- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dava
tag
Nem csúszós, nagyon szép és jó a fogása. Én egyszer leejtettem, azóta van az egyik sarkán egy kis 'horpadás' féle, olyan mintha picit megolvadt volna a fém. Szerencsére kicsi, csak akkor látszik ha nagyon megnézed. Szerintem elég jól kibírta az esést (konyhakőre...).
petrson: bocs hogy csúszik a kép, tegnap nem voltam végül otthon. Ma este igyekszem felrakni.
-
petrson
senior tag
Miért lőtted ki a RAM miatt? Mindenre elég.
Mi3-hoz képest első sorban kompaktabb, aki először vette kézbe el sem hitte hogy 5 colos a kijelző - Mi3-nál meg azt hitték 5,5-ös, sajnos ott a káva bezavar. Sokkal kényelmesebb kézbe venni, és sokat dob rajta, hogy fém kerete van, gyönyörű a készülék. Szerintem szebb képeket lő, mint a Mi3. Egyedül az NFC hiánya az, ami felróható, de én ezt Mi3-on sem használtam ki. -
petrson
senior tag
Én egy IMAK christal tokot rendeltem rá, pont ma jött meg, jól illeszkedik és remekül véd szerintem. Jól is néz ki rajta, szerintem érdemes venni rá, egy ilyennel meg a fa hátlap is jól látszik. A fém keret nem csúszós szerintem, a sérülékenységről meg szerencsére egyelőre nem tudok mit mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest