- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
Van persze
Csak sokan azt hiszik csak mert "itthon" garancia, akkor majd minden szépen megy majd és ezt összehasonlítják egy kínai garanciáztatással. Kis pénzért ugyan ott vagy. Ami vissza jön az árkülönbségből bőven.
Amúgy már nagyon várom mikor lép más piacokra is a Xiaomi!
Nagyon jó kis gyártó nagyon elkapta a fonalat és jön fel mint a talajvíz! Remélem Világ szinten beindul és még pár társa.
Nyomják csak le az árat, Túlságosan el vannak kényelmesedve a nagyok. 50-100-200% kos haszonkulccsal ! -
djgeg
őstag
Bezony... Sokak beszélnek itt a nehézkes külföldi gariztatásról... Amikor itthon se ép rózsás a helyzet.
Én személy szerint szívtam már Sony, Samsung(telefon és egyéb eszköz), iPhone(T-mobile), Panasonic, AEG, szervizekkel is!
Olyan "szervízekről", vagyis olyan gyártókról akiknek nincs is idehaza kirendelt, vagy parner szervíze. Pl Acer és társai. ne is beszéljünkPostázgattam én már hetekig laptopot európa 3 szegletébe.
" te "nem kell izgulni, az nem lehet, hogy valamivel gond lesz, ez egy tökéletes világ" hozzáállásod az, ami, mondjuk úgy, fura."
Ezt meg nem tudom, honnan vette az úriember de nem írtam semmi ilyet xD
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Azt hittem ez a 16 GB elírás, és csak 32-es és 64 Gbyte-os lesz belőle. Nekem speciel a 16 kevés a 64 meg már sok, hacsak nem "gombokért" fogják adni.
Oppenheimer
Háát, Windows Phone után nagy váltás lesz, főleg, ha előtte nem volt még Android-os telefonod.(ha pedig volt, akkor nem értem, hogy lett WP-s. Na, mind1 is
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest