- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10 5G (UMI)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balzak83
senior tag
válasz
Tomtailor85 #2614 üzenetére
Nem nehéz, de a nyitás 1 hét lesz, mire megkapod rá az engedélyt, ahhoz pedig egy 100%ra értékelt profil kell. Ha már nyitva van, akkor gyakorlatilag csak egy bat fájlt futtatsz le, azzal már kész is leszel.
-
Balzak83
senior tag
válasz
tobias40 #2611 üzenetére
Az eu rom, ha csak ben régebbit nem teszel fel, akkor már föverziót lépett, és miui 13 van rajta. Eléggé kérdőjeles, hogy mit tudsz átvinni mentéssel, talán a beállítások, sms forgalommeg a hivaslista a leg valószínűbb. Mindamellett megéri váltani szerintem, jól sikerült az új build.
-
Balzak83
senior tag
válasz
Legendas #2569 üzenetére
Nálam egy esetben nem futott le a bat fájl, amikor olyan gépen próbáltam, ahol még nem volt fent a driver, tehát nem látta a telefont fastboot módban. Az hogy a bat nyitja a terminál ablakot, vagy te nyitsz neki, nem jelent különbséget. Valami más baja lehetett. De a lényeg hogy fent van.
Nálam fent van a miui 13 + Android 12, a 30-i EU rommal jött. Eddig hibával nem találkoztam az egy nap futás alatt, aki kivárt eddig, szerintem felteheti.
Őszintén szólva nagy újdonságot nem látok eddig, új a betűtípus. És visszajött a wifi kikapcs gomb, meg a Chrome ikon újra karika és nem négyzet. De itt bevallom kifogytam.
-
Balzak83
senior tag
válasz
Zsoleszhun #2560 üzenetére
…és tényleg meggyógyult! Köszönöm a tippet!
-
Balzak83
senior tag
-
Balzak83
senior tag
A twrp nem fogja tudni. Le kell tölteni a zip fájlt, a telefont fastboot módba teszed, és a zip-t kicsomagolod egy általad választott helyre. Onnan nyitsz egy cmd vagy ps ablakot. Lesz a mappában windows alá két .bat fájl, választanod kell, melyiket kell futtatnod. Mivel te gyári romról, és nyitott(!) bootloaderrel jössz, ezért neked az kell ami formázza a data partíciót is. A másik, az dirty flasht csinál, csak akkor szabad indítani, ha alapból 11es xiaomi.eu romod van fent. Annak felrakása előtt a format data már megvolt. 20 perc alatt rámászik a rom, utána belakható a készülék!
-
Balzak83
senior tag
-
Balzak83
senior tag
válasz
Zsoleszhun #2377 üzenetére
A Mi11 után nem nagyon keres senki Mi10 pro-t. Föleg, hogy az ára annak is vészesen esik. Meg a két segédkamera upgrade-n kivül nincs sok elönye a simához képest.
-
Balzak83
senior tag
válasz
Bathorypeter #2374 üzenetére
Simán jó az ár. Sőt! Lehet, a viszonylag kevés értékelés miatt bizalmatlanabbak veled. Én pl. megnézem mindig, kitöl veszek. És visszanezem az összes eladott cuccát is. Nálad egy sincs, mert nem archiválod a hirdetést, hanem törlöd, ami szerintem hiba. Én felteném a kitakart számlát, garipapírokat, lássák mi a téma. Egyébként én most nem találom a hirdetésed, azért feladni nem kell. Ennyi az off.
A másik része a dolognak, akkora a Xiaomi termékkínalata, hogy hatalmas egy új telefon értékvesztése, főleg, hogy a "szaküzletek" meg a kinai webshopok leverik az árakat. De azt azért ne felejtsük el, hogy egy telefonban a funkciók a mézesmadzag, az anyaghasználaton alkatrészeken durván lehet spórolni. Csak az nem látszik. Ettől olcsó a poco, ropi telefonok, közepes minőségű akksival, de a nyákot, a kondikat, csatikat is megnézném egy mi10hez képest. Ezt a telót nem véletlenül lőtték be anno 300ra. Csak aki Xiaomit vesz, az irtózik a nagy számoktól.Legalábbis eddig igy volt, meggyőződésem.
-
Balzak83
senior tag
válasz
Bathorypeter #2370 üzenetére
95ért adtam el egy hete itt a PH!-n, zöld hátlapos, 256GB verzió. Extra Spigen tokkal, gari nélkül. 3an is elvitték volna.
-
Balzak83
senior tag
válasz
Black&White #2305 üzenetére
Jaja, én is nagy tokmosogató vagyok
-
Balzak83
senior tag
válasz
Black&White #2300 üzenetére
Szerintem minden nem átlatszó tok sokat ront az esztétikán (talán az Uag az egyedüli kivétel, de hát izlés kérdése). Én erre a telefonra a korábban említett liquid crystalt vettem meg, mert a gyárinál is jobban visszaadja a hátlap szolid zöld színét. Az oldalsó pereme jobban emelve van, így stabilabb a fogas is. Anyagra kissé vastagabb a gyárinál, de az éppen jó kategória. A sarkok legbuborékosak, de ez minden Spigenre igaz.
-
Balzak83
senior tag
válasz
Real_Necro #2295 üzenetére
Spigen Rugged Armor egesz jó, pontosabban jobb mint a gyári. Amazonon 10euro +7 körül van a posta. Ez itthon sem lenne olcsóbb. Viszont mivel fóliáztattál, azt esélyes hogy fel fogja tolni oldalt a tok. Nekem liquid crystal van, és magasabb az oldalsó perem, mint a gyárinál.
-
Balzak83
senior tag
válasz
Black&White #2261 üzenetére
És mit tudok tenni, hogy írjam, olvassam a tartalmát? Vagy ez twrp hiba?
-
Balzak83
senior tag
Én is a twrp-vel küzdök. Eu romon vagyok, és az custom ikonokat ki szoktam ütni a romból, mert nem tetszenek. A system/media/miuimodsicons foldert szoktam törölni, de ezt ennél a telefonnál nem tudja felmountolni a twrp. (minden más xiaomi telefonnal ment a dolog) Tudtok erre valami megoldást, esetleg adb-ből fel tudom csatolni a törléshez?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Freemail
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest