- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
válasz
dreamdancer #99 üzenetére
Hát nekem speciel azt árulja el, ha elromlik, hogy egy nagy sz*rt kaptam, amit 10 dolcsiért tolnak tömegesen a gyárból, amit ha 100x cserélnek, még akkor is van belöle bevételük. És itt pl. az iphone-ra is célzok a maga 200 dolcsi alatti gyárt költséggel. Pazarlás "zöld" szemmel nézve, nem minöségi, és még rosszul is érzed magad ettöl. Persze, eladnak 20milliót xy-ból, de a következöre jópáran elpártolnak, ha ezt csinálja. Persze sokan vakon járnak a világba, és csak a tévére nyitják a szemük. (Na persze a gyárt költs azt is mutatja, milyen olcsó "prémiumot" készíteni. Egy 10 dolcsival drágább ház a samuhoz képest,+ egy 10 dolcsis luxus-doboz, és kész is van. És persze ez minösíti a samut is.)
A felsorolt gondok egy részére meg keresd fel pl. A xiaomi m2 topicot, meglátod, a elsö kettöre van megoldás, a 3.-nál meg talán tapasztalatok is. A 4. tényleg igaz, föleg, hogy unibody.
Nem, csak vállalkozó kedvü. Ezek viszik a világot elöre.
-
blade zte
őstag
Amikor ilyen cégek dolgait veszik, akkor mindig arra gondolok, hogy ö is ugyanabban az iparágban árul telefont, ö neki érdeke, hogy a másiknak rosszabb legyen. Vagyis ilyenkor már tudom, hogy nem számíthatok jobbra annál, amit a saját telóikba raknak. A sony kamerában mindenesetre nem bízom.
-
blade zte
őstag
válasz
DeathAdder #48 üzenetére
Én az lg nevét láttam.
Ez igaz, gusztustalan drága ezekhez képest a többi, mégha annyira nem is érzékeljük ezt, amikor megrendeljük,"hála" a járulékos költségek tompító hatásának. Nomeg az értékesítés: Eltérek most a hatékonyságtól (bár ha nagyon ismert cég tenné ezt, akkor is müködne), de a samsung kiad szerintem minimum egy tucat fajta pl. S4 készüléket európában, amiket egyeztet a szolgáltatókkal, marketingel minden nyelven, és gariztat külön országonként. Az oppo (ahogy a xiaomi is, csak (még) ugye nincs eu-ban) fog egy raktárat, feldob egy weshopot, nyit egy kicsi garanciáztató irodát, és egyetlen fajtát árul a telefonból, ami mindenkinek megfelel. És házhoz küldi ingyenes futárszolgálattal pár napon belül. LOL
Ja, és a xiaomiról mellesleg azt olvastam, hogy nincs marketingköltsége.
-
blade zte
őstag
Ha nem akarsz egyenesen étkezöasztalt, ne is gondolj az n1-re: 5,9 hüvelyk.
Atike: ez az egyik, és a másik, hogy tegra 4-el is jön. Érted, ha a tegra 4-et bírja annyi ideig, hogy beletették, mi lesz az s800-al?
Különben már simán meg lehetne csinálni, hogy pl. 1ghz-ra veszed le az órajelet a 2,3-ról. Szerintem úgyis ugyanolyan gyors marad.
-
blade zte
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest