- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10 5G (UMI)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gymnova81
tag
válasz
Black&White #1096 üzenetére
Igen, talatam róla hsz-t, de megoldást nem. Nincs közte egy olyan leírás sem mit hogyan csinálják lépésről lépésre. Elolvasom azt amit ajánlottál hátha abban benne lesz a megoldás.
Az eddig olvasottak alapján jól gondolom, hogy ha fel szeretném tenni a frissítést (OTG, TWRP) minden adatom elvész? Illetve gondolom akkor is ha stabilra szeretnék átállni. -
Djay
csendes tag
Nekem is megjött az Android 11-es OTA frissítés, normál gyári EU ROM-ra.
MIUI 12.2.1.0 (RJBEUXM)Kézzel nyomtam rá a keresésre és úgy dobta be, mondjuk annyi, hogy céges wifin volt a teló, és az valahogy sokszor németországnak látja a helyzetemet, így lehet h ez is segített.
Aki siettetni akarja a dolgot, esetleg egy német szerveres VPN kapcsolattal lehet h már látni fogja, hogyha sima magyar wifiről nem dobja be neki.
-
Gymnova81
tag
válasz
Black&White #1094 üzenetére
Mondanám, hogy a legújabb dev-ről mennék legújabb stailra, de az nem lenne igaz, mert jelenleg az andriod 11 alapon lévő MIUI 12.3 20.11.18 az ami fent van a telón, de ettől már van újabb is, mégpedig a 20.12.2. Ezt az updater nem telepíti fel, még akkor sem, ha kitallózom neki a fájlt amit letöltött, a telefon csak újraindul twrp-ban és ennyi.... ott elakad a dolog. Jah és ami még vicces, az az, hogy a twrp kínaiul fogad, pedig ez eddig angol volt.
Így arra jutottam, hogy elengedem ezt a weekly updade-es dolgot, és megyek a stabil-ra.
"Fastboot-tal visszamész legújabb EEA-re, azt mehet a stabil .eu stable."
Mint azt említettem, nem vagyok egy nagy ROM mókoló, nem tudom miről beszélsz.
Megtennéd, hogy segítesz ebben? Ha van linked egy leíráshoz ami alapján tudom hogy csináljam Fastboot-tal az EEA-re való visszakanyarodást, majd a stabil ROM telepítést, azt is megköszönöm! Vagy ha van itt olyan aki szánna rám annyi időt, hogy leírja, küldenék neki egy nagy pacsit!
-
Black&White
addikt
válasz
BullZeye #1092 üzenetére
Volt eddig is, igaz nagyjából ugyanazoktól a bugoktól szenvednek.
EvoX, Project404, Streak, stb...
De ameddig a Xiaomi nem hajlandó kiadni az R kernel source-t, addig itt nagy áttörés nem is lesz.Redmikkel meg felesleges is összehasonlítani. Az árazás miatt ott mindig lesz 50 hindi, aki ontani fogja a cuccokat hozzá.
Szar, de ez van.Gymnova81:
Pontosan miről mennél mire?
Legújabb dev-ről, legújabb stable-ra?
Fastboot-tal visszamész legújabb EEA-re, azt mehet a stabil .eu stable.
Ez mindig bejön. -
Gymnova81
tag
Sziasztok!
Nemrég lettem egy ilyen teló tulajdonosa, és lenne pár kérdésem.
Az első kérdés azokhoz szólna akik weekly update-en vannak.
Nektek is állandóan más értékre lövi be magát az automata fényerőszabályzó ki-és be kapcsolás esetén? Nekem állandóan le-fel ugrál minden ki és visszakapcsolás alkalmával.
Illetve még azt vettem észre, hogy a sötét módban, mintha alapból a fényerőszabályzás gyengébb (értsd: sötétebb) kijelző megvilágítást állítana be. Ez direkt dolog, vagy bug? Csak azért kérdezem, mert este már olyannyira leveszi a megvilágítást, hogy alig látom a tartalmat. (Tudom, vegyek szemüveget)
A második kérdés mindenkihez szól aki ért hozzá:
Hogyan tudok weekly-ről, stable-re átállni? (itt egy részletes leírásra lenne szükségem)
Most weekly "mode"-ban megy a dual sim funkció, de nem tudom, hogy stable-ben ez működik-e?Bocs a láma kérdéseimért, de nagyon nem vagyok ezekben szaki. Eddig Samsung telefonom volt, ott ilyenekkel nem kellett foglalkozni.
Előre is köszi a válaszokat!
-
BullZeye
veterán
Custom Romok nem várhatóak? Elég régóta kint van már telefon, ennyi idő alatt redmi note telefonra egész armada van a telefonra.
-
Nyiaz
aktív tag
válasz
hroberto #1090 üzenetére
Mert Louis1 kolléga írta hogy azzal megy rendben a dual sim.
Egyszer az elején még megcsinálnám a ROM cserét stb, de utána többet nem szeretnék vele foglalkozni, csak menjen üzembiztosan minden. Régen sokat cserélgettem, kisérleteztem, de most már a stabil működés fontosabb.
-
Djay
csendes tag
válasz
Bigemperor #1082 üzenetére
Lehet nem fogalmaztam egyértelműen, de a konklúzióm az volt, hogy maradok a gyári 20W-os töltőnél a xiaomi.hu-ról. Én eleve nem is beszéltem semilyen más után gyártott márkáról, ha megnézed én végig Xiaomi termékekről beszéltem, csak a beszerzés helyét mondtam, hogy kínából rendelve olcsóbb a gyári 30W-os mint a gyári 55W-os.
-
Bigemperor
senior tag
Nem tudom, de én nem kezdenék ezekkel a bazári kínai töltőket, amik közül néhányat itt is promótáltak. Még a minőségibb és némileg nevesebbnek tekinthető, ajánlott darabokkal is meggyűlhet a bajod, voltak rossz tapasztalataim baseus-sal, ugreen-el is. Komolyan nem értem, ha valakinek egy 200k-s telefonra futja, nem tud áldozni 6-10e ft-ot normális töltőre?Xiaomi, nekem is van 20W-os pad, ami tudja a gyorstöltést, de jó kábel kell hozzá, ez a minimum szvsz. Ez nem a xiaomi.hu-s verzió.
-
Black&White
addikt
Ezzel a kínai TWRP-vel meg az a baj, hogy zárt forráskódú. Nem tudok arról, hogy valaha gond lett volna velük, de pl. ezért tiltják xda-n is és gondolom ezért nem része az .eu ROM-oknak sem.
Ha végre lesz official TWRP, az meg úgyis kint lesz a saját oldalukon, de erről nincs hír. -
rjg
őstag
válasz
Black&White #1067 üzenetére
Köszi az infót. Gondolom ha lesz használható, akkor integrálják a heti EU verziókba, mint korábban.
-
Louis1
tag
Indiai ROM-ra megjött a stabil 12.2.2.0 frissítés.
-
szpali
addikt
Én egy ilyet rendeltem otthonra a telefonnak meg a fülesnek:
www.aliexpress.com/item/1005001274158792.html -
Djay
csendes tag
válasz
Black&White #1071 üzenetére
Köszi!
Az 55W-ossal csak az a bajom, hogy ahhoz még kell egy combos adapter (mondjuk a 27W-os gyári xiaomi az 3800Ft egy magyar webshopba) is meg a hozzá való kábel, így összesen már olyan 13 ezer Ft körül járok, ennyiért meg megkapom kínából rendelhető eredeti 30W-os töltőt adapterrel.
Vagy akkor megveszem a 20W-os verziót a xiaomi.hu-ról 6000Ft-ért, és ahhoz meg van itthon 20W-os adapterem.
Szerintem olcsójános leszek és megelégszem a 20W-ossal...
-
Black&White
addikt
válasz
Avicularia #1075 üzenetére
Azt hittem Djay-nel linkelted...
Így már oké! -
Avicularia
veterán
válasz
Black&White #1074 üzenetére
Alit nem nagyon nézem, mert nálunk mindenre első koronától áfát kell fizetni és még kb 7.5€ kezelési költséget. Szóval nekem a bg-os olcsóbb lenne, mert a te általad linkeltnél nincs EU-s szállítás. Ha jól tudom ez szabály jön Magyarországra is. Elvileg januártól élt volna, de elhalasztották fél évvel, ha jól tudom.
-
Black&White
addikt
válasz
Avicularia #1072 üzenetére
-
Avicularia
veterán
Nekem egy Blitzwolf 15-os asztali és a kocsiban is egy valamilyen 15W-os wireless töltő van, de megmértem mindkettőt usb testerrel és 12-13W között tölti a telefont.
-
Avicularia
veterán
[link]
BGXM55WC kuponkóddal most 30.66 €-ért lehet elhozni. -
Djay
csendes tag
Sziasztok, 30W-os vezeték nélküli töltőt nem tud valaki itt MO-on?
Vagy alternatívaként, használ valaki MI10-hez 20W-os vezeték nélküli töltőt?
Azzal megy a 20W-os töltés rendesen? -
Black&White
addikt
válasz
Avicularia #1068 üzenetére
Nem az a gond.Hanem az, hogy felrakod a heti rom-ot és az ugye lecseréli arra, amivel csak otg-ről lehet frissíteni.
Ezek után már csak bootolni tudsz (fastboot módban) ebbe az újba, flashelni nem tudod a szokásos módon.
eu thread -
Avicularia
veterán
válasz
Black&White #1067 üzenetére
Akkor ez nem decrypt-el?
-
rjg
őstag
válasz
Black&White #1065 üzenetére
Köszi! Már kipróbáltad, rendesen működik?
-
Black&White
addikt
Új TWRP, amivel működik a decrypt A11 alatt is: LINK
-
Rerrietllub
tag
A 7 óra kijelzőidő nekem már bőven elég. Azt akartam tudni, hogy nem 4 - 5 körül van-e?
-
bbubby00
őstag
válasz
Rerrietllub #1058 üzenetére
Nalam 7-9ora kijelzoido van. 1-1.5 napot bir a telo. Vegre nem kell a tolton csungjek :D
-
hroberto
veterán
válasz
Rerrietllub #1060 üzenetére
Nekem az volt a Mi10 előtt, attól sokkal jobb az üzemideje.
-
hroberto
veterán
válasz
Rerrietllub #1058 üzenetére
Az akkuja kiemelkedően jó. Nem szoktam a kijelző időket nézegetni, de a korábbi telefonjaimhoz képest magasan az eddigi legjobb.
Az Alzás vásárlás szerintem jó. Mi9-et vettem anno ott. -
Rerrietllub
tag
Sziasztok.
Erősen gondolkodom egy ilyen telefon vásárlásán. Ami egyenlőre nem annyira világos, hogy kinek mennyit bír az akksi? Mennyi kijelzőidőtök van átlagban?
Illetve van itt az aprón egy Alzás vásárlás, 3 napos, szürke színű. 150e Ft-ért. Nem ismerem az Alzát, nem vettem semmit még onnan, így kérdezném, hogy valakinek van esetleg tapasztalata vele? Köszönöm előre is a segítséget. -
szpali
addikt
válasz
eladogeppc #1054 üzenetére
ugyan ezen agyaltam én is 1 hünapja, aztán a dual sim és a kedvező ár miatt vettem egy 10T Pro-t (8/256), de nem tetszett az IPS kijelző, így gyorsan veettem BF akcióban egy Mi10-et is, hogy ha sikerül a dual sim mókolás, akkor az marad. (kézbe fogva is inkább a 10, mint a 10tpro a befutó)
Végul hiába, hogy csak 128-as, a 10TPro eladó és marad a 10-es -
BullZeye
veterán
válasz
eladogeppc #1054 üzenetére
Nekem nem tetszik a kamerája, azonos körülmények között a Global romos Mi 9 jobb képeket lő mint a Mi10 Xiaomi.dev rommal. Mi9 picit túlszaturál, mi10 viszont kontrasztot nem találja el, túl erősek a szélek, és kékesek is a képek nálam.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
S20FE és ez között vacillálok. Kamera mennyire jó ? Néztem teszteket, de hol jobb, hol rosszabb az Mi10 karmera képessége.
Low Light és Videó tekintetében.
Köszönöm szépen ! -
qqzs
őstag
Sziasztok. Van arra otlet hogy xiaomi 10 miert csinalja, hogy az android sajat ebresztoje lefut hangtalanul es kiirja, hogy elmulasztott alarm? minden hangbeallitas ellenorizve, semmilyen hangero nincs piszkalva kesobb se, nincs semmilyen helyfuggo vagy barmilyen feltetellel elcsendesitett uzemmod beallitas. Appstore appot kell felrakni hogy legyen a telefonon ebreszto azon lemegy rendesen.
-
BullZeye
veterán
válasz
Black&White #1049 üzenetére
Megpróbáltam most Pin kód kikapcsolását, de semmi, ugyanúgy 0mb-os a storage.
Hát akkor reméljük, hogy SincerityTrading továbbra is gyorsan szállít, addig marad VPNes adaway. -
BullZeye
veterán
Xiaomi.eu romot updateltem, frissítette kínai TWRP-re 3.4.0-11.0-1109 - GithubLittleTurtle2333 verzióra
Régebben olvastam, de már el is felejtettem, hogy nem működik a decrypt így.
OTG Pendriveot már rendeltem, de ég tudja mikor érkezik meg. Gépre kötve nem tudom sehogy Magiskot telepíteni rá? -
hroberto
veterán
válasz
szucsinka #1036 üzenetére
Dehogyis!
Letöltöd, bemész a frissítés menübe, ráböksz egy párat a MIUI verzióra, és ekkor már megjelenik egy bővített menü. Ott a jobb felső sarokban a három pöttyre nyomsz. Ott lesz egy olyan lehetőség, hogy "Frissítőcsomag kiválasztása". Rányomsz, és betallózod a letöltött fájlt. -
hroberto
veterán
válasz
Black&White #1034 üzenetére
Igen...
De akkor miért főverzió!? -
hroberto
veterán
Felraktam az Android 11 alapú EEA ROM-ot, de nem sok változást tapasztalok.
-
Kevin8997
tag
Hol erdemes venni ? Nekem eleg a 128gb boven. Huawei p20 prot valtanam le, es az uj huaweiek kiesnek.
Emagon lattam online illetve euronicsben boltban. -
hroberto
veterán
[link]
EEA ROM. -
hroberto
veterán
válasz
Black&White #1021 üzenetére
Úgy látom van már tölthető csomag.
-
Kevin8997
tag
válasz
Bigemperor #1019 üzenetére
Koszonom szepen.
Meg egy kerdes, kameraban milyen az mi 10 ? -
szpali
addikt
válasz
Zsoleszhun #1014 üzenetére
éppenséggel meg, csak nem értem
-
hroberto
veterán
válasz
Black&White #1021 üzenetére
Nekem sem talál semmit.
-
odium
aktív tag
válasz
Black&White #1018 üzenetére
Dèlben látta a telò, de gondoltam mobilneten nem hùzom le, majd itthon. Mire hazaèrtem, eltűnt. Visszavonhatták, vagy az èn kèszülèkemben van a hiba?
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Kevin8997 #1017 üzenetére
Hali,
Nekem volt (igaz korábbi) OnePlus-om, azt is nagyon szerettem és a Xiaomiban sem csalódtam. Még megvan a Mi9 (holnap viszem a vevőjéhez) és most a Mi10 is, szerintem van ahhoz képest is előrelépés, még prémiumabb a készülék. A Oneplus teljesen elszállt árban szvsz és az innovációt sem követi, ez a készülék még mindig a csúcstelók között van mindenben, tud vezetéknélküli töltést, jó a kamerája, az ívelt kijelző-nos az mindeninek egyéni preferencia, nekem egészen bejön, és a panel az szuper. Összességében szerintem ez egy igen jó választás (ugyan a nagyobb tárhelyűt szerettem volna de kissé megszivattak), és remélem ezt fogom mondani akkor is, majd ha dual-sim módban lesz, de még neki sem álltam a bootloader nyitás és egyéb nyalánkságoknak, sajnos nincs rá időm -
Black&White
addikt
Jött frissítés Global EEA-re: Mi 10 V12.2.1.0.RJBEUXM (Android 11)
-
Kevin8997
tag
Sziasztok,
Nagyon gondolkozom ezen a telefonon, 180 ezerert lattam a 128as verziot tobb helyen, de a oneplus 8t- hez kepest nem tudom, hogy tud-e annyit (mennyire kenyelmes tartani, sose volt xiaomim, nem tudom, hogy szoftveresen milyen a miui ).
Van valakinek tapasztalata mindkettovel ? -
pergabb
senior tag
kész lesz az új leírás a telepítéshez, akkor majd szóljatok, mert perpipp xiaomi.eu romra nem merem elkezdeni a telepítést, annyira kaotikus a leírás.
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Tegnap éjjel feltettem a xiaomi.eu ROM-ot. Műxödött is a dual sim, meg minden, viszont szerettem volna egy factory resetet csinálni és most akár mit csinálok, csak a FastBoot jön be.
Mit rontok el?(Most ADB-vel újratettem a TWRP-t és azzal vissza tudtam tenni a 12.2.2.0 xiaomi.eu ROM-ot)
-
szucsinka
őstag
sziasztok (Mi 10 5g 12 miui)
az idojaras app nem mutatja hogy hol vagyok csak városokat lehet beallitani... lehet valahol állitani hogy az aktuális hely szeriint menjen?ja és sehogy sem lehet félkövér betütipust állitani..,?
-
Louis1
tag
válasz
Black&White #1010 üzenetére
Bocsánat, erre nem emlékeztem. Akkor marad így, ameddig egyik alkalmazásom sem hisztizik.
-
Louis1
tag
válasz
Black&White #1008 üzenetére
Köszi a választ. Egyébként ajánlatos lezárni, vagy nyugodtan használhatom így is?
-
Louis1
tag
válasz
Black&White #1006 üzenetére
Megoldottam, rejtett volt az SSID-m, és nem engedett új hálózatot hozzáadni, de bekapcsolás után már tovább tudtam lépni.
Működik mindkét SIM, csak azon gondolkodom, hogy lezárjam-e a bootloadert, mielőtt belakom a készüléket, de azt írtad az összefoglalóban, hogy óvatosan.
Köszönöm a segítséget. -
bbubby00
őstag
válasz
Bigemperor #1002 üzenetére
Nekem ocsmanyzold van. Tokban inkabb szurkenek mondanam.
-
Louis1
tag
válasz
Black&White #995 üzenetére
Mit lehet csinálni, ha mégis kilépett a Mi Account-ból, és a SIM pin kódját nem tudom beírni, mert gyorsan túllép rajta, így nincs net a készüléken?
-
Black&White
addikt
válasz
Bigemperor #1000 üzenetére
Több év után is megosztó ez a design, nekem pl. nem jön be annyira.
Se fogásra, se tartalomfogyasztás közben, se amikor normális védelmet akarok intézni rá.
De azért együtt tudok élni vele... -
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #1001 üzenetére
Vicc ez az euronics/edigi. Tegnap voltam edigiben, megkérdeztem a szürke nagy tárhelyűből várható-e, hogy lesz, mondom a +20k megérheti a dupla helyet. Csávó ránézett, azt mondja egész évre készlethiányt mutat. Na ma délig lestem folyamatosan mindehol, csak ocsmányzöld van, az nem kell. Elhozom euronics-ból a kisebbet, visszaérek és lám, 14.45 az edigiben hirtelen készleten. Hát elmennek a jó k***a a******a.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #1000 üzenetére
Eldöntöttem, marad ez és a kisebb tárhelyű verzió, a nagy nincs normális helyen és színben.Dual sim tálca innen apróról, mert kínát azért nem várnám meg.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Rárúgta a Xiaomi az eddigi rajongóira is az ajtót az Mi 10 árazásával, a Pro volt az igazi szívroham, de a sima sem lett egy olcsó modell.
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Synology NAS
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest