- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
No, nekem pont fordított tapasztalataim vannak. Notebookomat kb rosszabb állapotban kaptam vissza másfél hónap után "javítva", aztán megtagadták a további javítást, a fogyasztóvédelem meg csak a boltot tudja baszogatni, aki eladta nekem, a szerviz meg fütyül rá. Telefonnál dettó, ott végül sikerült kiegyezni pár hét után cserében, de nem kevés utánajárás és telefon. Háztartási gépnél esélytelen, bármilyen gyártóról legyen szó, ha valami elromlik, csak magadra számíts! A kínai cuccok ehhez képest felüdülés: becsavarod bubifóliába, berakod egy dobozba, kb 3000Ft-ért megy ki, 3 hét és itt az új. Nem javítják, nem hekkelnek, adják az újat. Egyéni tapasztalat, de egy Xiaomi-ban százszor jobban megbízom, mint egy Samsungban vagy Acerben vagy Indesitben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest