- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagkri01
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #88 üzenetére
Nem hiszem, hogy kint minden rakodó munkás ilyen, biztosan nem kapta meg a napi rizs adagját.
Na meg honnan tudjuk, hogy nem zoknik voltak a dobozokban. Nem hiszem, hogy a műszaki dolgokkal így bánnak, mivel a kínai garanciáztatások kb 60%-a abból áll, hogy nem javítják a terméket hanem egyszerűen kicserélik egy újra az egészet. Kicsit deficites lenne az üzlet ha ez lenne kint a tendencia.
Olyan ez mintha az apple júzerekről azt állítanánk, hogy ők biza csak olyan almát vesznek meg amibe már van egy harapás, mert az aztán innováció. -
djgeg
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #92 üzenetére
Ez normális kifejtése az aggályaidnak? "Hát az ilyen videók láttán nekem is hasonló aggályaim merülnek fel a Kínából történő rendelést illetően. " EZ?
Ember... 1 ilyen videó láttán nem rendelsz? Egy videó alapján az interneten? Ez normális aggálykifejtés?
Ha ez szerinted normális, és ez normális aggálykifejtés akkor nincs miről beszélgetnünk.Semmi bajom azzal, ha valaki nem vállal kockázatot! Akkor írd azt, ne azt baszus, hogy nééé má Itt egy videó amin a kínai csávó dobálja a csomagokat. Naaa én ezért nem rendelek...
Ezt, hívják úgy hogy sztereotípia... Ami még nem is tapasztalás útján jött létre benned, hanem egy videó alapján a neten. Pont ugyan olyan szürreállis volt mint amiket én írtam Oroszországról, vagy épp Amerikáról, vagy mit tudom én még hány ország lakójáról, akikről videók keringenek a neten.
Az összes ázsiai okos. Az összes orosz puszta kézzel medveölő vodkát intravénásan fogyasztó vadállatok. Az összes mexikói nagy sombrérós takót zabáló szappanoperát bámuló barom.
És végül az összes kínai pakoló munkás olyan mint a videón látható és én ezért nem rendelek Kínából.Totál reális, totál valós hozzáállás.
(Ha megértenéd amit írok már 3X már nem tudom hogyan írjam körbe, akkor felfognád nem az a bajom, hogy nem rendelsz Kínából... szíved joga, semmi baj ha nem vállalsz kockázatot ilyen téren. Kra nem érdekel.
Az viszont annál inkább, hogy linkelsz egy videót és kb arra fogod, hogy látod a kínai dobozdobálót? Na ez elriasztott Ezért nem rendelek.)Ha a neten látott videók alapján riadnék el a dolgoktól, ki se mozdulnék és még véletlenül se hagynám el az országhatárt.
Fejtsd ki normálisan a véleményedet írd le, hogy utána jártál, stb stb, de ne egy videóra fogjad már...
-
djgeg
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #88 üzenetére
Ti normálisak vagytok? Komolyan? Akkor ne menjek Oroszországba, mert ott csak őrült autósok vannak? Ne menjek Amerikába mert ott csak 200 kg és M4 el a kezében rohangáló lövöldöző amerikaiak vannak?
Aztán ne rendeljek Kínából mert Kínában az összes rakodó melós olyan mint az előző csávó? 1 Milliárd ember közül mindegyik rakodó munkás olyan... Nem egyedi eset neeeem Mindegyik.Isten barmai... Azért már komolyan.
Nézegessed az internetet, találj egy videót és győzd meg magad, hogy ne rendelj k jó áron valamit biztonságosan. Ilyen "okos" embereknek amúgy se kell ilyen. Több jut mi "hülyéknek" majd mi használjuk egészséggel.Ha nem tetszik vagy csak picsogni, lehet, hogy jajjj már Kínából rendelni? Pfujjj...
Inkább maradjatok csendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest