- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
No ez az utolsó "mellékletem".
Ha nem hardverhiba, csak elszállt az aboot partíció...
...a "csaknagyfeketeség" állapotból nekem ezen kínai leírás alapján sikerült a Mi Note és a Mi Max készüléket visszahoznom az életbe:
http://www.miui.com/thread-3391177-1-1.htmlNeked (meg anno nekem is) ettől a sortól kell végrehajtani:
打开磁盘模式工具:
szóval nem az elejétől...mindezt mindenképp teljes feltöltés után.A másik megoldás: felvenni a kapcsolatot acaca68 kollégával, ha ő nem éleszti újra, akkor senki.
-
mizoli
addikt
Nálam a hibás akku okozott mindenféle fura problémát. Nagyon nem volt egyértelmű, hogy szoftveres, vagy hardveres a hiba. Pl. fastboot romok látszólag csont felmentek, aztán sehol nem volt a rendszer. Vagy pl. időnként ment a TWRP, időnként csak a fastboot mód. Látszólag töltődött az akku is.
-
Milestone2
nagyúr
Amíg fut a számláló a MI FLASH-en belül, nincs baj. [Nálam 6 és fél órás volt a leghosszabb MiFlash...] Flesselés közben tilos becsukni, bezárni de még lerakni alulra se nagyon. Én még mást műveleteket sem csinálok MiFlash közben, nehogy bezavarjon (mert mint tudjuk, csak szóban multitask a winfos)
-
Milestone2
nagyúr
NEM. A MiFlash 2 módban látja a telefont. Fastboot és Emergency Download módban.
Mi Note és Mi Max készülékemen 2x volt ilyen "csakfeketeség" állapot. Elszállta aboot partíció esetén.
Egy kínai leírás alapján tudtam életet lehelni bele megkísérlem majd azt a leírást is előkeresni. -
Milestone2
nagyúr
http://bigota.d.miui.com/8.1.25/cancro_global_images_8.1.25_20180125.0000.00_6.0_global_663d4005b9.tgz például ezt.
Én Cancrohoz már rég a kínai MI PC suite-t használom.
Nem kell kibontani a TGZ-fájlt. Csak Flash aztán kész...De persze, ez is csak akkor működik, ha a telefon hardverileg rendben van.
Mivel a Csncro fejlesztése leállt, így TISZTELET AZ EGY-KÉT FANATIKUS KIVÉTELNEK, már nem MIUi-t használunk a Mi3/Mi4-en ..
-
Tomi_Ohl
veterán
Elég fontos lenne, hogy vagy fastbootba, vagy recoverybe be tudj lépni. Csak úgy tudod helyrehozni. Olyanról is hallottam már téglásított telefonnál, hogy fastbootban teljesen fekete maradt a képernyő, de attól még felismerte a számítógép. Valahogy ezt kéne elérni nálad is. Driverek biztos rendben vannak? Windows 10 alatt ki kell előtte kapcsolni a driver-aláírás megkövetelését, ez megvolt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Cyberpunk 2077
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest