?
Ezzel csak annyi bajom van, hogy te teljesen más linket dobtál be, mint ami az összefoglalóban (xda-s) van.
Camerado androidfilehost.com-os mappáját linkelted, aki a xiaomi.eu fórumon ténykedik.
Tehát nekem innentől úgy tűnik más leírást követtél, vagy más twrp-t flasheltél. -
Csibe78
tag
válasz
Viktor0610 #2256 üzenetére
Nem vagyok ideges csak nem értem miért kell rögtön azt feltételezni hogy valaki nem olvassa az összefoglalót vagy nem tudja szóról szóra lekövetni, gondolom senki nem hülye hogy csak ész nélkül neki esik, de ha a leírás alapján nem megy akkor nem megy.
Ok, Viktor 0610
-
-
Csibe78
tag
válasz
LouiS22 #2252 üzenetére
Kedves úriember ne okoskodj mert attól nem leszel az. Nem csak Te tudsz olvasni és szöveget értelmezni. Már akkor Miui-t használtam mikor még telefonjuk se volt csak Motorola Defyre hegesztettük fel hidd el azért nem vagyok kezdő csak elakadtam a leírásba de megoldottam.
Elnézést a legelső BullZeye nem neked szántam a választ hanem Viktor610 moderatornak.
-
Csibe78
tag
válasz
Black&White #2248 üzenetére
Nem akarlak megsérteni de kicsit pontatlan a leírás például szóvá teszed Zsoleszhun-nak ha segít hogy nem kell eltérni a te leírásodtól pedig pont az segített
"Nem.
Nincsenek univerzális gyorstalpalók már... Ott van az összefoglaló/xda megfelelő topicjai, azon kell végig menni." Pedig pont jót irt!!!
Ez pedig a xiaomi.eu honlapon van " xiaomi devices:
Install TWRP via Fastboot mode, then install our ROM
Code:
fastboot flash recovery twrp.img
fastboot boot twrp.img"Másik "Ha EEA-n, Global, vagy India kiadáson vagy (tehát kínain kívül, gyári MIUI-n), akkor:
a frissen feltelepített TWRP-ből flasheld ezt: LINK"
Ez kompetten kimaradt mert nem látta twrp-ből a windowst."fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img"
ez se ment nálam "fastboot flash vbmeta.img" csak ilyen formában.
Innen restart és már látta a sz.gép tudtam telepíteni.
Még egyszer köszönöm a segítséget, de azért nézzétek át hogy ez valóban aktuális ez még ilyen formában. -
LouiS22
veterán
válasz
Viktor0610 #2249 üzenetére
Ha elolvasná, a moderátoroknak nem kellene az olyan flame-ek miatt takarítani, amik abból adódnak, hogy a kiba lusta user képtelen olvasni. Bár ez egyébként is így van, megspékelve a kereső használatának totális mellőzésével
-
gretzky77
veterán
válasz
Én anno elolvastam és nagyon sokat segített!
-
Black&White
addikt
válasz
Kéne oda fentre egy oldszkúl flash banner, mint amik 15 éve mentek, hátha...
-
válasz
Black&White #2248 üzenetére
Van, aki azt elolvassa?
-
Csibe78
tag
válasz
Zsoleszhun #2232 üzenetére
Köszönöm, ez bevált. Lehet én nem értek valamit
"-Ha EEA-n, Global, vagy India kiadáson vagy (tehát kínain kívül, gyári MIUI-n), akkor:
a frissen feltelepített TWRP-ből flasheld ezt: LINK"Fent van TWRP de nem lát külső meghajtót hogy tudom flashelni twrp-ből???
A másik aktuális még ez a twrp? [link] itt ilyenek vannak.
-
gretzky77
veterán
válasz
Viktor0610 #2244 üzenetére
Köszi, az természetes, hogy kilépek ezekből! Köszi, akkor mehet menüből is!
-
-
gretzky77
veterán
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség! Mi 10 Pro 5G, xiaomi.eu rom telepítve, heti frissítéssel! Lehet eladom a készüléket, de egyáltalán nem biztos, viszont nem tudom,hogy ilyen esetben mehet a menüből a gyári beállítás visszaállítása ha törölni szeretném a dolgaimat vagy twrp alól kell? Twrp alól mit törölhetek,hogy a rendszert ne gyaluljam le és maradjon a telón OS? Köszönöm előre is
-
bads1
aktív tag
válasz
BullZeye #2238 üzenetére
Csak érdeklődésképp, mit veszel helyette? Nekem is ez van és amúgy elégedett vagyok vele de rohadtul tud melegedni ha intenzívebben használom, pedig semmi játék nem megy csak pár app, FB alatt pl lángol majdnem. Ezért gondolkodom a cserén, de nem igazán találok olyat ami tetszene..
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
BullZeye #2238 üzenetére
Én nem zárnám vissza, úgy hirdetném meg, hogy a legfrissebb xiaomi.eu szoftverrel eladó.
Ha mégis visszazárod akkor Global Stable fastboot verzióval de nézd meg a dobozán, hogyha rajta van akkor elvileg RJBEUXM (eea) vagy RJBMIXM (global) csak az EU vagy a MI jelölés számít.
Csak azért írtam mert, ha pl: RJBCNXM akkor le lehet téglázni (ezt China Fastboot-al lehet visszazárni) -
BullZeye
veterán
Hivatalosan itthon a Lurdyban vásárolva milyen ROM volt ezen a telefonon?
(ez? ★ Xiaomi Mi 10 Latest Europe Stable Version Fastboot File Download)Eladnám és mivel még garis gondoltam Xiaomi.eu romról visszateszem a gyári állapotba meg visszacsuknám a bootloadert hozzá.
Kövi kérdés: Mennyire rossz a xiaomi.eu heti romhoz képest a Lurdys?
Csak hogy egyáltalán van e értelme szarakodni vele, vagy úgy is jó eséllyel az új tulajdonos azt tesz majd rá? -
Black&White
addikt
Kint is van az 12.5 Enhanced xiaomi.eu (stabil) kiadás: LINK
-
tibike8
őstag
Sziasztok, nem tudom hogy hol tudnék segítséget kérni (a droid topikban már próbálkoztam), de az a gondom, hogy a múlt hét óta a play áruházból nem tudok telepíteni, törölni, frissíteni semmit. Ha rányomok a 'gombokra', nem történik semmi. Ha a play áruház frissítéseit törlöm, akkor tudok törölni, frissíteni egyesével meg telepíteni, de akkor meg nem talál frissítéseket. Ha tudom, hogy melyik appnak van frissítése, egyesével rákeresve tudom frissíteni. Ilyenkor az Erste George sem megy mert nem tartja biztonságosnak a telót. De ha törlöm és visszatelepítem, akkor működik. Aztán meg egy idő után a play áruház megint lefrissül és kezdődik elölről az alap probléma.
Xiaomi Mi 10 5G, MIUI Global 12.5.2
Play áruház verziója: 26.5-19-21 0 PR 388558437
A cache törlést próbáltam mert javasolták, de nem segített.
Próbáltam másik fiókkal is a telón meg az aktuálist töröltem és visszaraktam. -
Black&White
addikt
válasz
Zsoleszhun #2232 üzenetére
Nem.
Nincsenek univerzális gyorstalpalók már... Ott van az összefoglaló/xda megfelelő topicjai, azon kell végigmenni. -
gretzky77
veterán
válasz
Csibe78 #2229 üzenetére
Köszi, nekem ugyanilyen gondom volt, hogy csak számlát kaptam amin semmilyen módon nem lehetett beazonosítani az adott készüléket! Igaz én használtan vettem! Felvettem a kapcsolatot a GSM bolttal, azt mondták, hogy a számla mellé küldtek emailben gaijegyet! Na azt ugye hiába kértem az eladótól azt mondta ő nem kapott hozzá, mint kiderült pár kézen átment a telefon, de szerencsére semmi baja a készüléknek! Írtam újból a boltnak, azt mondták küldjem el a számla másolatot és kiállítanak egy új garijegyet, meg is tették és postán elküldték! Nagyon korrektek voltak!
-
Csibe78
tag
Persze GSMDEAL.
A gari, elállási jog minden korrektul le van írva aztán hogy gyakorlat mit mutat majd meglátjuk. -
Csibe78
tag
Mindenkinek köszönöm!
Amúgy azt a részt nem értem miért lenne tiltva, elvileg kártyafüggetlenek a xiaomik. Akkor tilthat le ha nem kartyafuggetlenul árulták és valaki kifuggetlenitette és adta tovább, de ezzel már 10 évvel ezelőtt se foglalkoztak a szolgáltatók. Romot meg nem látja a szolgáltató csak az IMEI alapján tud beazonosítani hogy nem az ő hálózatán használják a telefonját ilyenkor került régen szürke listára a teló, de mondom senki nem foglalkozott vele. Ha lopott az más akkor párszor ránéztek a rendőrok hogy felcsatlakoztak e vele. De IMEI t is lehetett átírni....Engem inkább a garancia ami kicsit aggaszt hogy csak sima számlát adnak se imei se gy.szám rajta így nem tudom mennyire lehet komolyan venni ha 1 év múlva bajom lesz vele ennyi erővel bárkinek a telefonját vissza kuldhetem ha a paramèterei stimmelnek. Feltéve ha nem számolja fel a céget, pár havonta cserélgeti....
-
Black&White
addikt
válasz
Zsoleszhun #2223 üzenetére
Itt a topicban is már több, német Vodafone-tól származó teló megfordult, jellemzően azért, mert szintén nem, vagy alig akartak frissülni.Van, aki váltott is EEA-re.
Nem lettek tiltva.Egyébként a HG kód az a Three szolgáltató, Angliából.
-
Csibe78
tag
Ez EU-s ROM 12.0.1.0 RJBEUHG nem? Akkor ha eu global raknák fel az régió váltás vagy nem? Hétfőn felhívom a céget és beszélek velük. Amúgy IMEI szám alapján nem lehet megnézni a szolgáltatót?
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Black&White #2222 üzenetére
Jó de ilyen romot más nem tud felrakni rá sőt nem is lehet megtalálni a neten, ezért 100% hogy szolgáltatótól kihozott telefon. Lehet soha nem lesz vele gondja, ha felrak rá egy másik romot de azért megvan rá esély, hogy letiltják.
-
Black&White
addikt
válasz
Zsoleszhun #2220 üzenetére
Önmagában azért, mert "szolgáltatós" ROM van rajta, még nem kell visszaküldeni...
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Csibe78 #2216 üzenetére
De szerintem küld vissza, utánanéztem Viktor0610 jól írta, ez egy szolgáltatós telefon.
pl: Stable ROM for Mi 8 Lite
Now i'll explain what these mysterious letters mean: ODTMIXMO - Android version (O mean Oreo, P mean Pie and other)
DT - Device alphabet index
MI, CN, RU, EU, ID, TR, IN - Global or China ROM, or other region
XM, CT, KT etc - Cell phone operator code -
Csibe78
tag
Köszi a válaszokat, még annyi lenne a kérdés hogy melyik romnál kell nyitni a bootloadert és melyiknél elég a flashtool? Eu vs China? Most lehet felraknák a jelenlegi ismeretlen helyett egy EUXM romot csak simán flashtoollal. Az úgy mehet nyitás nélkül?
-
Csibe78
tag
válasz
Viktor0610 #2215 üzenetére
Erősen gondolkodom hogy mi legyen lehet visszaküldöm. Szerinted normális EU rom felmegy rá és úgy visszazárom ? Működhet?
-
-
Csibe78
tag
Fájl név....sehol nem találtam ezt a ROM-ot. Eu-s ROM de ennyi...bootloader zárva.
-
Csibe78
tag
válasz
Viktor0610 #2211 üzenetére
-
-
Csibe78
tag
Erre a verzióra frissült miui v 12.0.1.0 RJBEUHG gyáriba nincs még 12.5?
-
Csibe78
tag
Elvileg ismert GSM boltból vettem. A doboz le volt ragasztva csak a kicsomagolásos videókban celofános dobozból szedik ki a telefont. Így lemerülve meg még sose kaptam telót hogy 5 perc után jelzett töltést először. Kicsit ideges lettem hogy most mi van sz...t kaptam. Amúgy most már minden szuper, nagyon tetszik. A GSM bolt honlapján direkt néztem a garancia elállási jogaikat...korrektül le van írva minden. Remélem sose kell kipróbálom.
Bathorypeter..... köszönöm :)
-
Bathorypeter
tag
válasz
Csibe78 #2205 üzenetére
Ezért nem szabad gsm boltokban vásárolni telefont.Lehet olcsobb,de gariztatni se lessz könnyű,és ki tudja a származását.Én is régen árukereső alapján vettem telefont,és sajnos meg is szívtam rendesen,amikor gariztatnom kellett volna.Pedig eléggé ismert gsm boltba vettem a telefont.
Amúgy meg gratulálok hozzá,jó kis telefon
-
Csibe78
tag
sziasztok. Ma jott meg a mi 10 telefonom. Öröm után méreg nem kapcsolt be és nem is töltött külső celofán hiányzott meg magán a telon sem volt. Most 5 perc tolton hagyva el kezdett tolteni és bekapcsolt. Akksinak szerintetek mennyire tett jot hogy honapokig állt és lemerult valahol a raktárba ha nem felijitott egyáltálán?
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, témákat a Téma menün kívül honnan érdemes letölteni? Köszi.
-
LouiS22
veterán
válasz
Bathorypeter #2200 üzenetére
Miért, mi a gondod a xiaomi (csúcs)telefonokkal? Mi az, amit nem tudnak, vagy más jobban tud? Tényleg érdekel
(mindenféle flame nélkül persze)
-
gretzky77
veterán
válasz
Bathorypeter #2200 üzenetére
Miért a mostani az utolsó, nem jött be? Az aláírásod mást sugall!?
Új hozzászólás Aktív témák
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest