- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
dreamdancer #99 üzenetére
-1 Akkor már
"ÁFÁ-t és a vámot, azzal a +40%-kal meg már annyira nem is jó az ár"
+40%??? Látszik fogalmad sincs róla.... Az Áfa 27%-ék! A Vám 1-12% között legutóbb egy telefonra 4% vámot kot fizettem!Előtte pedig ugyan boltból rendeltem, de magánszemély adta fel és számlázta ki.
Így "csak" az áfát fizettem ki rá.Nem kell imádkozni, hogy átcsúszik e a vámon.
Azonban ezek csak kifogások, (legalább is a legtöbb része)
Mivel ha akarod rendelheted EU-s boltból is! Vagy épp magyartól akár innen a hardverapróról! Megbízható nem átbaszós emberektől. Volt akitől vettem és már gariztattam is 12 nap alatt megfordult a telefon !!!
12 nap... Az semmi. Ennyit a többi szerviz is elszarakodik a telefonommal.A dolgok onnan kezdődnek, hogy nem a kifogásokat sorolod, hanem elkezded (legalább megpróbálsz) keresni rá a megoldást.
Ha meg neki se állsz keresni a megoldást akkor meg látszik mennyire volt fontos egy dolog épen neked. -
Wajk
addikt
válasz
-1
-
joey04
titán
válasz
+1
-
djgeg
őstag
válasz
Bazz Ti egyáltalán elolvastátok amit írtam? Vagy a megértés nem sikerült? Ilyen bonyolultan írok?
Az a szürreális űbernagy baromság, hogy azért nem rendelsz mert a kínai csávó a videón dobálja a csomagokat. A Sztereotipikus, hülyeséget súroló baromság az. Mert a videón a kínai csávó dobálja a csomagokat ezért nem merek Kínából rendelni mert biztos az én csomagomat így fogják dobálgatni...
Azzal semmi bajom, mint te leírtad az ellenérveidet. Neked ezek az ellenérveid és meg is érthető!
Az viszont nem, hogy valaki egy videó alapján sztereotipizálja az összes kínai csomagküldő szolgálatost és ezért nem rendel!(#102) blade zte
Sajnos ezt hívjuk fogyasztói társadalomnak :|
-
blade zte
őstag
válasz
Hát nekem speciel azt árulja el, ha elromlik, hogy egy nagy sz*rt kaptam, amit 10 dolcsiért tolnak tömegesen a gyárból, amit ha 100x cserélnek, még akkor is van belöle bevételük. És itt pl. az iphone-ra is célzok a maga 200 dolcsi alatti gyárt költséggel. Pazarlás "zöld" szemmel nézve, nem minöségi, és még rosszul is érzed magad ettöl. Persze, eladnak 20milliót xy-ból, de a következöre jópáran elpártolnak, ha ezt csinálja. Persze sokan vakon járnak a világba, és csak a tévére nyitják a szemük. (Na persze a gyárt költs azt is mutatja, milyen olcsó "prémiumot" készíteni. Egy 10 dolcsival drágább ház a samuhoz képest,+ egy 10 dolcsis luxus-doboz, és kész is van. És persze ez minösíti a samut is.)
A felsorolt gondok egy részére meg keresd fel pl. A xiaomi m2 topicot, meglátod, a elsö kettöre van megoldás, a 3.-nál meg talán tapasztalatok is. A 4. tényleg igaz, föleg, hogy unibody.
Nem, csak vállalkozó kedvü. Ezek viszik a világot elöre.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
dreamdancer #83 üzenetére
Hát az ilyen videók láttán nekem is hasonló aggályaim merülnek fel a Kínából történő rendelést illetően. Pedig én is gondolkoztam a 6030D előtt, hogy valami csodatelót kéne rendelni onnan, de a gari meg az ilyen hozzáállás kicsit elriasztott.
-
bagkri01
őstag
válasz
dreamdancer #83 üzenetére
Akkor olvasgass a fórumokon, kellemesen fogsz csalódni.
-
alfaromeo33
aktív tag
válasz
dreamdancer #68 üzenetére
Amit ember rakott össze azt ember is szereli. Egy mobiltelefonszerelőnek dúrva ha nincs hozzá szerszáma, nem világűrből jöttek az alkatrészek hanem ahonnan a másik gyártó is veszi. Van vmennyi rálátásom mert mobiltelefonszerelőnek tanultam pesten!
Akkor 2 itthon ismertebb márka amit ne vegyél mert befürödtem a szervizével: MyAudio, Samsung.
-
alfaromeo33
aktív tag
válasz
dreamdancer #58 üzenetére
E-bay
Rendelsz egy kijelzőt és belerakod vagy rakatod.
Amúgy egyik-másik hazai garit is jobb ha hagyjuk. Volt már pár vérlázító gariztatásom itthon! -
bagkri01
őstag
válasz
dreamdancer #58 üzenetére
Nagy kaland kb 3k-ért visszamegy kínába, fele áron kicserélik a kijelzőt és postán visszaküldik, mindezt általában megcsinálják egy hónap alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest