- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Szóval az a hülye, aki boltban, a bevált, vásárlói panaszra több mozgási területet adó úton szerzi a cuccait. Haggyámá', ha ti szerettek Kínából orosz rulettezni egy százezres kütyün, az a ti dolgotok... de nem szóljátok már le azokat, akiknek ez nem fér bele.
Cirka 120 km? Nekem cirka 600 km oda-vissza Pest... majd fel fogok vonatozni egy XY cuccért, aminél a helyszíni szemlén kiderül, hogy karcos, GPS hibás, vagy mittomén.
-
atike
nagyúr
Abszolút nem kötekedni akarok, de én szívni még eddig csak a "noname" cuccokkal szívtam gariztatás miatt.
Ha bármi itthon vásárolt, márkás vagy "márkás" cuccot kellett gariztatni (eddig legalábbis) pozitív a tapasztalat...
Telefontól, hajsütőig elég sok minden volt...
És igen, volt már olyan, hogy Kínából vásárolt tabletet kellett segíteni havernak visszaküldeni meg ilyenek - na az tortúra... A vége jó lett, mert cserélték, de több mint 6 hétbe került, meg a postázás, meg 6 heti Sanax...
-
dreamdancer
őstag
Na jó, ha már ilyen szépen és sarkosan fogalmaztad meg a véleményedet, akkor én is azt teszem.
A Kínából való rendelésnél
- semmilyen jogszabály vagy hatóság nem véd téged a webshoppal szemben, ha valami gond adódik, egyszerűen nincs kihez fordulni
- semmi sem garantálja, hogy a pakk simán átsiklik a vámon és nem verik rá az ÁFÁ-t és a vámot, azzal a +40%-kal meg már annyira nem is jó az ár
- ha valami baj és gariztatni kell, küldheted vissza Kínába a cuccot és reménykedsz, hogy szerintük is a készülék a hibás és nem tetted tönkre, mert kábé nincs kivel vitatkoznod
- ha nem garis javításra lenne szükség, túrhatsz alkatrészt a neten vagy kereshetsz kínai szervízt, ha tudod, előre tisztázod a költséget aztán vársz és reménykedszSzerinted azért nem vagyok normális a fentiek miatt, mert egy csomó embernek nem volt gondja? Ez mekkora logika! Akkor elárulom, hogy nem az mutatja a rendszer milyenségét, ha megjön a cucc, ha nem romlik el, hanem ha gond van (ami a sarki boltban vett telefonnal is bekövetkezhet), akkor azt hogyan lehet kezelni és intézni. Persze kiindulhatsz abból, hogy mivel a haver nem törte el a lábát sieléskor, akkor te sem fogod, ergo biztosítást is felesleges kötni.
A te "nem kell izgulni, az nem lehet, hogy valamivel gond lesz, ez egy tökéletes világ" hozzáállásod az, ami, mondjuk úgy, fura.
-
FіkuszKukіsz
őstag
Nem tudom mit rugózól azon a videón? Belinkeltem egy kinai csávót aki dobálja a dobozokat. A videó egyébként egy olyan blogról származik, amit egy kinában élő magyar szerkeszt. Ajánlom olvasásra, ha kell elküldöm a linket. Asszem neked is kialakulna ezek után valamilyen sztereótipiád. Ami egyébként nem valami rossz dolog, mint ahogy te próbálod itt lefesteni. Mert akinek nincs az vagy hazudik vagy festi magát. Még a magát legtorelánsabb egyénnek is van. Csak nem meri bevallani. Na ennyit az off-ról. Én nem vagyok hajlandó többet ezzel foglalkozni. Csak arra kérlek, ha normális stílusban ír valaki, akkor normálisan is válaszolj.
Na megyek eszem egy kis kínait.
-
FіkuszKukіsz
őstag
Nem tudom, de én úgy gondolom normálisan írtam le az aggályaim. Aki bunkó módra támadólag lépett fel az nem én vagyok. Azt hiszed nem néztem utána a Kínából történő rendelés tapasztalatainak? Van rá külön fórum és átnyálaztam. De nem csak itt ha nem máshol is. Azért az elmondható nem minden rózsaszín.
MIért nem tudod elfogadni, hogy van ilyen meg olyan ember? Van aki hajlandó kockázatot vállalni, van aki nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest