- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Uff amikor télen eladtam a Note-t egy csávó 200 km-t utazott le Szegedre és vett ki szabad napot, csak azért, hogy személyesen vehesse át.
Mondom neki erre semmi szükség tényleg, feladom postán, nem is kérem, hogy utaljon előre, 30+ 0- értékelésem van a fórumon, meg már valamilyen rangom is, de nem ő ragaszkodott, hogy lejön érte.
Nekem annál jobb volt, előbb elkapom az árát, meg gondoltam biztosan vannak még ilyen konzervatív emberek, akik szeretik látni, hogy mit vesznek. Meg az árban benne volt egy 32-es class 10-es sd kártya is, garanciával mindennel...Hát nem így volt, egy zacskóval a kezemben vártam, és amikor megérkezett a csávó le sem kezelt velem, nem kérdezett egy mukkot sem mondván már mindent megbeszéltünk a fórumon. A kezembe nyomott egy halom pénzt, odaadtam a zacskót, bele sem nézett, hogy egyáltalán mobildoboz van-e benne, vagy egy féltégla, nagyon idegesnek tűnt, aztán sarkon fordult és csak annyit mondott "köszi szia"
gondoltam magamban még a postás is jobban megérdeklődi a csomag tartamát, mielőtt feladom xd
-
djgeg
őstag
Most komolyan ezen vitázol?
Ki szólta le őket??? Értelmetlen szarságra szóltam be. Ha visszaolvasnál. Arra, hogy egy videó alapján nem rendelsz Kínából az baromság.
Mindenki annyi kockázatot vállal be amennyit akar! És nem a kínából rendelni hajlandók kezdték rá most is ezt az egészet!!!!
Hanem azok akik azért nem rendelnek mert nem mernek vagy nem akarnak xy ok miatt. Ennyi!! Olvass vissza és meglátod ki kezdte e "nem szóljátok már le azokat"-témát(BTW 120x2=240 km)
Azért hátráltam vissza mert megláttam az eladót. Nekem az is fontos, hogy normális legyen az eladó személye élőben is. Pl nem eszek egy olyan étteremben (sőt nem is rendelek) ami élőben nem felel meg az igényeimnek. Ennyi. (és inkább nem vállalom be a "szalmonella" lehetőségét xD Inkább utaztam egyet )Ha te nem tudsz találni hardveraprón megbízható eladót akkor ez van, de "ne szóljátok már le azokat" akik meg igen
-
djgeg
őstag
Most komolyan ezen kötekszel?
Utaztam én már 100 e Ft monitorért és hátráltam vissza (cirka 120 km et)!! Szencségeltem is...
Amúgy rendeltem is már... kb a cuccok 20% kát de akkor is egy normális értékelt nem ujjonc meg tag meg 0napos, mit tudom én emberektől.
Ha odafigyelsz nem vernek át... legalább is lecsökkented a lehetőségét. Ha meg még is átvertek akkor lehet belőle tanulni!
Ha ez megvan akkor már az emberen múlik, hogy van e olyan hülye, hogy elköveti ugyan azt a hibát vagy tanúl belőle. -
djgeg
őstag
Mert vagyok olyan, balfasz, hogy valami értékeletlen újoncnál vásároljak? Ja várjál mégse!
Érdekes, hogy bőven használom már évek óta a hardveraprót, full gépeket raktam össze laptopot vettem, vinyókat mindent,(Plusz kínai telefont) és még egyszeresem vágtak át!!!
Vajon miért van ez? Mert meg tudom válogatni, kiben lehet megbízni itt és kiben nem...
Nem egyszerű, volt már, hogy személyes találkozón hátráltam vissza az üzlet elől látva az eladót.Ezek után szerinted telefonnal így járnék? Amikor sokkal nagyobb értékben vásároltam már itt?
Persze lenne aki járna, de az nem csak ebben járna ilyen pórul, ha ezt is benézné...Ennyi erővel mennyivel jobb az online meg kis lószar GSM, boltok? Amiket előszeretettel használ rengeteg ember? Ugyan az. Értékeletlen "újonc" kategória. Ki tudja meglesz e még a cég ha gariztatni kéne.
Van aki odafigyel hol vásárol, van aki meg nem ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged