- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfaromeo33
aktív tag
Vettem egy Samu mosógépet. Költözéskor lehullott szegény és biza pofára. Ez nem garanciás szerviz, de a helyi Samsung szervizt kerestem fel a dologgal mert megzakkantak a programok egy az eséstől behalt gomb miatt. Kijött a csóka, megállapította, hogy tényleg a gomb a xar. Naháát! Kérdem hogy mennyi lenne a gomb csere? Ekkor közli, hogy 30-35ezer.
Néztem bután. Egy gomb? Nem, nem a gomb, mert gombot nem lehet cserélni csak komplett panelt. Hmmm!!
Másnap szétkaptam, bementem egy elektronikai szaküzletbe és 1500ért vettem egy oda illő kapcsolót, kicseréltem és jobb mint új korában. Ennyit a márkaszervizről. -
alfaromeo33
aktív tag
válasz
dreamdancer #68 üzenetére
Amit ember rakott össze azt ember is szereli. Egy mobiltelefonszerelőnek dúrva ha nincs hozzá szerszáma, nem világűrből jöttek az alkatrészek hanem ahonnan a másik gyártó is veszi. Van vmennyi rálátásom mert mobiltelefonszerelőnek tanultam pesten!
Akkor 2 itthon ismertebb márka amit ne vegyél mert befürödtem a szervizével: MyAudio, Samsung.
-
alfaromeo33
aktív tag
válasz
dreamdancer #58 üzenetére
E-bay
Rendelsz egy kijelzőt és belerakod vagy rakatod.
Amúgy egyik-másik hazai garit is jobb ha hagyjuk. Volt már pár vérlázító gariztatásom itthon! -
alfaromeo33
aktív tag
válasz
Oppenheimer #56 üzenetére
Amennyi ideje minden Made in China, azóta már komplett kitanított gárdák vannak akik a nagyoknál tanultak. Ezek a telefonok semmivel nem rosszabbak mint a neves cumók! Az Oppo, Meizu, Xiaomi, ezek simán ott vannak azon a szinten minőségben mint a nagy gyártók, csak itt nem fizetsz ki plusz 50-60kilot azért mert xy van ráírva.
Azt elismerem h innen körülményes gariztatni, de nekik helyben nem és ezért nem a telefon a hibás.Amúgy nekem minden kínai amin a Made in China szerepel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Death Stranding (PC)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest