- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
Mert vagyok olyan, balfasz, hogy valami értékeletlen újoncnál vásároljak? Ja várjál mégse!
Érdekes, hogy bőven használom már évek óta a hardveraprót, full gépeket raktam össze laptopot vettem, vinyókat mindent,(Plusz kínai telefont) és még egyszeresem vágtak át!!!
Vajon miért van ez? Mert meg tudom válogatni, kiben lehet megbízni itt és kiben nem...
Nem egyszerű, volt már, hogy személyes találkozón hátráltam vissza az üzlet elől látva az eladót.Ezek után szerinted telefonnal így járnék? Amikor sokkal nagyobb értékben vásároltam már itt?
Persze lenne aki járna, de az nem csak ebben járna ilyen pórul, ha ezt is benézné...Ennyi erővel mennyivel jobb az online meg kis lószar GSM, boltok? Amiket előszeretettel használ rengeteg ember? Ugyan az. Értékeletlen "újonc" kategória. Ki tudja meglesz e még a cég ha gariztatni kéne.
Van aki odafigyel hol vásárol, van aki meg nem ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest