- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
(Ja bocsi, nem voltam közérthető. Mi8Lite megkímélt használtan...)
Csak úgy miheztartás végett. Én bolond vagyok. Megveszek minden sz@r Sáomit, aztán megbánom.
Van Redmi Note7-em, Telekomtól szinte ingyen el tudtam volna hozni a Note8T-t, és nem vonzott...Van most is Sáomi ami vonz, de az más fekvésű...
-
Milestone2
nagyúr
Én csak olyat tennék, amihez még van támogatás, ami még kap frissítést.
Ha ragaszkodsz a MIUI-hoz, ami már soha nem frissül többé, akkor V9.5.7.0.MXDMIFA global stabil vagy fenn hagyod a "legfrissebb" global bétát ami most van a telefonon.
....vagy a kérdésed arra irányult melyik főzött custom ROM-ot? Akkor AOSPExtended vagy MoKee
-
seger
addikt
Mégis felélesztettem!!! Ma a kezembe került ismét, és nem hagyott nyugodni a dolog. Szóval se kép se hang. Kijelző semmit sem mutatott. Akkura kötöttem 5V-ot. Rádugtam a kábelével gépre, piros led felvillan kb 1mp-re majd az is kialudt. Gép nem akarta látni, de miflash észlelte. Gyors indítottam egy flash-t... és feltámadt. Elindult. Most töltöm az akkut. Sim már benne.
Komolyan örülök neki -
ANT
őstag
Aliexpressen kb. 2,5 USD egy flexkábel USB aljzattal.
Én is innen rendeltem régebben. -
Milestone2
nagyúr
A MIFLASH ....ThirdParty/Qualcomm/Drivers mappában kell legyen
De ezek is Qualcomm driverek: [link], [link]
Nekem eddig háromszor volt feketehalálom egyszer MiMaxon kétszer MINote-on.
Mindháromszor csak a nagy kínai varázslat a removefastboot.bat hozta vissza az életbe.
De míg a leírását nem találom meg, addig nem sokra mész a bat fájllal. [leírás], [bat fájl]
Természetesen, csak akkor használd, ha a leírásban szereplő linkek még élnek, és az ott látottakat felfogtad, megértetted (mikor nem szabad széthúzni a PC-kapcsolatot, mikor, mit kell csinálni stb-stb) amennyiben nem, akkor inkább juttasd el Komáromi Attilának a telefont, ha Ő nem éleszti fel, akkor senki. -
Milestone2
nagyúr
Hogy olyan TWRP-t találtál, ami már Trebled ROM-telepítésére is alkalmas, de amíg nem tetted magát a Cancro partíciószerkezetét is alkalmassá Trebled rendszerhez, addig ezt fogja kiírni, mert alapesetben ha jól emlékszem a vendor a system része....csak átalakítás után válik külön partícióva... s addig a TWRP azt írja ki nem tudott vele mit kezdeni, mert nem is látja.
A felirattal ne foglalkozz... vagy válts nem trebled TWRP-változatra...TWRP-ből már tusz IMG-t telepíteni.
-
Tomi_Ohl
veterán
Rakható.
Először a régi CWM-et kell feltenni, ez felmegy gyári recoveryből (CWM_recovery_r8_cancro_4.4.zip a poszt alján)
Utána CWM-ből mehet fel egy twrp zip. -
Milestone2
nagyúr
Csakhogy én nem ezt az elérési útvonalat adtam meg
Beállítások/További beállítások/Biztonsági mentés és visszaállítás/Gyári adatok visszaállítása/ azon belül egy kapcsolóval lehet állítani, hogy csak a Data vagy az Internal storage is...
"...Csak formázást gyári visszaállítás nélkül, nem találok!..."
Mert olyan nincs a belső tárhelyre. Csak az SD kártyára, ha jól tudom. -
Milestone2
nagyúr
A MiFlash flesselésről?
Mi Flash letölt.
Telefonod Fastboot ROM-ja letölt.
7zippel 2x kicsomagol C:-re, rövid nevű könyvtárba.
(Tehát a kicsomagolásnál létrejövő hosszú könyvtárnevek nem jók!)
PC-re telepít.
Ha minden illesztőprogram fenn van a PC-n.
MiFlas elindít a PC-n.
Kicsomagolt Fastboot ROm könyvtára betallóz.
Akkor telefon Fastboot módban USB kábelen keresztül PC-re dug
MiFlash ban Refresh gomb
Ha minden jól megy felismeri a telefont, ami megjelenik a listában
Alul Clean all (Flash all) checkboxba pipa
Ha ez mind mengvan Flash gomb
(Imádság), kávé, sör, várakozás
Ha kész, újraindul. -
Fejvadi
nagyúr
Nekem kb. 5 hónapja van fent a TWRP 3.0.2.0 és minden rendben vele. Szombaton is feltettem a legújabb Fejlesztő Multit. Soha nem írt még ki hibát egyik ROM-ra sem, se a SuperSU-ra se.
(#28268) seger
Ezt csak most olvastam.
"Ha csinálok wipe-ot, akkor ujra kell indítani recoveryt.
Ha így csináltam bármit fel tudtam rakni."Mindig így teszem fel én is.
Wipe ART/Dal
Wipe Cache
ReBoot Recovery
Install - Wipe
ReBoot -
Tomi_Ohl
veterán
-
bozarjoska
őstag
-
vampire17
addikt
-
Fejvadi
nagyúr
Holnap megírom priviben.
(#25040) havri1
Tiszta telepítéssel kaptam, csak nem azt a ROM-ot tette rá a haver amit kértem. Volt TWRP Wipe nála. A legújabb fejlesztőivel küldte, mert félreértette, de nekem a legújabb Stabil Multi kell. Már megoldottam.(#25041) vampire17
Melyik az az ikon, mert nem látom.
Megcsináltam máshonnan, de már nem tudom hol bukkantam rá.(#25042) bozarjoska
Köszi. Nem kellett semmi drive meg telepítés, csak valahol rátaláltam az MTP-re és az volt kijelölve is. Átváltottam töltésre aztán vissza és egyből látta is a gép. Most meg nem találom meg újra ezt az állítási lehetőséget.(#25044) mizoli
Nem kellett semmit feltennem. Én is Totálban másolok mindig. -
Tomi_Ohl
veterán
-
bozarjoska
őstag
Van választási lehetőség
Global, Kínai/angol
Multi
MiuiHUZolikaDB
Redmi Note 3 Pro topik, ott biztos van tapasztalat bőven -
Tomi_Ohl
veterán
Megpróbálhatod a telefon alkalmazás adatainak törlését a Beállításokból.
A második elég fura... Mintha írásvédett lenne a tárhelyed. Ha újraindítasz TWRP-be, akkor sem tudsz semmit rámásolni számítógépről?
Buvana én még nem találkoztam ilyennel. Több verzió is volt fönt, többször is volt clean install, lehet az nálad is segítene. És ugye gyári kernelt használsz?
laci laci már többször is frissítettem (sőt, ha jól tudom, mizoli is) egyik verzióról a másikra, nem okozott problémát. Annyi sok különbség nincs a két kiadás közt.
-
Tomi_Ohl
veterán
Nagyszerű!
mizoli [link]
----------------
A legújabb CM-ben már az új, (Gello) böngésző van. Kíváncsi vagyok, milyen így félig-meddig kész állapotában. Úgy látszik, a MIUI csapat bekeményített, már nem lehet megpatchelni az OTA-kat, úgyhogy holnap megy is fel a CM.
----------------
Lebegő zeneszöveg, a MIUI 8 egyik újítása bemutató: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest