Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
Bezony... Sokak beszélnek itt a nehézkes külföldi gariztatásról... Amikor itthon se ép rózsás a helyzet.
Én személy szerint szívtam már Sony, Samsung(telefon és egyéb eszköz), iPhone(T-mobile), Panasonic, AEG, szervizekkel is!
Olyan "szervízekről", vagyis olyan gyártókról akiknek nincs is idehaza kirendelt, vagy parner szervíze. Pl Acer és társai. ne is beszéljünkPostázgattam én már hetekig laptopot európa 3 szegletébe.
" te "nem kell izgulni, az nem lehet, hogy valamivel gond lesz, ez egy tökéletes világ" hozzáállásod az, ami, mondjuk úgy, fura."
Ezt meg nem tudom, honnan vette az úriember de nem írtam semmi ilyet xD
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest