- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
Január 20-tól elkezdenek szabadságra menni a Kínaiak, szóval addig érdemes bármit is rendelni.
-
Rawulf
őstag
válasz
tupacamaru #191 üzenetére
PÜ
-
Rawulf
őstag
válasz
tupacamaru #192 üzenetére
Gyanús, hogy 60napot adtak meg a szállításra.
-
Rawulf
őstag
A Tegra4-es már rendelhető.
-
Rawulf
őstag
válasz
Janesz1981 #186 üzenetére
Akkora az érdeklődés, hogy Januárig képtelen a Xiaomi kielégíteni az igényeket. Én úgy hallottam minden negyedik Snapdragonra jut egy Tegra, de hamarosan kiderül, ahogy jönnek a bemutató cikkek.
-
Rawulf
őstag
válasz
tupacamaru #183 üzenetére
Nem. Már elkezdték forgalmazni a Snapdragon verziót is.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/elkapkodtak_a_kinai_csodatelefont.190511.html
Ez a hír csomó helyen kinn van. Kínai barátom is megerősítette.
Legyárt X mennyiséget a Xiaomi. Eladja, utána megint legyárt egy előre tervezett mennyiséget.
-
Rawulf
őstag
válasz
tupacamaru #181 üzenetére
Az én információim szerint továbbra is csak szerencse kérdése, hogy melyik kereskedő tud lecsapni a megfelelő időben pár darab (inkább 1db) Mi3-ra vagy JiayuG5-re.
-
Rawulf
őstag
válasz
Janesz1981 #164 üzenetére
Az ellenállása milyen ip besorolású? IP67 esetleg?
-
Rawulf
őstag
válasz
Janesz1981 #160 üzenetére
És különben is ez egy Xiaomi topik.
-
Rawulf
őstag
Következő hónap elején nagy nemzeti ünnep van Kínában.
Október 8-10 körül várok infót a kínai barátomtól Mi3 ügyben.
Az biztos, hogy első körben "le kell fizetni" azokat a szerencsés kereskedőket, akik szerezni tudnak, hogy ne adják el másnak. Előzetesen ezt a választ kaptam. -
Rawulf
őstag
Én a magam részéről innentől már csak a Xiaomi Mi3-ról szeretnék itt olvasni, és én kérnék elnézést ha egyedül vagyok ezzel az igényemmel...
Ne kelljen már mindegyik telefonos topikban csak a vámról, boltokról, garanciáról és csupa off-ról olvasnom.tipuka: A Xiaomi eddig szigorú menetrend szerint gyártott, azaz nem foglalkozott az igényekkel, hanem legyártott egy előre kijelölt darabszámot egy meghatározott időre. Kinyitotta a webshopot és ha elfogyott a legyártott mennyiség, akkor le is zárta. Xiaomi-nál ezért nem látom az értelmét a pre-sale-nek.
Akik pedig megszerzik az elején, azok bolondok lennének olcsón eladni, ha 2x annyiért is el tudják adni. -
Rawulf
őstag
válasz
Janesz1981 #126 üzenetére
A magam részéről, ha érdemi infóm lesz, akkor jelezni fogom itt.
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
"The M3 test phone will release in September 10th, about 500 pieces (less people can get it).
In October it will start release in its public web, and the lucky people can shoot one." -
Rawulf
őstag
válasz
blade zte #52 üzenetére
Szubjektív vélemény, de:
1., Kamerát japánoktól vesznek (sony): jogos, mivel kínai gyártók még nem tudnak optika ügyben versenyezni velük.
2., Üveget is külföldről vesznek: Dragontrail, Gorilla... nos ezek se kínai cégek.
3., Kijelző ügyben is mit össze nem vergődött tavaly a Jiayu a G3 telefonnál. -
Rawulf
őstag
Tényleg nem kell bajlódniuk a marketinggel.
Kiteszik ciklusos időközönként, hogy na emberek ennyi darab van, kinek kell... amint elkapkodják (fél perc), köszönjük az érdeklődést, pápá!
Másik variáció, ami például az UMI X2 telefonnál is volt, hogy felvettek akármennyi rendelést, de várólista alapján gyártották le, azaz be lehetett fizetni a gyárnak a telefonra, de kb. 2 hetet kellett a gyártásra várni.Xiaomi-nál nagyon lutri addig előrendelni, amíg nincs.
A többi telefonra is csak akkor érdemes szerintem, ha már befogad a gyártó rá előjegyzést. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged