- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
válasz
mizoli #26045 üzenetére
Tudom, hogy szamodra ez szentsegtores
De en igy szeretem. Pont azert vettem Xiaomi-t, hogy meglegyen ez a iOS/Android vegyesvagott erzes (Az iOS-bol jon az "egyben van" erzes, az Androidbol pedig a szabadsag
)
Ha mokolos lennek, vennek valami olyan markat, ami ismertebb es tennek ra pl CM-et,..
Volt amugy ilyen idoszakom, a ZTE Blade, el meg az Amoi-al, ezt csinaltam. De valahogy meguntam, most az official erzes jon be
Amugy ha tudnad... en folyton engedelyezem minden app-ban, ha rakerdez, h kuldjek-e nevtelen ertesiteseket, segitsem-e a fejlesztok munkajat stb...
Ill az osszes felho, stb... szolgaltast hasznalom, minden fenykepem a google fenykepekben van stb...
Eddig meg nem kopogtatott a CIA...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #25971 üzenetére
A mozira mondták már
Angolra állítva kicsit más a kérdés is.
Nem tudom, hogy lenne egyszerűbb... Végülis így is vannak célok, csak kisebbek.[KgP].Robot osztom Mr.C véleményét.
Más: van egy jó hírem meg egy rossz.
Kezdem a jóval: úgy tűnik, a mai globalban végre rendes magyar nyelv van.
A rossz: így FC-zik a systemui, tehát használhatatlan. Viszont valamit a formátumokról ír, lehet, hogy magyar nyelv + angol dátum formátum jó lenne... Később kipróbálom. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #25967 üzenetére
Ilyen mindenes alkalmazás, konkrét célja nincs, csak ismerkedem a dologgal. Ennek megfelelően tökéletesen material és sok easter egget rejtettem el benne.
Ha érdekel, itt a legújabb kész verzió: [link]
Halkan megjegyzem, Chrome böngészőt ajánlok mellé (Chrome custom tabs integráció miatt), de tudom, hogy te nem vagy vele jóban.
Ha már KK-n voltam, ki akartam próbálni az akkori PA-t. Nos, status 7-et írt telepítés közben (cant install older package on top of newer) teljes wipe után is, úgyhogy - backup híján - sideloadoltam a legújabb publikus Global béta MIUI-t. Elvileg holnap kapok frissítést, azt megvárom, remélem lesz már benne rendes magyar nyelv. Ha nem, akkor szerintem felteszem az új Blisspopot. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #25965 üzenetére
Jól gondolod
Nosztalgiázás, meg fejlesztés céljából tettem fel... Az alkalmazásom nem működik 4.4-en amióta vector drawable-ket használok, most meg találtam hozzá egy leírást, amivel talán meg lehetne csinálni. Meglátom mi lesz holnapig, aztán megy fel a globál beta MIUI (hogy visszakerüljön az új baseband) és megint elég volt a #holoyolo-ból egy évre. -
mizoli
addikt
válasz
mizoli #25849 üzenetére
Oóó...
Ez az új RR. Előbb az előző verziót linkeltem.Dirty flasht csináltam, annyi látványos változás van, hogy ismét 100% az alapértelmezett rezgés, de most nem lehet állítani.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #25810 üzenetére
5.1.1
Úgy hallottam, nem is lesz Marshmallow, hanem egyből Nugát jön majd.
Egy próbát megér ez a Flyme 5, nem rossz. Ugyan már nincs meg az az egyedi beállítások menü, helyette olyan van, ami úgy néz ki, mint a MIUI 8-as (pedig a Flyme volt hamarább...). Tetszett, hogy mindenhol voltak lollipopos érintési effektek, jobb a lock screen is, mint MIUI-n. Viszont már feltettem a MIUIHU-t, mert nem éreztem valahogy otthon magam.Fejvadi nem feltétlen. Ki kell próbálni, lehet, hogy támogatják a magyar karaktereket.
Mr.C úgy érzem, nem ugyanarról beszélünk. A data/internal storage egy része az a valami, ami Diskusage-ban system data-ként van feltüntetve. Nem külön partíció, csak foglalt hely. Ezt kéne megtudni, mi lehet benne. llaszlo-nál gyanúsan nagy.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
mizoli #25802 üzenetére
Most is lehet a témákban keresni, cserélni, csak nem találok olyat ami fekete és vastagabb.
A méretet nem akarom növelni, mert akkor hülyén néz ki, inkább a kostransz lenne a jó. Fehér háttér és vastagabb fekete betűk.
Tudom, hogy (mtz.) mint a téma.
Nekiugrok, hátha valami jó láthatót találok.
Lenne ahol keressek, csak épp kitiltottak 3 napra. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #25762 üzenetére
Egyszer már majdnem kipróbáltam én is. Ezek szerint nem rossz. A duplakopphoz gondolom kernel támogatás kell.
llaszlo egy kicsit kevesebbet érek el, mint KK-n, de az első MM buildekhez képest érezhető a javulás. Konkrét értéket azért nem mondok, mert én már a frissítés előtt is többet értem el.
Fejvadi igen, szerintem is RR
Még egy egyszerű mód van: ha frissítesz a legújabb fejlesztőire, itt már azt állítasz az alsó sarkakba, amit akarsz.
A jelenlegi verzión csak akkor tudnád megoldani, ha találnál/csinálnál olyan témát, amin kint van a parancsikon. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #25683 üzenetére
Csak nem ittál te is a rumból?
Nem baj, e dalszöveged híres lesz, maradandót alkottál.
Fejvadi kiszedtem a 7.3.3 multiból az appot, csináltam belőle egy flashelhető zipet. Annyi, hogy át kell állítani a telefon nyelvét angolra, amikor kiválasztod a tartózkodási helyet. Innen töltheted le: [link]
Amiért híres lesz mizoli: -
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #25602 üzenetére
Most felraktam az április 22.-ei verziót, ebben már nincs benne. Ha lenne ettől régebbiről mentésed, az jó lenne.
(basketbuilden ez az utolsó elérhető, androidfilehoston csak egy LP van, hubdroid meg ugye halott)
Konkrét okot nem mondott, szerintem simán csak ő sem használja, nem volt fontos neki és ezért nem figyelt rá, hogy engedélyezve legyen. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #25581 üzenetére
Nemrég értem haza, írtam neki. Majd beszámolok róla.
Nekem is tetszik a feature, hasznos olyankor, ha kint van az asztalon a telefon, és jön értesítés. Zsebben nem tudom, mennyire "veszélyes", hogy van-e közelség érzékelés...vampire17 egyik Telegramos MIUI csoportban láttam ezt: [kép]
Állítólag legújabb Global, 3G + WiFi használattal, Mi4-en. Ha ez tényleg egy feltöltés, akkor ez bizony már a legjobb KK MIUI 7-ek szintjén van. -
sagesz93
addikt
válasz
mizoli #25572 üzenetére
Az alap MIUI-ban úgy volt, és én megszoktam úgy. Azért lenne jó, ha itt is be lehetne állítani.
Illetve a másik dologban nem a képernyő alatti gombokra gondolok, hanem az oldalsókra. Hangerő gombok megnyomására is megszűnt a led villogása, illetve ha a bekapcs gombbal felvillant a kijelző, akkor is abbahagyja a jelzést. Hisz akkor úgyis látom a záron az értesítéseket.
De akkor ehhez idomulnom kell úgy látom.
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #25514 üzenetére
Úgy van, mostanában kezd túlságosan is jó lenni.
Délelőtt feltettem a Hexagon ROMot. Előbb írtam róla egy elég hosszú elemzést, de közben elmentem, és mire befejeztem kicsúsztam az idő limitből (szerkesztettem volna az előző hsz-t). A lényeg: új projekt, vietnamiak csinálják. RR/AICP feature-öket keverik, szinte minden sz.r van benne. Ami miatt különleges, az a téma. Néhol kicsit túldíszített, de a Beállítások elég menő, az Időjárás app szép (mert Sonys
), a bootanimáció pedig a legszebb amit valaha láttam (a régi SOKP-jét is veri). Említésre méltó még a Dolby Sound, de úgy tűnik, nem működik túl jól. A launcher azért jó, mert lehet app draweres és az nélküli nézetet is beállítani, de sajnos nem a legszebb (pedig Sony concept marshmallowból van, csak le lett cserélve az app drawer ikon sokkal rosszabbra). Egyelőre, holnapig biztos marad, aztán lehet kipróbálom a PA-t. Telegram csoportban vasárnap óta PA-láz van.
(#25518) Fejvadi
-
zolikaDB
veterán
válasz
mizoli #25433 üzenetére
Köszönöm!
Egyelőre mindent lebombáztam, amit írtál, 1GB körül volt ez a google valami, töröltem, wipe cache/dalvik, reboot és majd látjuk.
Igazából szeretem a MIUI-t, ezt a 6/7 design-t megszoktam, tetszik az RR, volt is fent régebben, de mostanában nem tudok sokat másik ROM-on lenni -
zolikaDB
veterán
válasz
mizoli #25420 üzenetére
7.0.5.0 van fent egy ideje. Este 100%, ma reggel 65%, ugy, h ejjelre automatan kikapcsol...
Google Play -> CPU hasznalat 4ó 55p, ebren tartas 3ó 20p.
Android rendszer -> CPU hasznalat 1ó 28p, ebren tartas 2ó 5p.
De ezt miert csinalja?? A playben az automata frissites is tiltva van... -
bozarjoska
őstag
válasz
mizoli #25341 üzenetére
Mi máson
Feltettem ios10-et pár napja de nem igazán győzött meg! Jó volt még benne bőven hiba hisz első kiadás de azért jobbra számítottam. Na meg több dolog csak 6s-re érhető el.
Nagyon nagyon gondolkom már hetek óta a redmi note 3 pro-n. Lehet be kéne próbálni.Tegnap feltettem redmi 1s-re (barátnőm régi telefonja) miui8-at, nem volt rossz. Nem egy csúcs teló van hol akadt de az értesítési sáv lehúzás egyszer se
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #25328 üzenetére
Közben van új build, amiből kiszedték az átmenetes értesítési sávot.
Fejvadi úgy van, ilyen, csak nincsenek benne beállítási lehetőségek.
Amúgy kicsit fura: pénteken kijött a hivatalos, publikus MIUI 8 developer ROM, mégse olvasok róla se itt, se Telegram csoportban
A publikus alpháknak hála most nincs nagy érdeklődés.
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
mizoli #25278 üzenetére
Az 5.20-asra írtad, hogy hibátlan. Az újabb verziók nem lettek ennyire dicsérve
. Nagy különbség gondolom nincs és inkább a tutira mentem, mert az a terv, hogy sokáig lesz fent.
Annyira azért nem vészes a tárcsázó, de jobb lenne egy másik.
Megnéztem a ready dialer-t. Ez sem az igazi. -
Tomi_Ohl
veterán
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
mizoli #25134 üzenetére
Elolvastam Zolikám, de ezekre a beállítási lehetőségekre nekem nincs szükségem.
Ami jó lenne az a dupla koppos ébresztés, csak ennyi kellene. De állítólag az a kernel meg leszívja az akkut.
Nem cseréltem még kernelt. Ha nem jó akkor vissza lehet tenni az eredetit?Nagyon promózod ezt az RR-t.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #25066 üzenetére
Jól gondoltad
Jutalmul kapsz egy mai official RR-t
Mr.C hidd el, ez is magas a megszokotthoz képest. Azelőtt, v5/6-on olyan kellemes gyenge volt. Közepesre állítva gyengébb, mint most a gyenge.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #25050 üzenetére
Kérdés, le tudom-e. Sosem festettem még ilyen dolgot, csak kerítést vagy ajtót. Valamiért olyan érzésem van, a végeredmény nem lenne az igazi. Inkább maradnék majd a "gyári" színnél.
Más: az összefoglalónk egy része fel lesz használva a Mi5 összefoglalójához is, ennek örömére egy kicsit kiegészítettem a Biztonsági mentés szekciót valamint átírtam a Rendszer, felület végét. Mostmár áttekinthetőbb és a v8-ról is találhatók benne információk.
Egyúttal láttam, hogy az Egyéb ROMok-ra ráférne egy frissítés, a 7 linkelt ROMból 4 már nincs frissítve. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
mizoli #25002 üzenetére
Tudod van nekem egy haverom, aki kizárólag Kínai telefonokkal foglalkozik. Én nem rendelgetek telefont kintről, aztán VÁM, meg egyebek. Ő nagyban vesz és sokat, minden héten. Neki van egy nagyon jó Kínai beszállítója. Mindig tőle veszem a telefonokat. Jó árak, ingyen posta, 1 év Magyar gari, gyors, ajándék fóliák, szilikon tok és minden telefont leellenőrzés után küld. Csütörtökön megérkezett hozzá a telefonom, azonnal rendelte a futárt és pénteken már el is indult hozzám. Nagyon sok vevőt küldtem már hozzá és mindenki elégedett. Innen tudom. Ő is csak lesett egy nagyot. "Nudli"
(#25003) laci laci
Tudom, hogy ez van neked is, beszéltünk már telefonon is. Nekem is elég, ezért is hiányzok, de ezt már nem adom el, akkor sem ha közben veszek másikakat is.(#25004) Mr.Úr
Hasonló a Kínai és az Amcsi, de különben meg nekem is lényegtelen, mert van adapterem egy csomó. Csak furcsa volt, hogy Kínából olyan jön, ami itt egyből jó, átalakító nélkül. Az lett volna a hab a tortán, ha még fehér is lett volna.(#25005) Tomikám
Én gyáva vagyok. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #25008 üzenetére
RDS valamiért nálam sincs. Online rádiót ez (Global) nem ajánl fel.
laci laci egy ilyen sokat tudó ROMon minek hívni?
]n.balazs[ nálam volt fent pár napig júniusi CM, de inkább csak öt óra körül volt a kijelzőidő. Persze ez több dologtól is függ, nálam például Xposed is volt telepítve, ki tudja, számított-e.
Ha frissítenél, egy dologra kell odafigyelni: az új baseband és partíció kiosztás kell. Fent az összefoglaló elején linkeltem a CM-féle módszert is erre.Különben tegnap 5:47 kijelzőidőt értem el Globalon. Ez nagyon jónak számít MM MIUI-hoz képest.
Hátlapból meg az ajánlott helyen elfogyott a dark gray... Csak ezüst, arany, fehér és dark blue van. Ez utóbbi is szinte feketének néz ki a képről. Írtam az eladónak, ha nem lesz dark gray akkor lehet, hogy ezüst lesz.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
mizoli #25000 üzenetére
Ennyire még egy telefont se vártam mint ezt az Mi4-et.
Úgy fogom kibontani, mintha ez lenne az első nekem.
Az viszont érdekes, hogy a gyári fóliákon nem Kínai a felirat, hanem Angol, pedig Kínából jött és az adapter is a rendes EU dugó, de nem is a sima, hanem ami 5V-9V-12V-on is tölt. Ilyenem van a MiNote-hoz is, de az Kínai dug villás. Van egy csomó átalakítom, lehet meg kellene hirdetni eladásra. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
mizoli #24958 üzenetére
Mr. Úr ezt használja és meg van vele elégedve.
Akkor nekem is megfelelő lesz.
Az RR meg mindenképpen ki szeretném majd próbálni, de csak ha már teljesen Magyar lesz. Egyenlőre meg nem kavarok, mert megint csak egy Xiaomi-m marad és annak mennie kell, én meg képes vagyok elrontani és akkor beüthet a "laci laci" effekt (pókháló).(#24994) pozanos
Mindenképpen köszönöm, hogy eszembe juttattad, mert lehet, hogy elfelejtettem volna kilépni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest