- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
FіkuszKukіsz
őstag
Nem tudom mit rugózól azon a videón? Belinkeltem egy kinai csávót aki dobálja a dobozokat. A videó egyébként egy olyan blogról származik, amit egy kinában élő magyar szerkeszt. Ajánlom olvasásra, ha kell elküldöm a linket. Asszem neked is kialakulna ezek után valamilyen sztereótipiád. Ami egyébként nem valami rossz dolog, mint ahogy te próbálod itt lefesteni. Mert akinek nincs az vagy hazudik vagy festi magát. Még a magát legtorelánsabb egyénnek is van. Csak nem meri bevallani. Na ennyit az off-ról. Én nem vagyok hajlandó többet ezzel foglalkozni. Csak arra kérlek, ha normális stílusban ír valaki, akkor normálisan is válaszolj.
Na megyek eszem egy kis kínait.
-
FіkuszKukіsz
őstag
Nem tudom, de én úgy gondolom normálisan írtam le az aggályaim. Aki bunkó módra támadólag lépett fel az nem én vagyok. Azt hiszed nem néztem utána a Kínából történő rendelés tapasztalatainak? Van rá külön fórum és átnyálaztam. De nem csak itt ha nem máshol is. Azért az elmondható nem minden rózsaszín.
MIért nem tudod elfogadni, hogy van ilyen meg olyan ember? Van aki hajlandó kockázatot vállalni, van aki nem.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
dreamdancer #83 üzenetére
Hát az ilyen videók láttán nekem is hasonló aggályaim merülnek fel a Kínából történő rendelést illetően. Pedig én is gondolkoztam a 6030D előtt, hogy valami csodatelót kéne rendelni onnan, de a gari meg az ilyen hozzáállás kicsit elriasztott.
-
FіkuszKukіsz
őstag
Ez nagyon Lumia 920 -ra hajaz. Egyébként bejövős!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged