- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10 5G (UMI)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[DDAY]F4C3
tag
válasz
Black&White #798 üzenetére
Nekem a 11 van rajta és nem talál újat.
-
hroberto
veterán
válasz
Black&White #798 üzenetére
Köszi!
-
[DDAY]F4C3
tag
válasz
Avicularia #793 üzenetére
Mi 9 lite többet tud. Ez van
-
[DDAY]F4C3
tag
válasz
Avicularia #795 üzenetére
Nekem a full HD és 4k stabilizáció is érdekes. Legalább valamelyiket (ois - eis) lenne engedélyezett. De nem! Miért?
-
Avicularia
veterán
válasz
[DDAY]F4C3 #794 üzenetére
de az sincs
Nem tudom, ez hardveres limitáció vagy csak a lópél@ rosszabbik oldalán állunk szoftveres limittel. -
[DDAY]F4C3
tag
válasz
Avicularia #793 üzenetére
Ne sajnáld. Nekem Note - om volt. Igazából használhatatlan volt szerintem a 960fps. Nem bántom a Note - ot. Lenne miért...
Vagy a led - neon miatt villogott a kép (nem ér semmit a beállítás)
Vagy nem tudtad az időzítést eltalálni.
Vagy nem volt fókuszban.
Vagy az egész minősége 0 volt. 240 fps jól jönne. -
[DDAY]F4C3
tag
válasz
Zsoleszhun #672 üzenetére
Ehhez nincs sehol Mi10 config. 60fps-en nem működik a kamera. Kilep a Gallery módból és nem látja a lencseket. Van használható? Vagy ne is keressek?
-
peterson1190
tag
válasz
Zsoleszhun #787 üzenetére
Persze volt, de a twrp nem kért semmit.
-
rjg
őstag
válasz
Zsoleszhun #787 üzenetére
Szerintem a legelterjedtebb 0623-as TWRP még nem kezeli a titkosítást, egy sima cancel gombra nyomva tovább enged jelszó nélkül is.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
peterson1190 #786 üzenetére
Volt a telefonon jelkód, jelszó vagy ujjlenyomat? Ha igen akkor a twrp is kéri a titkosítás miatt.
-
peterson1190
tag
válasz
Zsoleszhun #784 üzenetére
Be volt igen. Igazából eleresztettem a dolgot csak 1 dolog zavar, hogy van benne egy screenshot személyes adatokkal, ami tök jó lenne ha egy ilyen törlés folyamán eltűnne.
Nincs valaki vállalkozó kedvű, aki pikkpakk vissza tudja állítani a telefonját egy reset után backuppal , hogy mengnézze mit csinál a telefon ilyenkor?
-
rjg
őstag
válasz
peterson1190 #783 üzenetére
Szerintem nyitott bootloader-rel azt csinálnak vele, amit akarnak. :-(
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
peterson1190 #783 üzenetére
Ez jó kérdés de miui-val biztosan nem tudják már használni ameddig be vagy lépve, mással lehet de nem akarok ötleteket adni.
Készülék keresés be van kapcsolva? -
peterson1190
tag
Sziasztok!
2 hétig tulajdonosa voltam egy ilyen készüléknek, sajnos ellopták. Xiaomi eu rom és twrp volt rajta. Ma bekapcsolták mert jelzett sms-ben a xiaomi, hogy resetelni akarják a pw-t. Korábban már ráeresztettem a micloudon a remote törlés. Ilyenkor ezt végre tudja hajtani twrp mellet vagy nem tudja megcsinálni custom recoveryvel?
-
Avicularia
veterán
Tegnap felraktam a 20.10.22 romot, eddig minden rendben vele. Viszont nekem is el van csúszva TWRP-ben az érintés kb. 1 cm-t lefelé. Előző rom telepítésnél jártam benne, azóta nem és akkor biztosan nem volt elcsúszva.
-
pergabb
senior tag
válasz
#16729600 #779 üzenetére
látom mobilról a helyesírás nem egészen ment..
(nekem)
Szóval... a filmic pro egy mobilra készített program, azzal nem utómunkázni kell
Jobb minőségben készít vele videót a telefon, mindent manuál lehet állítani, ill vannak lutok, gondolom hallottál már olyanról egy black magic mellett, hogy log profil, stb. Lesz egy fakó, kiherélt képed, amit szépen utómunkázol, az egész lényege meg ugye az, hogy nagyobb a dinamikatartomány, amivel tudsz dolgozni. Asztalin nekem is davinci és premiere van, bár lassan a davinci mindenben jobb lesz ahhoz képest, hogy régen csak fényelésre volt megfelelő. Ezer évente egyszer videózom mobillal, illetve akkor legyen kettő
Ebből az egyik egy automata semmi, mert egyszerűen csak lekamerázom a kutyám, vagy a nővérem valamelyik porontyát. A másik pedig az, amikor képes vagyok a mobilos videót is kidrazsézott formátumban rögzíteni és ugyan úgy utómunkáznni, mint amit a nagy géppel készítek. Black magic számomra nem lenne megfelelő, mert a másik véglet az, amikor gyakorlatilag 0 fény mellett készítek filmet, arra pedig egy z6 alkalmasabb. Nálad eleve a natív iso 400 nem? (black magic)
Amúgy xiaomi ilyen rángatós videóban mindig is erős volt, mi10 nekem nem produkálja, de volt mi9, mi8, note 7, note5, note4, régen még a hang is ótvar rossz voltde a kép az mindig szaggatott ha az ember fordult, vagy felemelte az ég felé. Filmic pro-ban is csinál ilyet, a megoldás az, hogy repülőgép üzemmódba kell tenni a gépet (ezt maga a progi készítője is tanácsolja), lehet a gyári alkamazás is ilyen, picit erőteljesebb feladatot lát el és mindent offolsz, akkor már okés, nem tudom, mert nem használom. Próbáld ki a mi10 lite esetén, hogy mindet offolsz, repülőgép mód és úgy mit csinál videó alatt, lehet ennyi a megoldás a gyári kamera alkalmazásban. Olyan hatalmas különbség nem hiszem lenne a mi10 javára verőfényes napsütésben videó esetén, közel azt a minőséget a mi10 lite is hozza, a többi meg marketing és bullshit. Mi10-ben eleve nagyobb a szenzor, de elszabták a lencsék méretét, így 1 méterre középre fókuszálsz, akkor ott lesz éles, a többi területen meg nem, ultra esetén rá is jöttek és kevésbé fényerős lencserendszer került bele, mi10t pro esetén meg növeltek az obi méretén.
Mi 9 után nekem az esti kép az előrelépés, jobbb a mi10, nappal viszont nem látok semmi különbséget, közelre fotózom, akkor jobban mossa a hátteret hurrá, de ez kit érdekel, porté mód rosszabb, nagylátó sokkal rosszabb, szóval inkább vissza lépés. Ráadás a mai napig nem találtam rá egyetlen egy jó gcam alkalmazást sem, mindegyik színben jobb, mint a gyári, de a részletek eltűnnek. Asztro mód meg okés, de sokkal jobb volt a mi9-en. Nekem az akku megváltás, mert mi9 nap közepén már leghalt, ez szerencsére nem, viszont eddig minden xiaomi telefonom akkuja 1 év alatt teljesen amortizálódott. Igazából számomra már nem is nagyon maradt szimpatikus és megfizethető márka, ami hozza azt amire szükségem van, plussz elmebeteg világban élünk és bankot kell robbantani egy olyan használati eszközért, aminek az árazása szerintem akkor lenne indokolt, ha valóban kiváltana egy számítógépet.
-
törölt tag
-
pergabb
senior tag
válasz
#16729600 #763 üzenetére
Igazabol lehet nakam is ilyen lenne, de en a filmic pro progit hasznalom videos celokra, ugyan akkor a rofadekok a 60fps-t nem tettek elerhetove egyelore 4k-ban. Mivel anno megvetten a lutokkal egyutt, igy nalam alap, hogy minden telefonra az kerul, jol kilapitva a kepet pedig gyonyoruen lehet utomunkazni. Fenyes nappal nyilvan, sotetebb helyzetben soha nem lesz egy telefon sem, ami jo videot csinalna :)
-
BullZeye
veterán
válasz
Zsoleszhun #767 üzenetére
Na, storage betöltés után nem látszódik, így androidból menteni se tudok.
Belegondolva Magisk telepítése után jött elő a hiba (twrpből), valszeg ez cseszte szét a rendszert (soft-brick).Azért boldogabb lennék, ha az OTA update ilyenről tájékoztat röviden, egy custom rom megteszi, ők miért nem?
Boot your phone into fastboot mode
Connect phone to PC via cable
Install TWRP recovery using fastboot commandfastboot flash recovery twrp.img
Boot to TWRP recovery using fastboot commandfastboot boot twrp.img
Boot to system via TWRP recovery -
V.T.
aktív tag
Sziasztok.
Melyik a legfrissebb Miui a telefonra?
Az enyémen augusztusi biztonsági frissítés van és nem talál frissebbet. Normális ez?
Vodafone vásárlás egyébként. -
BullZeye
veterán
válasz
Zsoleszhun #770 üzenetére
Ötlet, hogy mivel tudom lementeni alkalmazásokat?
-
BullZeye
veterán
válasz
Zsoleszhun #767 üzenetére
Ez elég jól hangzik, bízom benne csak mi10pro-t érinti, mert egyenlőre működik a TWRP és OTAn kaptam a frissítést.
Adatokat lementettem róla, de ha bebootol android, nem tudok lementeni semmit Titanium backuppal, mert kilép.Ilyen esetben dirty flash az előző 09.24-es rom? Vagy mit lehet tenni?
Összefoglaló linkjében lévő TWRP-t szeretném épp feltenni, mert egyel előző verziós TWRPvan, akkor most várjak a telefonnal, amíg nem jön TWRP frissítés, és inkább az újat rakjam fel?
Telefonálni tudok, és 1-2 program elindul, de a legtöbb nem megy.
-
BullZeye
veterán
Aki a xiaomi.eu heti romját használja, minden oké az előző heti frissítés után?
1) Nálam hibaüzenet nélkül minden második app kilép, ahol van hibaüzenet, ott access denied a storagere.
Fájlkezelőt elindítom, betölti a mappákat fájlokat látom, elindítani el tudok bármit de pár másodperc után kilép.
Cacheket töröltem TWRP-ben most, de nem javult.2) A másik, nem nyúltam TWRP-hez eddig, de most elcsúszott ott az érintés, kb 1 centivel lejjebb kell nyomnom, mintha ahol érzékel. Rendszerbe lépve rendesen működik, ez is mi lehet?
Ami infó még, hogy TWRPnél induláskor azt írja decrypted, és fel kell oldani a storage titkosítását, de ez sikeresen lefut utána.
-
Black&White
addikt
Ma futott be 2 db Tempered Glass Ali-ról, a szokásos hungarocelles csomagolásban.
Kívülről szinte sértetlen, de persze mindkét üveg el van törve...
Még szerencse hogy várok még két db-ot. -
törölt tag
Alapban offon voltak a stabik és jól mondod, 60fps-ben eleve nincs is. Mindegy már visszaküldtem, lehet én valami beteg példányt fogtam ki, bár youtube sample videókon is átjön a szaggatás. Jött helyette egy MI Note 10 lite. Fényképben megállja a helyét, vidiben ugyanolyan szar, de legalább csak féláron
-
pergabb
senior tag
válasz
#16729600 #729 üzenetére
offoljad a képstabit a beállításokban és jó lesz gimbalon, nem lesz semmi szaggatás. Amit tapasztalsz, az szoftveres utána rántás. 60fps-ben amúgy nem kellene csinálnia, mert ott alapból kilövi (elvileg), de én gimbalon minden módban offoltam és soha nem volt semmi ilyen jelenség. Részemről amúgy szarabb képeket készít, mint a mi9
a nagylátó meg pláne, az sokkal ratyibb, mint ami a mi9-ben volt. Az akku idő ami kompenzálja ezeket a dolgokat, bár nem lehet tetves 60hz-re tenni, mert első lockolás után ismét 90-en megy.
-
hroberto
veterán
Nektek nem csinál olyat a telefon, hogy sötétben indokolatlanul felhúzza a fényerőt?
Valamint most tűnt fel, hogy a HEIF formátumú fotókat nem szinkronizálja a Google fotók. -
rjg
őstag
A legnagyobb pozitív változást nekem az akku idő. Sokkal tovább bírja, köszönhetően a nagyobb akkunak.
Az ujjlenyomat olvasó egy hajszállal gyorsabb és pontosabb is.
A kijelző szép, de az ívelt széle tükröződik, ha a fény hátulról jön, szerintem jobb a sima. A lyuk nem rosszabb, mint a csepp notch. A "sztereó" hangszórók jók, de semmi extra.
A sebesség ok, de a Mi9 sem volt lassú.
Nekem megérte a váltást, de főleg az akksi miatt, még úgy is, hogy otthon és a kocsiban is van kábel és Qui töltő is.
-
Zsolt 7
friss újonc
Üdv urak ! Zsolt vagyok, jelenleg mi9 tulaj . Azoktól kérdeznék akik szintén mi9-ről váltottak, hogy tovább,vagy előrébb lépésként élik-e meg a váltást? Én főleg tartalom fogyasztó vagyok, több-jobb élményt ad-e a mi10 ezen a területen? Kijelző,hang, sebesség,ezekre vagyok kiváncsi.Köszönöm. Üdv!
-
V.T.
aktív tag
Sziasztok.
Zárolt képernyőről nem lehet eltüntetni a zseblámpát? Rendszeresen bekapcsolom akaratom nélkül. A tok meg olyan hogy eltakarja a kamerákat ha nem használom őket. Így elég ritkán veszem észre hogy világít. Nem találtam rá semmit a beállításokban.
Köszi -
alex.3
tag
Amíg hátul volt az ujjlenyomat olvasó, addig a mutatób ujjamal nyitottam, most meg a hüvelykel teszem ugyan ezt. 10/10 nyilván egy hajszálnyit a hátlapi gyorsabb, de nem számottevő. Vezetés közben nem nagyon használom, mert arról megy a navigáció, telefonálni meg kihangosítóról szoktam.
-
alex.3
tag
Mi Mix 2s/3, Mi 9, Mi 9 T Pro, telefonoknál sem és ennél sem volt idáig problémám a közelség érzékelővel. A kamerája messzemenően jobb ezeknél. Gcam és gyári alkalmazással is jó képeket lő, Én a vedd elő és kattints híve vagyok, tehát nálam a beállítások automatára vannak belőve. A makróval is meg vagyok elégedve szerintem az is megfelelő. Sim tálcát Zsoleszhuntól
is be tudsz szerezni ha e mellett a készülék mellett döntesz. Személy szerint a képernyő, az ujjlenyomat olvasó elhelyezés miatt nem döntöttem a 10 T mellett. A ívelt kijelző sem gáz, nillkin üveget kell rá venni. Kb ennyi lenne a saját véleményem.
-
rjg
őstag
válasz
Avicularia #746 üzenetére
Remélem így jó lesz.
-
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek abban, hogy a mi mix 2s után ez lenne az egyik kiszemelt telefon. Mindenképpen kellene hogy dual simes legyen, de azt hallatom, ha veszek hozzá egy sim tálcát és rámegy az eu rom akkor ez rendben lesz. (most is eu romot használok szeretem)
Kérdésem az lenne, hogy milyen gyakori hibák jönnek elő a telefonál a miui specifikus az nem zavar , inkább a xiaomi specre gondolok pl közelség érzékelő...
A mi10 T pro-val versenyzik.
Kamerája milyen gcam-al és milyen alapból?
Hirtelen ennyi jutott eszembe, ha van még valami gyakori hiba akkor jöhet. -
rjg
őstag
Kijött a heti eu [link] , kisebb javításokat írtak. Feltettem, egyelőre minden ok.
-
exorcis2
csendes tag
valaki tudna segiteni hol tudok venni eredeti tokot, ami járt a csomagban a telefonhoz? sehol nem találok
-
VWtuning
csendes tag
válasz
VWtuning #741 üzenetére
Gyári beállítás után sikerült az unlock.
Nem tudom, hogy mi történt a háttérben, mindent ugyan úgy csináltam mint előtte.
Viszont az Mi fióknál már a felhasználónevem látszódik az ID helyett, szóval, ott lehetett valami beragadás. Hiába töröltem, vettem fel és indítottam újra, nem segített.Ha jól értem, akkor 7 nap után próbálkozzak újra?
Amúgy köszi a tippet mindenkinek.
-
VWtuning
csendes tag
válasz
Zsoleszhun #740 üzenetére
Az Mi Unlock állapot alatt zárva van a lakat újraindítás után is.
Az a furcsa, hogy hiába kattintom le a Fiók és Készülék hozzáadását, ha kilépek és vissza, ugyan úgy le tudom kattintani még egyszer. Mintha nem történne semmi, hiába írja ki, hogy sikeres összekapcsolás. -
VWtuning
csendes tag
válasz
Black&White #738 üzenetére
-
VWtuning
csendes tag
válasz
Avicularia #736 üzenetére
Nem írt ki várakozási időt.
Próbáltam régebbi miflash unlock tool-al is, de azzal sem sikerüt. -
VWtuning
csendes tag
Sziasztok!
Próbálom unlockolni a bootloadert, de nem sikerül valamiért. Azt a hibaüzenetet kapom, hogy a Developer options alatt rendeljem hozzá a telefont az Mi accounthoz. Ezt megtettem már és sikerült is, de továbbra sem működik a kinyitás. Mobilnet alatt próbálkoztam. SW: 12.0.3.0 MIUI Global (QJBEUXM)
-
BullZeye
veterán
válasz
#16729600 #732 üzenetére
Én még várom rá a frissítseket, mert xiaomi.eu-val azonos körülmények között normál fényviszonyok között Mi 9 jobb képeket csinál sajna
Lezárt képernyőnél hogy lehet megszabadulni ettől a random üzenettől?
"Ambient mode néhány óra inaktivitás után automatikusan szünetel."Feléleszti a telefont, hogy közölje, hogy kikapcsolja az ambient modeot, ami elméletileg a google kreálmánya, és a google applikációban elméletileg kikapcsoltam....
-
törölt tag
Igen, 1080P/30fps től, 4K/60fps ig tragédia, lehet berágok és felteszem jutubra.
-
törölt tag
Ugyan azt írtam, hogy nem vagyok visszaküldős típus, de ma elvittem egy Zhiyun Crane M2 társaságában tesztelni és......nincs jelző rá, hogy az összes felbontáson vidit rögzítve micsoda iszonyatos szaggatás lett a végeredmény. Teljesen használhatatlan. Mégis megy vissza oda, ahonnan jött. Köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget.
-
atus72
őstag
válasz
Avicularia #722 üzenetére
Nem emiatt venném meg csak mivel ha már új teló akkor gondoltam lassított felvételt készítenék gyrostollas szerválásról mert egy-két ember olyan erővel tud szerválni hogy nem értem és kielemezném
-
Black&White
addikt
válasz
Avicularia #726 üzenetére
Az jó deal volt!
-
Avicularia
veterán
válasz
#16729600 #725 üzenetére
100 sek-et (kevesebb mint 10 eur)kért érte havonta 24 hónapra a régi szolgáltatóm az előfizetésen felül. Már nagyon el akartam jönni a svéd telenyomortól, (Vélemények a svéd telenorról [link] ) és mikor láttam mennyibe kerül, úgy döntöttem felmondom az előfizetésemet és visszamegyek hozzájuk.
Minden hónapban van egy hónap telefonja náluk, ami nagyon megéri.
Asszonynak így lett áprilisban 110K-ért S10-e.
Ja és így 2 év garival kaptam, aliról meg csak egy évet adnak, de inkább nem nevezném garinak, ha vissza kell küldeni Kínába. -
törölt tag
Az nagyon jó ár. Hány embert kellett megölni érte?
-
törölt tag
válasz
Avicularia #720 üzenetére
Videózás közben forduláskor csúnyán beszaggat, ne a kamera miatt vedd meg.Amúgy ezt leszámítva szép és jó teló.
-
atus72
őstag
válasz
Avicularia #720 üzenetére
igen, ez az amit nem értek, szinte az "összes" Xiaomi telefonban amik ennél lejjebb vannak tudásban is tudják ezt ... nem értem...
Abban bíztam hogy ez valami sw limit csak .... -
atus72
őstag
Sziasztok,
Szemezek egy MI 10 5G-el és feltűnt, hogy a többi Xiaoami telefonnál van 960fps-es video felvételi lehetőség ennél meg nem. Igaz ez, miért ez a "butítás"? Van erre valami
orvosság?
Köszi -
koxminator
senior tag
válasz
dobolson #717 üzenetére
Én is ezt vettem először, mert az utóbbi pár telefonomon ezt használtam. Viszont valamiért nekem nem jött be a Mi10-en, egész egyszerűen nem olyan már, mint korábban volt. Ezért maradtam a Nillkinnél, de a Textured tokot választottam, ez nekem jobban bejött most, mint a Frosted Shield, és valóban alig vastagabb tőle a telefon (a kamera kitüremkedést ez is megszűnteti, tehát csak annyira vastagítja meg a telefont).
-
BullZeye
veterán
Van olyan telefontok, ami éreztre picit vékonyítja a telefont?
Feleségem MI9-e érzetre mintha fele ekkora lenne, pedig csak 1-2mm van köztük.
Gyári tok ahogy nézem elég vastag. -
Banderasz74
tag
válasz
Black&White #712 üzenetére
A kulcsszó hibás üzenet jön vissza. Majd felhívom őket akkor.
-
Black&White
addikt
válasz
Banderasz74 #711 üzenetére
1414-re a
+VOLTE
szót. -
Banderasz74
tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy, tudja e valaki milyen smst kell küldeni a Telekom felé, a VoLTE aktiválja. Válaszokat előre is köszönöm. 🙂
-
törölt tag
válasz
Black&White #709 üzenetére
Köszi. Érdekes, hogy van még pár teló a háztartásban,de azok ugyanazzal a SIM-el kijelzik a hívók számait bekapcsolt voLTE mellett. Úgy látszik nem szereti a MI 10-et a szolgáltató.
-
törölt tag
Gondolom nem teló hibája (?), de voLTE bekapcsolt állásban nincsen bejövő hívás azonosítás. Ugye alapértelmezetten be van kapcsolva , azért eltartott egy ideig mire kisakkoztam, hogy mi a baj. Lehet szolgáltatót kell cseszegetni emiatt (drei AT)...?
-
BullZeye
veterán
válasz
#16729600 #705 üzenetére
Végre valaki, én is többet vártam a sok ajnározás után. (sőt a portré mód Mi9-ben ezerszer jobb, itt csak picit elmossa a hátteret és kész, Mi9nél beleis zoomol)
Más, hívókép.
Ezt a pici képet ami felül van, hogy tudom megnövelni? Feleségem Mi 9én kb a teljes kijelzőt kiteríti, xiaomi.eu heti romján meg egy ekkora kijelzőhöz egy 1,5cm-es kör mutatja ki hív... -
Zsoleszhun
addikt
-
törölt tag
Tegnap megjött a teló. Hát őőő izééééé.108mp RAW pro mód mauálisan jól beállítva talán alkalmas arra, hogy ha nagyon nincs kéznél egy fényképező, akkor átmenetileg előkapja az ember. A videók galaktikus távolságra vannak egy akár közepes 4K/60fps-t tudó nem egérmozira való kamerától. Én komolyan nem értem ezt a sok pozitív tesztet a kamera képességekről. Mindenesetre megtartom ,mert nem vagyok egy visszaküldős típus.Tanulság: ki kell próbálni személyesen mindent, mert a tesztek 99%-a erős hallucinogén anyagok után születnek, köszönő viszonyban sincsenek a valósággal
Peace.
-
hunmario
csendes tag
válasz
Avicularia #619 üzenetére
BoldBeast Call recordert rálehet bírni, hogy vegyen fel hívást. Fizetős, kicsit macera de legalább működik! Van honlapjuk is!
-
BullZeye
veterán
válasz
Black&White #700 üzenetére
Még nem volt aktiválva, ezt külön kérni kell?
Céges flotta, nem egyszerű az ügyintézés, telefonon aktiválják ezt, vagy ehhez is kell az atyaúristentől is pecsételt aláírt engedély?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Rárúgta a Xiaomi az eddigi rajongóira is az ajtót az Mi 10 árazásával, a Pro volt az igazi szívroham, de a sima sem lett egy olcsó modell.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- World of Tanks - MMO
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Politika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Intel Core i7-13700K Processzor
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest